Bende malesef idrar enfeksiyonu geçiriyorum. Hatta kültüre de baktırdım iyiki baktırmışım üreme çıktı. Mecbur 1500 lük antibiyotik kullandım. Fitil ve vajinal kremler kullandım. Dün bitti işte krem ve haplar. yeniden kültür verdim dün. Yarın çıkacak sonuç. İçim hiç rahat değil benim de. Vicdanım sızlıyor ama napayım. Enfeksiyon bebek için daha tehlikeli dedi hoca. Ayrıca ben zaten çalışamıyordum bile. Kaşıntı, yanma. Tuvalete gitmemek için su bile içmek istemiyordum. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah. Hamilelikte ağrı kesici bile içemiyorken ağır ağır antibiyotikleri içtim :'(Merhaba kizlar, bende haziran annesiyim insallah.. dun ayrintili ultrasona girdim cok sukur bebegim gayet saglikliymis ,benim kilo almama ragmen hala zayif olmama ragmen ondeymis kilosu falan. Ama ben 2 gundur cok agir bogaz enfeksiyonu geciriyorum dun prof. Antibiyotik ve tylohot verdi , icim el vermiyor ama mecbur kullaniyorum cunku nefes alamayacak kadar tikadi beni iltihabi hissedebiliyorum.. basina gelen oldu mu cok agir gribal enfeksiyon bogaz agrinizi nasil.hafiflettiniz yutkunamiyorum bile , yutkununca canimdan can gidiyor.((
boyum 1,58 canım üst bedenim incegöğüslerim büyüdü ama 34-36 oluyo daha altta aldığım bütün kilom
kraft twist rlx canım hala var bursa subede dusunursen o subeyı aratabılırsıngokyuzum2908 modeli ne tam olarak arabanın.
bide oyle denıcem kuzum çok saolllgokyuzum2908 avakado olgunlaşmış dışı çürük gibi gözükenlerden alıyorum soyup eziyorum tuz karabiber ve limon ekleyip karıştırıyorum püre halinde tüketiyorum genelde ekmeküstü yiyorum
ben gecen gun paylaşmıstım fotograflarını ama suan tekrar yukleyemıorumArkadaslar ebebekteki indirimleri nerden takip edebiliriz her gun siteye girip bakmak mi lazim yoksa bi brosur filan bulabilir miyiz yuzde 29 cok iyi bir indirim ya bebek arabasini alirdim diye dusundum siz nerden bakiyosunuz indirimlere
bende yemezdım hiç annem hep yerdı cok faydalı dıye ama bı kac yerden duydum bebege kılo aldrırıyomus faydalıymıs dıye ama tadı çok kotu geldı bana kızlarda ondan yardımcı olmaya calısıyolar saolsunlar ama ınsallah sen begenırsın canımYa avakadonjn faydasi nedir usengeclik yaptim google sormadim ama
Ben hic yemedim
Tadi naisl oluyor o şekilde
çok sukur bi sey cıkmamıs bana da ole demıstı doktor yaptıramadım bu hafta ama pazaerestı gıdıcem ınsallah bende temız sonuclar alırım.Gunaydin kizlar.dun seker yuklemem vardi.aclik tokluk kan sekerime bakildi.bebegin suyu birsz fazla olunca doktor gizli sekerden suphelenmisti.cok sukuf test sonucu guzel cikti
22 haftadayız mesela sımdı 6 ya gırdık galıba bende hıc anlamıyorum arkadasım keske qyardımcıo olabılsemŞu hafta ay hesaplamasını öğrenemeden doğuracağım heralde hep farklı her yerde :)
Canım bakıyor ama sorun olmayınca söylemiyor ben soruyordum burası neresi falan adam ondan sonra söyledi böbrek su idrar kesesi su kalp odacıkları tam hatta dedıkı mıdesı büyük gıbı sonra bi baktık ağzını acıyor dedı obırıks mıdesını fazla dolduruyor bırazdan bida bakalım dedı baktık duzelmıstı sen sor ama ben soruyorum hep yoksa söylemiyor bazıları ama tabi sen başka göz görsün diyorsan git tabievet canım daha güzel tabiki ama ayrıntılı olarak iç organları hakkında bilgi vermeyince birde üstüne gitmene gerek yok deyince kafam karıştı sanırım bundan sonraki randevumda bakacak yarın arayıp net bilgi alacağım
hemen bakıyorum ama ben şu concord un arabalarını bi türlü sevemedim yaa nedense itici geliyor bana bi sürü özellik diyo ama yok ısınamadım. Sende bakmışsındır hangi marka model düşünüyosun arabayı canımKızlar ebebek e bakıyor musunuz indirim var hergün belli ürünlerde.Bugün concord ürünlerinde bi de bebek bezi kovasında indirim var.Bebek bezi kovasının bir işe yaradığını sanmıyordum ama çok iyi yorumlar var fiyatı da uygun alsam mı acaba diyorum
canım çpk gecmıs olsun ınsallah gecmıstır ama sakın su ıcmemezlık yapma dısardan kaptıgınmıkrop emın ol susuzluk kadar zarar vermez sana ve bebegıne ben gunde 3 lıtre su ıcıyorum erıklının tombul sıselerı var ogretmen oldugumdan zaten hep su ıcıyodum ama adoktor 3 lt dıınce hiç dusmuyorum 2,5 altınaBende malesef idrar enfeksiyonu geçiriyorum. Hatta kültüre de baktırdım iyiki baktırmışım üreme çıktı. Mecbur 1500 lük antibiyotik kullandım. Fitil ve vajinal kremler kullandım. Dün bitti işte krem ve haplar. yeniden kültür verdim dün. Yarın çıkacak sonuç. İçim hiç rahat değil benim de. Vicdanım sızlıyor ama napayım. Enfeksiyon bebek için daha tehlikeli dedi hoca. Ayrıca ben zaten çalışamıyordum bile. Kaşıntı, yanma. Tuvalete gitmemek için su bile içmek istemiyordum. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah. Hamilelikte ağrı kesici bile içemiyorken ağır ağır antibiyotikleri içtim :'(
