2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bnede 27 diyiverdim:)
Cok yakinlar ogluslarimiz
Bende mide bulantisindan egitim veremistim
Simdi en iyi donemimiz ya cok uygun aslinda
Gece icin hasta bezi serin, alez degistirmek zor oluyor, hasta bezini atio carsafi degistiriyorsunuz, cocugundanuykusu cok bolunmuyor diye oneri okudum
Bende alezin uzerine hasta bezi sermeyi planliyrm
Bende bu haftada gecsin oyle baslayim o zaman
Cumadan baslasam diye dusundum
Cumartesi pazar evdeyim ya
Cuma ananesi ile biraz baslar
Benle devam eder
Ama bi tane annemin evine lazimlik aldim
Bi tane daha alayim diyrm
Tuvalete oturur pozisyonda kaka yapiyor aslinda
Alaturka tuvalette mi egitim versem
Hic o sekilde oneri okumadum
Of kafam karisiyr[/QUOTE]
Aa cok iyi fikir hasta bezi. Canim benimki klozete oturmaktan korktu lazimlik da almamistim almayi da dusunmuyodum temizligiyle ugrasmiyim diye ama birden cocuktan sinyalleri alinca en azindan alissin cisini soylemeye gercekten hazir mi degil mi oyun mu yapiyo anlamak icin alaturkaya tuttum sirf pekistirmek icin dogru mu yanlis mi bilemiyorum. Bende lazimlik alicam insallah korkmaz ondan

3 gun sonra olmasi iyiymis yine.Ben boyle dusunursem simdden kesin arefe gununden sancim baslar bayramin 1.gunu de dogar
Hahaha aynen :) insanin korktugu basina gelir ya :)
Cnm valla genelde herkes 38 de basladi dogurmaya hergun birileri doguruyordu bizim kasim
Annelerinde, cok kalabaliktik orada, burasi sakin:) neyse
Ben sona kalan bikac kisiden biriydim, strese giriyor insan
Demem o ki genelde 38-40 arasi gelio bebisler
40 i bulan az oluyor

Göstermiyorum bende hiç ama bazen görüyor benim sütüm baya azalmisti zaten biraktirirken çok şükür hiç sorun cikarmadi istemedi benim de ilk gebeligimde göğsümhiç sismedi ama bunda şişti ve simdiden kabuklanmaya başladı çok kasiniyor bende emzirmeyi biraktiktan 2 ay sonra hamile kalmisim: )

Tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Hani su beklenen doğum tarihi yaziyo ya. Ozellikle erkek bebekler icin asagi yukari tutarli mi bu tarih? Benim tam bayramin 1.gunu. doktor bulmak bile sikinti olur sanki. Simdiden dusundugum seye bak
Korkutmak gibi olmasin ama benim oglumunki 26 aralikti 6 aralikta geldi nerdeyse 3 hafta erken dogdu birden bire 37+2 de herseye hazirlikli ol derim zaten 38 den sonrasi normal sayiliyo her an her gun dogabilir

Ben simdiden bebise diyorum bak oglum ya 1 hafta erken gel bayramdan ya da 1hafta sonra

Aa cok iyi fikir hasta bezi. Canim benimki klozete oturmaktan korktu lazimlik da almamistim almayi da dusunmuyodum temizligiyle ugrasmiyim diye ama birden cocuktan sinyalleri alinca en azindan alissin cisini soylemeye gercekten hazir mi degil mi oyun mu yapiyo anlamak icin alaturkaya tuttum sirf pekistirmek icin dogru mu yanlis mi bilemiyorum. Bende lazimlik alicam insallah korkmaz ondan[/QUOTE]
Cnm hasta bezi olayi bana super mantikli geldi gercekten
Bitane sici gecirmez alezimiz var, bi tane daha alicam
Hasta bezini carsafin altina sericem
Islaninca hemen degisiriz cok pratik:)))
Fisher price lazimligin ovgusunu cok duydum
Aldim bende, oglum oyle oynadi ki onunla
Ama nedense oturmuyor
Belki basladigimizda oturur
Alaturka konusunda yorum okumadim, ama dusununce korkar belki gibi geldi
Cnm temizlik konusuda olacak bi muddet sikinti yasayacagiz
Sunu okumustum, cocuk altina yapmadan tutmasi gerektigini farketmez yani altina yaparaj ogrenir, lazimligi gectim, koltuk halı malı sılcez
Halı kaldırın dıolar ama kaldıramam ben ya
Umrumda degıl
Egıtım sonrası yıkamaya verıp komple evı temızletmeyı dusunuyrm :)
İşesin oglum serbestce heryere :)

Korkutmak gibi olmasin ama benim oglumunki 26 aralikti 6 aralikta geldi nerdeyse 3 hafta erken dogdu birden bire 37+2 de herseye hazirlikli ol derim zaten 38 den sonrasi normal sayiliyo her an her gun dogabilir
Ay ben raziyim ona valla saglik sikintisi cekmesin kuveze fln girmesin varsin 37 38de gelsin. Ama tam 40i beklerse bayramin 1.gunu olacak

Bi senede anca çekılıyormuş ya, ondan demekkı senınde şişti hemen gogusler
Gostermıyorsan doguma kadar unutur bence gibi gelıyor bana :)
Insallah yıne bebeıslerımıze sut verebılırız

Bi senede anca çekılıyormuş ya, ondan demekkı senınde şişti hemen gogusler
Gostermıyorsan doguma kadar unutur bence gibi gelıyor bana :)
Insallah yıne bebeıslerımıze sut verebılırız
Inşallahhh
Hareketler nasıl kızlar sizde oğlum çok hareketliydi ama kızım biraz tembel sanki :)

Inşallahhh
Hareketler nasıl kızlar sizde oğlum çok hareketliydi ama kızım biraz tembel sanki :)
Benım bu oglum cok hareketlı
Diğerıde hareketlıydı:)
Ama kızda belkı farklı olabılıyordur
Ilk oglum kepçe
Buda kepçeymıs ayrıntılıda dr oyle soyledı:)
Çok gulduk:)
Ikı kepçük oglum olacak eheheh:)
Tıpıde benzıyor
Sanırım aynısından bıtane daha gelıyor:)

Benim kızım hemen hemen hiç hareketli değildi. Ama şimdiki oğlan hiç durmuyor gece gündüz yandık valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…