2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok teşekkür ederim öyle yapıyorum fobim yok ama düşündükçe olacak bu gidişle hele dikiş olayına çok takıldım ama o an gelince Allah yardım eder inşallah

Bende sirt ustu yatinca hissediyirum genelde cnm.bence de genelimizde bu durum.var ve endise edilcek bir durum degil bence..
Evet canim bi de her gecen gun buyuyolar cok sukur,nasil hissetmeyeceksin ki :) anneme soyledim daha o ne ki son iki ayda kaburgama yapistiriyodun tekmeyi,konusuyo olursam bi anda nefesim kesiliyodu diyo :))

Kızlar diğer gruba yazmıştım kopyalayamadım benim durumumda olan varmı başka

Cuma günü atlet değiştirirken farkettim ilk.
Sol göğüs hizasında sarımtırak bir leke vardı ve açıkçası hiç aklıma süt olabileceği gelmedi. Hatta eşim bişey yemişsindir suyu kurumuştur diyerek aydınlattı beni :)
Fakat bugün sabah bir baktım aynı şey yine var. Artık emin oldum ki ; gece sol tarafıma dönük uyurken nasıl oluyor bilmiyorum birkaç damla süt sızıyor demek ki. Elimle sıktırdım hiç çıkmadı.
İşin açıkçası bu durum beni çok telaşlandırdı. Korkuyorum ve rüyama bile girdi erken doğum riskine sebep olduğunu okudum çünkü. Umarım 3.kez görmem. Sola yatmıcam artık sürekli.

Luluuu94 böyle bir durum yaşamadım canım ama beyaz akıntı normal akıntıdır heralde diye düşünüyorum
İnşallah canım bir an önce geçer şu bacaklarım daki kasılma da
Ben gerinmeyi çok severdim sabahları ama hamileliğimde zararlı diye gerinmemeye çalışıyorum ondan mı ki diyorum çünkü bi nevi gerinir gibi oluyor ama sadece bacaklarım

Ay cnm bnm beni dusunmen cok mutlu etti
Telefonum bozuktu yazamiyrdum
Yeni telefon aldim cok sukur
Biz iyiyiz
Sende son durumlar nasil? Var mi gelisme
Okuyamadim henuz

İnsan gebe olunca merak ediyor..
iyi sevindim tek telefonun bozuk olsun da ondan girememiş ol..
iyiyim canım bebeğimin beynindeki kistler kaybolmuş..bağırsağında hala parlaklık var
1 ayda 3 kez ayrıntılı ultrasona gittim..gittiğim doktorlardan biri gelişim geriliğinden bahsetti iğne vurulmamı önerdi karından
diğeri gerek yok protein ağırlıklı beslen dedi. Ben de yemeye vurdum kendimi 6,5 kg almışım
iyiyiz çok şükür

Himm ben dun 1 saatden fazla yürüdüm sanirim ondan oldu eve geldigimde belim kasiklarim cok agirmisti

Geçen hafta bana da oldu canım sanki şerbetli bişey damlamış gibi yapış yapış dı benimki. doktorum cok önceden söylemişti gelebilir sakın endişe etme ve sıkma demişti bende öyle yaptım suanda yok bişey.

Bir kaç kez benimde oldu bu şekilde, ama çok uzun sürmedi. Sanki yer değiştirmeye çalışıyordu da sığamadı gibi. 3-5 saniye sonra normale dönüyor.

Himm ben dun 1 saatden fazla yürüdüm sanirim ondan oldu eve geldigimde belim kasiklarim cok agirmisti
Bende artik agirlastigimi ve yoruldugumu hissediyorum. Gebelikten once amator sporcu olmama ragmen gebelik bambaska... inan 1 saat tempolu yuruyus yapinca iki saat uzanmak istiyorum. Benim de direkt belime vuruyor ev isi falan yapinca. Sagolsun esim yardimci oluyo son ayda ya annem ve bi bayan yapacak kismetse bebekten once.

Him benim de ablam geldi cnm yardim a sagolsun.dedigin gibi artik agirlastik artik daha dikkatli olmaliyiz

Canım Hamilelikten önceki akıntının yoğunluğu değişti. Ben hiç takmamıştım. İhmal mi ettim acaba :) şaka bi yana hiç bişeyim eskisi gibi değil. Bunun da değişmesi normal diye düşünüyorum

Canım benim burda taktığım şey kalkınca bacaklarımın kasılması yada titremesi ondan sonrada tuvalette gördüğüm akıntı yani abdest konusu gerinmemeye çalıştığım içinmi oluyor diyorum ama işte içim de rahat etmiyor

İkinci erkek mi? 5 aylık olduk artık adapte ol bence kıyamam ona ben hisseder belki öyle deme gercekten ya
Bu ilk bebiş canım. Bebişe adapte oldum her gün konuşuyoruz balımla. Elim karnımda hep. Bir saat hareketlerini hissetmesem gözlerim faltaşı gibi oluyo. Ben kıyafetlerine adapte olamadım sanırım:)

Bacak uyuşması titremesi normal işte. Onu söyleme gereği duymadım çünkü bütün doktorlar söylüyor bunu. İkisi bir araya gelince seni şüpheye düşürmüş ama ikisi apayrı şeyler. Benim sırtım da dahil bu hissettiklerine sorma sabahları ölü gibi uyanıyoruz şüphe edecek halim bile olmuyo rahatlığım ondan galiba:)

allah seni var ya mayoral diye bi marka var oraya bak onlıne mağazada var kızdan farkı yok öyle deme ne olur yavruma sağlıcakla gelsin
Ya sağlıklı doğsun canım tabiki ona gelen bana gelsin hatta. Şuan benden daha önemli olan tek şey o :) resmine bakınca elim titriyor o derece yani. Kıyafet konusunda adapte olamadım sadece. Atlatıcam onu da. Hiç olmazsa bugün Bi zıbın alıyım da elim alışsın :)))

Iyi olmaniza sevindim
Gece yenilen muz ve icilen sutte bebege iyi geliyor diye biliyrm eski topigimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…