2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anaaaaam 12 bez mi gündeeee one laaaa çok değilmi yaaaa aaaa çok değil mi kızz yapar mı o kadar o zaman o kovanın 4000 adet olanını alalım bence

Anaaaaam 12 bez mi gündeeee one laaaa çok değilmi yaaaa aaaa çok değil mi kızz yapar mı o kadar o zaman o kovanın 4000 adet olanını alalım bence

az az sık sık yapıyolar ya 12 olur heralde gercektende. En derin olanından almak lazım

O fiyat indirimde bile çok concord a bence. Bende araştırmadayım daha mamas papas ta güzel geliyor bana 4 yaşına kadar kullanabiliyormuş arabaya bakan arkadaşlar varsa buraya yazın kızlar fikir olur paylaşalım

seninbenimgibi canim benim su fazla diye doktor yapmami istedi.yoksa inan yaptirmazdim.ac karnina parmagindan kan alip aclik kan sekerine bakiyolar.sonra bir bardak sekerli su veriyo icmem icin.sekeri malesef severim.caya bile uc yada dort seker atiyorum ne yazikki.ama bunu icmek eziyetti.neyse ictikten sonra bir saat bi sey yeme icmediyolar.bi saat sonra tekrarkolundan kan aliyolar

aaaa hiç bilmıyodum çok sevındım ozaman mı baksak acaba su yataklara falan ama o zamanda gec kalmıs olurmuyum ?
Yoo cnm aslinda gec degil
Alisveris icin nisan ayi daha uygun hatta
Ancak indirime girer girmez belli olmaz
Ama iki senedir subat ve nisanda yuzde 28 ve yuzde 23 indirimleri oluyor:)

O fiyat indirimde bile çok concord a bence. Bende araştırmadayım daha mamas papas ta güzel geliyor bana 4 yaşına kadar kullanabiliyormuş arabaya bakan arkadaşlar varsa buraya yazın kızlar fikir olur paylaşalım

Mamas papas ben de çok beğeniyorum bir kere sürmüştüm bi arkadaşımda vardı kuş gibiydi hem de tekerlekleri çok sağlam sarsıntı hissettirmiyor armadillo muydu yanlış olmasın modeli

Bence gerekli bişey, hemde ucuz. hadi hepimiz bugün alalım :) Sanırım çelik olanlarda var başka markaların onlar biraz daha pahalı.

Ben aldım valla plus olanından değil de normal olanından aldım yanında da o çoklu poşetten aldım gözüm korktu haftada 100 bez deyince :)

Ben o 4000bin küsürlük poşet bi de normal boy kova aldım canım tükenmeden siz de alın hadi normalde ikisinin fiyatı 96 mı ne yapıyor böyle indirimde 75e mi ne geldi.Nerden baksan kar :)

Mamas papas ben de çok beğeniyorum bir kere sürmüştüm bi arkadaşımda vardı kuş gibiydi hem de tekerlekleri çok sağlam sarsıntı hissettirmiyor armadillo muydu yanlış olmasın modeli
Armadillo da güzel ayıcık desenlisi var urbo 2 modelide harika şasesi metalik rose bayıldım bide yoyko diye ithalatçi var web de bi baksana sende yoyko.com onlıne mağazası var Yoyko hotmom modelin adı bu mima xari bebek arabası var ya onu taklit etmişler yumurta puset fiyatı yarı yarıya ama nasıl kalite bide sen bak canım

Sağol canım hemen bakıyorum mima yı beğeniyorum ama çok pahalıydı buna bakayım bi de

Canım gerçekten birebir yapmışlar asla anlamazsın aradaki farkı ama fiyat olarak travel sistem 5bin küsür diyordu çok uygun değil sanki.Altında bir model vardı o da 2bin küsürdü o daha olabilir.Bi de bu fiyatlar verilecekse mutlaka bugaboo ya bak derim.Bee ve Cameleon modelleri inanılmaz dayanıklı bir araba benim arkadaşımın eşi oturuyordu arabaya öyle bile sürülüyordu 3bin onun da fiyatı indirimde falan denk gelse keşke

Ama o hotmom cidden çok şık duruyor dışarda falan sürerken dikkat çeker mutlaka bi de yumurta gibi çok güvenli görünüyor

Korbell canım bu kovanın markası yanında poşeti de satılıyor sadece bugüne özel indirimdeymiş
Tşk canım. Gittigidiyorda fiyat 250 ile 28 arasında değişiyor.70 e 56ya 150ye falan ... Hepsi bebek bezi çöp kovası. Niye???

Tşk canım. Gittigidiyorda fiyat 250 ile 28 arasında değişiyor.70 e 56ya 150ye falan ... Hepsi bebek bezi çöp kovası. Niye???

Evet canım kalite kalite değişiyor sanırım çelik olanları biraz pahalı ama Korbell marka en ucuz şuan ebebekte bi de gayet iyi iş görüyormuş bence o çelikler gereksiz pahalı hem de ağır gibi geliyor onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…