2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hay Allah razı olsun çok takılmaya başladım sürekli duş alıp ta hastalanmaktan korkuyorum bunu duyduğum iyi oldu sağol canım

Bu ilk bebiş canım. Bebişe adapte oldum her gün konuşuyoruz balımla. Elim karnımda hep. Bir saat hareketlerini hissetmesem gözlerim faltaşı gibi oluyo. Ben kıyafetlerine adapte olamadım sanırım:)

Sende benim gibi pimpirik anne 7/24 kıpırdamaz bu cocuklar ama biz sabırsızız. Sen bence bi kaç tane bişey al koy kenara onları gördükçe erkek kıyafetlerıne adapte olursun. Bende senın gibi kız kıyafetlerı daha guzel diye düşünüyodum ama sonra gittik böyle minik adama 6-9 aylık 1 yaş için kıyafetler aldık :) şişme yelek, salaş pantolon, cat bot.. Zara da falan cok guzel şeyler var. Oyyy şimdi onları gördükçe yiyesim geliyor ellerini ayaklarını, bigün gelicek onları üstünde görücm inşallah

Hay Allah razı olsun çok takılmaya başladım sürekli duş alıp ta hastalanmaktan korkuyorum bunu duyduğum iyi oldu sağol canım
Ne demek canım. Bacak uyuşmaların artacak ve büyük ihtimalle nefes almakta da zorlanma günlerin kapıda. Bunları sölim de panik olma:)) Allah kolaylık versin

Iyi olmaniza sevindim
Gece yenilen muz ve icilen sutte bebege iyi geliyor diye biliyrm eski topigimizden

hergün 1 muz 1 bardak süt mutlaka tüketiyorum..peynir tüketiyorum..
et haftada 1 gün..etle aram çok barışık değil..
bakalım bebeğim kilo alacak mı 26. haftada tekrar gideceğim

Canım bacak kasılması titremesi magnezyum kalsiyum eksikliğinden de olabilir muz ve süt ürünleri tüket bolca muz günde 1 tane yeter sanırım çünkü kabızlık da yapıyor.eğer hala geçmezse doktoruna söyle tablet veriyor magnezyum kalsiyum içeren ondan içersin

Sağol canım sadece uykudan uyanınca oluyor...
Muz hergün bitane tüketiyorum süt te hergün olmasada içiyorum bir ay önce falan içiyordum magnezyum hapı sonra vermedi bi kutu iç dediydi

Sağolun kızlar azda olsa içim rahatladı yoksa namaz kılarken falan tedirgin oluyor duş alıp duruyordum

Kızlar günler geçtikçe içimi bir sevinç kaplıyor sanki bu duyguyu hiç yaşamamış gibi :) tekrar anne olmak o sevgi seli o cennet kokusu tekrar dolduracak evimi :) Rabbim isteyen her kadına bu duyguyu tattirsin.

Burda bu konuda panik olanları sakinleştiriyorum iki güne kadar hareketsizlik normalmiş diye ama kendime gelince, rutin bozulunca el karında kıpırtı yakalayıncaya kadar :) kelebek motifini çok seviyorum . E bu motifi erkek kıyafeti nde bulamıyorum haliyle hevesim kaçıyo. Tırtıllısını mı alsam napsam:))) kelebeğin ilk hali yakın sayılır :

Ne demek canım. Bacak uyuşmaların artacak ve büyük ihtimalle nefes almakta da zorlanma günlerin kapıda. Bunları sölim de panik olma:)) Allah kolaylık versin
Sadece uykudan uyanınca oluyor bu dediğim canım...
Amin inşallah cümlemize canım :) nefes zorluğu olmuyor değil ha dün namaz kılarken hele boğulcam sandım :)

A
Kızlar günler geçtikçe içimi bir sevinç kaplıyor sanki bu duyguyu hiç yaşamamış gibi :) tekrar anne olmak o sevgi seli o cennet kokusu tekrar dolduracak evimi :) Rabbim isteyen her kadına bu duyguyu tattirsin.
Amin inşallah canım :)

Sadece uykudan uyanınca oluyor bu dediğim canım...
Amin inşallah cümlemize canım :) nefes zorluğu olmuyor değil ha dün namaz kılarken hele boğulcam sandım :)
Yemekten sonra plates topu şişirmişim gibi nEfes nEfese saatlerce... dediğim gibi her şey değişti. Yemek yemeyi sevmeyen biriydim. Zaruri ihtiyaçtı benim için. Şimdi akşam eve dönerken eşim bişey lazım mı diye aradığında ne istesem diye düşünüyorum:)

Boşver sen kelebeği falan tırtıllı bulursan al gitsin kelebeği battaniyesine falanmı kondursan acaba, yada odası olcaksa duvara süs gibi irili ufaklı uçuşur gibi görünen mavi sarı kelebekler falan olurmukii yada beşiğinin trabzanlarına minik fiyonk gibi kelebekler. Olur olur sen beni dinle, kıyafette olmasada dekorda kullanırız biz erkek anneleri olarak kelebeği

Hadi ilk kıyafetini al bizede foto at.

Hehehe alemsin Ha :) öyle bende bazen sürekli aç oluyorum ama kilolarda korkutuyor tabi gözümü :)

Bende hicbisey almadim henuz oglusuma ama yarin nasipse bi iki bisey almak istiyorum bakalim kismet nasip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…