Canık kiloyu duyunca şok oldum ama boy için idealmiş sevindim:) kilo sadece Göbek te olanlar şükret haline:)boyum 1,58 canım üst bedenim incegöğüslerim büyüdü ama 34-36 oluyo daha altta aldığım bütün kilom
Evet bebek bezi kovası iyiymiş 495 bezi biriktircek değiliz ama kokuları hapsediyormuş kendinden poşetli fiyatı bişey değil odasına bi çöp kovası ve şu ayıcıklı kir sepetlerinden alcam ben çöp kovası bundan olsun herşeyi atarızKızlar ebebek e bakıyor musunuz indirim var hergün belli ürünlerde.Bugün concord ürünlerinde bi de bebek bezi kovasında indirim var.Bebek bezi kovasının bir işe yaradığını sanmıyordum ama çok iyi yorumlar var fiyatı da uygun alsam mı acaba diyorum
canım 6 subatta tahtravallı urunlerı ındırıme gırıcek e ebebekte bız sıparısını verdık bıle 6 subatta alıcaz nasıpse bu besıgın fıyatı ne kadardır şimdi acaba nette baktıklarım var 165vtl den baslıyo ama ne kafar guvenılırBizim besik bundan
Funna baby uyku seti aldim icine cok harika oldu
Bu arada tekstik urunlerinde funna baby markasini oneririm
E ebebkte indirime girerse alabilirsiniz
2014 yilinda caploonbadan besigi 750 tl yatagida 150 tl toplan 900 tlye almistik
İsterseniz sallaniyor isterseniz sallanmiyr, sallama ozelligi gece ozellikle cok kullaniliyor
Benzer besikleri almanizi park yataga gore tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1947222
Ben de devlette gittim ayrıntılıya, sonra kendi doktoruma "kısa baktı içime sinmedi, özele gidicem" dedim. O da "aynı şeyleri duymak istiyosan git, biz burada da bakıcaz zaten her şeyine, gerek yok" dedi.anladım canım doktorun bakması gereken şeyler zaten ayrıntılıyada kendisimi bakacak acaba diye kafam karıştı emin olmak için yarın arıyacağım. renklide sadece yüzünü göstermek için açıyor çok kısa süre.
aaaa hiç bilmıyodum çok sevındım ozaman mı baksak acaba su yataklara falan ama o zamanda gec kalmıs olurmuyum ?Cnm babymall de indirimde onu takip edersin
E bebek nisan ayinda da yuzde 23 indirime giriyor
Simdi almak istemeyenler o zaman bakabilirler:)
arkadasım çok guzel aldıkların net uzerınden mi aldın ?Ben de bunları aldım mothercare den.
Canımmm çok sağ ol inş geçmiştir. Yarın alacağım sonucu. Bende memurum elimin altında su var, içmeye özen gösteriyorum ama en fazla günde 1,5 lt. inşallah artıracağım zamanla. Bilgi için teşekkürlercanım çpk gecmıs olsun ınsallah gecmıstır ama sakın su ıcmemezlık yapma dısardan kaptıgınmıkrop emın ol susuzluk kadar zarar vermez sana ve bebegıne ben gunde 3 lıtre su ıcıyorum erıklının tombul sıselerı var ogretmen oldugumdan zaten hep su ıcıyodum ama adoktor 3 lt dıınce hiç dusmuyorum 2,5 altına
rica ederim ne demek haberdar edersin ben dıyetısyene gıderken ıcıne 1 2 nane yapragı ya da ıkı damla lımon damlattırıyodu ama en etkılı yontem sıse tasımak gibi geldi bana hadı hayırlı haberllerleCanımmm çok sağ ol inş geçmiştir. Yarın alacağım sonucu. Bende memurum elimin altında su var, içmeye özen gösteriyorum ama en fazla günde 1,5 lt. inşallah artıracağım zamanla. Bilgi için teşekkürler
hemen bakıyorum ama ben şu concord un arabalarını bi türlü sevemedim yaa nedense itici geliyor bana bi sürü özellik diyo ama yok ısınamadım. Sende bakmışsındır hangi marka model düşünüyosun arabayı canım
Evet bebek bezi kovası iyiymiş 495 bezi biriktircek değiliz ama kokuları hapsediyormuş kendinden poşetli fiyatı bişey değil odasına bi çöp kovası ve şu ayıcıklı kir sepetlerinden alcam ben çöp kovası bundan olsun herşeyi atarız
Markası var mı bu kovanın . Yoksa hepsi aynı mı.Yorumlar baya iyiydi canım koku kesinlikle dışarı çıkmıyormuş.Bazen insanlar kapı yanlarına koyuyor bebek bezlerini bütün apartmanı sağolsunlar koku sarıyor:) onlara da denk gelirsem bu ürünü önerecem artık:) bi de yenidoğduğunda günde 12 bez değiştiriyormuşuz haftada da 100e yakın diyorlar.O yüzden böyle bişey işimizi görebilir:)
Kızlar ebebek e bakıyor musunuz indirim var hergün belli ürünlerde.Bugün concord ürünlerinde bi de bebek bezi kovasında indirim var.Bebek bezi kovasının bir işe yaradığını sanmıyordum ama çok iyi yorumlar var fiyatı da uygun alsam mı acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?