2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya şu mesaja kahkaha attım tamam ben kelebek kullanıcam ama nerde bi düşüneyim. Şimdilik tırtılla idare ediyim. Akşam tekrar deniycem şansımı alırsam resimler burada olur mutlaka. Diğer kız annelerininki kadar gzl olmaz ama napıcan:

Delisin DeliDoğsun büyüsün bak nasıl söylicem ona

canım çok beğeniyorum ben missmodish i birde masalbebe var talip edip beğendiğim, henüz cinsiyet belli olmadığı için alışveriş yapamıyorum ama bir kaç tane model var aklımda alacağım. Sen memnun kaldın mı missmodish'ten, kalitesi nasıl iyi mi?

hergün 1 muz 1 bardak süt mutlaka tüketiyorum..peynir tüketiyorum..
et haftada 1 gün..etle aram çok barışık değil..
bakalım bebeğim kilo alacak mı 26. haftada tekrar gideceğim
Super cnm
Gece tuketiyor musun peki?
Gece uyanip tuketildiginde direkt bebegi besliyormus, oyle biliyorum
Insallah hersey yolunda gider

Cnm su siralar sut gelme zamani
Sakin gogus ucundaki sari kristalleri temizleme,koparma, gogsunh hafifce yikayabilirsin
Sut gelmesi normal, sari sari bisiler oluyor, onlarda enfeksiyon falan olusmamasi icin binevi tikac, uyarilmasi rahim kasilmasina sebep oluyor, o yuzden gogsu cok narin hareketlerle temizlemek gerekiyor, aklinizda bulunsun:)

Delisin DeliDoğsun büyüsün bak nasıl söylicem ona
Oluyo mu ama. Burda konuşulanlar burda kalır:))))))) zaten ilerde kelebekli fotolarına bakarken beni sorgulayacaktır . Çorabının içine bi motif dikiyim de kimseler görmesin bari

Kumasi cok guzel di cnm yumusacik ben memnun kaldim hatta bi tane daha soyledim masalbebe ye de bakicam gormedim daha once gostermediyse kizdir kesin utangac oluyo genellikle kizlar

Kumasi cok guzel di cnm yumusacik ben memnun kaldim hatta bi tane daha soyledim masalbebe ye de bakicam gormedim daha once gostermediyse kizdir kesin utangac oluyo genellikle kizlar
masalbebeizmit olarak geçiyor. Ya doktor gördü gibi ama %100 diyemem dedi,bazı erkeklerin pipisi geç gelişiyor belki erkektir dediği için cesaret edemiyorum bir şey almaya.Olsun sağlıklı olsunda Şubat'ta öğreniriz artık napalım

Sanki erkekler daha cabuk gösteriyor kendini gibi, yanı benım cevremdeki erkek bebek anneleride öyle erken öğrendi, bende.. Bence kız

ay bunu söylediğin ne iyi oldu. ben geçen o dediğini yaptım. bunlar ne sarı sarı diye. iyi bundan sonra dikkat edeyim bari.

İYİ günler kızlar bugün detaylım vardı çok şükür bebeğimin herşeyi normal..yalnız doktor rahim ağzı kalınlığından şüphelendi bende kendi dpktorumda bakıcaktı dedim bendw bakabilirim istersen alttan şüpheli duruyo dedi ve baktı 27mm çıktı normalde 3 olması lazımmış yani erken doğum riskim var kızlar doktorum progestan başlattı ve yatıp dinlememi söyledi 10gün sonra tekrar bakıcak eğer 2nin altına düşerse dikiş atlamıyız dedi..bebeğim iyi olduğu için mutluyum ama bi yandan bu durum çok moralimi bozdu

Epidural normal doğumdan memnun kaldın mı cnm?ben de onu düşünüyorum ama endişelerim var ya belime zarar verirlerse diye

Gulegule kullab cnm aldiklarini
Pijama takimini cok begendim
Ipekyol gonlegin aynisini uzun zamandir giyiyorum
Cok guzel gercekten:)
Tum hamislerr o gomlegi tavsiye ederim
Uzun sure giyilebilir

Zaten paylaştığın geldi aklıma. keşke daha önceden gitseymişim. hamilelikte kullanmak için çok güzel kazak vardı ama bedeni kalmamıştı. ilk fırsatta gömleği giyeceğim

hanimlar merak ettimde neden ayva cekirdeklerini sakliyorsunuz

göğüs ucu için doğal ve daha etkili bir krem oluyormuş. gerektiğinde önceden çıkarıp azıcık suya koyucam jelleşsin diye.
Merhaba kızlar nasılsınız

Bomba gibiyiz cnm. güzel haberler peşpeşe geliyor. nazar değmesin bize sen nslsn görüşmeyeli. kontroller falan?

Ben o göğüs ucu içindeki beyaz şeyleri bildiğin kazıyorum. ne kadar pasaklı olmuşum ben diye kendime kızıyordum. bi daha da dokunmam, söylediğin iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…