- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Ya şu mesaja kahkaha attımBoşver sen kelebeği falan tırtıllı bulursan al gitsinkelebeği battaniyesine falanmı kondursan acaba, yada odası olcaksa duvara süs gibi irili ufaklı uçuşur gibi görünen mavi sarı kelebekler falan olurmukii yada beşiğinin trabzanlarına minik fiyonk gibi kelebekler. Olur olur sen beni dinle, kıyafette olmasada dekorda kullanırız biz erkek anneleri olarak kelebeği
Hadi ilk kıyafetini al bizede foto at.
Resim at olur mu:)Bende hicbisey almadim henuz oglusuma ama yarin nasipse bi iki bisey almak istiyorum bakalim kismet nasip :)
selam canım artık bugün yazacaktım sana nerelerdeydin :)Merhaba kızlar nasılsınız
Doğumdan sonra verilir sağlıklı Beslen yeterki :)Hehehe alemsin Ha :) öyle bende bazen sürekli aç oluyorum ama kilolarda korkutuyor tabi gözümü :)
Delisin DeliYa şu mesaja kahkaha attımtamam ben kelebek kullanıcam ama nerde bi düşüneyim. Şimdilik tırtılla idare ediyim. Akşam tekrar deniycem şansımı alırsam resimler burada olur mutlaka. Diğer kız annelerininki kadar gzl olmaz ama napıcan:
Olur cnm atarim tabi :)Resim at olur mu:)
BElki benim de bir iki haftaya belirginleşirbenim de karnımdan görülüyor oynadığı...bazen can acıtacak kadar hareketleniyor
belirginleşir canım aynı haftalardayız bende karnımdan oynadığını görmedim hiç içerden hissediyorum sadceBElki benim de bir iki haftaya belirginleşir
canım çok beğeniyorum ben missmodish i birde masalbebe var talip edip beğendiğim, henüz cinsiyet belli olmadığı için alışveriş yapamıyorum ama bir kaç tane model var aklımda alacağım. Sen memnun kaldın mı missmodish'ten, kalitesi nasıl iyi mi?Eki Görüntüle 1946376 bunlar bnm aldiklarim cicisler
Super cnmhergün 1 muz 1 bardak süt mutlaka tüketiyorum..peynir tüketiyorum..
et haftada 1 gün..etle aram çok barışık değil..
bakalım bebeğim kilo alacak mı 26. haftada tekrar gideceğim
Cnm su siralar sut gelme zamaniCuma günü atlet değiştirirken farkettim ilk.
Sol göğüs hizasında sarımtırak bir leke vardı ve açıkçası hiç aklıma süt olabileceği gelmedi. Hatta eşim bişey yemişsindir suyu kurumuştur diyerek aydınlattı beni :)
Fakat bugün sabah bir baktım aynı şey yine var. Artık emin oldum ki ; gece sol tarafıma dönük uyurken nasıl oluyor bilmiyorum birkaç damla süt sızıyor demek ki. Elimle sıktırdım hiç çıkmadı.
İşin açıkçası bu durum beni çok telaşlandırdı. Korkuyorum ve rüyama bile girdierken doğum riskine sebep olduğunu okudum çünkü. Umarım 3.kez görmem. Sola yatmıcam artık sürekli.
Oluyo mu ama. Burda konuşulanlar burda kalır:))))))) zaten ilerde kelebekli fotolarına bakarken beni sorgulayacaktır . Çorabının içine bi motif dikiyim de kimseler görmesin bariDelisin DeliDoğsun büyüsün bak nasıl söylicem ona
Kumasi cok guzel di cnm yumusacik ben memnun kaldim hatta bi tane daha soyledim masalbebe ye de bakicam gormedim daha once gostermediyse kizdir kesin utangac oluyo genellikle kizlarcanım çok beğeniyorum ben missmodish i birde masalbebe var talip edip beğendiğim, henüz cinsiyet belli olmadığı için alışveriş yapamıyorum ama bir kaç tane model var aklımda alacağım. Sen memnun kaldın mı missmodish'ten, kalitesi nasıl iyi mi?
masalbebeizmit olarak geçiyor. Ya doktor gördü gibi ama %100 diyemem dedi,bazı erkeklerin pipisi geç gelişiyor belki erkektir dediği için cesaret edemiyorum bir şey almaya.Olsun sağlıklı olsunda Şubat'ta öğreniriz artık napalımKumasi cok guzel di cnm yumusacik ben memnun kaldim hatta bi tane daha soyledim masalbebe ye de bakicam gormedim daha once gostermediyse kizdir kesin utangac oluyo genellikle kizlar
masalbebeizmit olarak geçiyor. Ya doktor gördü gibi ama %100 diyemem dedi,bazı erkeklerin pipisi geç gelişiyor belki erkektir dediği için cesaret edemiyorum bir şey almaya.Olsun sağlıklı olsunda Şubat'ta öğreniriz artık napalım
Cnm su siralar sut gelme zamani
Sakin gogus ucundaki sari kristalleri temizleme,koparma, gogsunh hafifce yikayabilirsin
Sut gelmesi normal, sari sari bisiler oluyor, onlarda enfeksiyon falan olusmamasi icin binevi tikac, uyarilmasi rahim kasilmasina sebep oluyor, o yuzden gogsu cok narin hareketlerle temizlemek gerekiyor, aklinizda bulunsun:)
Evet kizlar gec gosteriyormus biraz Rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin hepimizeSanki erkekler daha cabuk gösteriyor kendini gibi, yanı benım cevremdeki erkek bebek anneleride öyle erken öğrendi, bende.. Bence kız
Cnm ben sormustum epizyotomi yapacak misiniz diye
Mutlaka yapiyrz kontrolsuz yirtik olmasin diye dedi
Yurtdisinda mecbur kalmadikcs yapmiyorlar diye duymustum
Ben epidural normal dogum yaptim, dikis falan hisstmedim ama okudugumda epidural olmasa dahi hissedilmedigi yaziyordu genelde
Cunku o an cok daha farkli seyler hissediyorsun
Dikisin sikintisi sonradan aci oturma agrisi falan olarak oluyor
Ama cok sorun yaratacak seyler degil inan
Korkma derim:)
Gulegule kullab cnm aldiklarini
Pijama takimini cok begendim
Ipekyol gonlegin aynisini uzun zamandir giyiyorum
Cok guzel gercekten:)
Tum hamislerr o gomlegi tavsiye ederim
Uzun sure giyilebilir
hanimlar merak ettimde neden ayva cekirdeklerini sakliyorsunuz
Merhaba kızlar nasılsınız
Ben o göğüs ucu içindeki beyaz şeyleri bildiğin kazıyorum. ne kadar pasaklı olmuşum ben diye kendime kızıyordum. bi daha da dokunmam, söylediğin iyi oldu.Cnm su siralar sut gelme zamani
Sakin gogus ucundaki sari kristalleri temizleme,koparma, gogsunh hafifce yikayabilirsin
Sut gelmesi normal, sari sari bisiler oluyor, onlarda enfeksiyon falan olusmamasi icin binevi tikac, uyarilmasi rahim kasilmasina sebep oluyor, o yuzden gogsu cok narin hareketlerle temizlemek gerekiyor, aklinizda bulunsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?