Cnm hasta bezi olayi bana super mantikli geldi gercektenAa cok iyi fikir hasta bezi. Canim benimki klozete oturmaktan korktu lazimlik da almamistim almayi da dusunmuyodum temizligiyle ugrasmiyim diye ama birden cocuktan sinyalleri alinca en azindan alissin cisini soylemeye gercekten hazir mi degil mi oyun mu yapiyo anlamak icin alaturkaya tuttum sirf pekistirmek icin dogru mu yanlis mi bilemiyorum. Bende lazimlik alicam insallah korkmaz ondan
Tuvalet olayi için kendinizi en hazır hissettiginiz dönemi seçin.cunku tuvalet eğitimi ciddi sabır isteyen birşey .Sürekli altına yapar direnir falan.ama öncesinde tuvaletle ilgili hikayeler uydurabilirsiniz.biz kaka da çok zorlandıkları.3 gün yapmadı baştan ama bı kitap var güle güle kakalar diye onu aldik tuvalete eğitimine başlamadan bir ay önce okumaya başladık.onun yararı oldu biraz. tek yapmak gereken biraz sabırlı ve sakin olmak.gerisi kendinden geliyor[/QUOTE]Cnm hasta bezi olayi bana super mantikli geldi gercekten
Bitane sici gecirmez alezimiz var, bi tane daha alicam
Hasta bezini carsafin altina sericem
Islaninca hemen degisiriz cok pratik:)))
Fisher price lazimligin ovgusunu cok duydum
Aldim bende, oglum oyle oynadi ki onunla
Ama nedense oturmuyor
Belki basladigimizda oturur
Alaturka konusunda yorum okumadim, ama dusununce korkar belki gibi geldi
Cnm temizlik konusuda olacak bi muddet sikinti yasayacagiz
Sunu okumustum, cocuk altina yapmadan tutmasi gerektigini farketmez yani altina yaparaj ogrenir, lazimligi gectim, koltuk halı malı sılcez
Halı kaldırın dıolar ama kaldıramam ben ya
Umrumda degıl
Egıtım sonrası yıkamaya verıp komple evı temızletmeyı dusunuyrm :)
İşesin oglum serbestce heryere:)
Evet tetanoz asısı 2 kez oluyormusUmarım canım benim de bu gelen hafta sonra bitiyor sanirim dimi
Ay çok güldüm yaa sağlıklı olsunlar bahtları güzel olsun da kulağın ameliyatı var :) benim oglumdaki ayrıntılı devletteydi hiç göstermedi dr bu özelde olacak güzelce görürüz inşallahBenım bu oglum cok hareketlı
Diğerıde hareketlıydı:)
Ama kızda belkı farklı olabılıyordur
Ilk oglum kepçe
Buda kepçeymıs ayrıntılıda dr oyle soyledı:)
Çok gulduk:)
Ikı kepçük oglum olacak eheheh:)
Tıpıde benzıyor
Sanırım aynısından bıtane daha gelıyor:)
Oyy masallahBugün detayliyi atlattık çok şükür.kizim bağdaş kurup oturuyordu maşallah.doktor yüzü aynı ablasına benziyor dedi.ablasindan bı tane daha geliyor inşallah,
Allah detayliya girecek herkese güzel haberler aldirsin inşallah
Benim oglumda öyleydi renkli ultrasona girdik yüzünü goremedik dr çok kipirdiyor yakalayamiyorum görüntü bozuluyor çok cekeceginiz var demisti: )Benim kızım hemen hemen hiç hareketli değildi. Ama şimdiki oğlan hiç durmuyor gece gündüz yandık valla.
Aralari 2.5 yas olucak cok bi zaman gecmedi hamileligimden ama insan unutuyomus valla oglum aman aman hareketli degildi onu hatirliyorum oyle geceleri uyandirmazdi beni tekmelerle kizim cok az daha hareketli olacak gibi pek fark yok benimkiler icerde sakin disarda canavar oluyorlar sanirim oglum simdi bir dk yerinde durmuyor cunkuInşallahhh
Hareketler nasıl kızlar sizde oğlum çok hareketliydi ama kızım biraz tembel sanki :)
:)Aralari 2.5 yas olucak cok bi zaman gecmedi hamileligimden ama insan unutuyomus valla oglum aman aman hareketli degildi onu hatirliyorum oyle geceleri uyandirmazdi beni tekmelerle kizim cok az daha hareketli olacak gibi pek fark yok benimkiler icerde sakin disarda canavar oluyorlar sanirim oglum simdi bir dk yerinde durmuyor cunku
Bana 5 doz olarak anlatti hemsire 2-3 senelik surec icinde. Bir dahaki hamilelikte vurdurmaya gerek kalmiyormus boylece.İnsallah bu son doz olucak dimi
Raporda femur kemiği ölçümü yazar onu 7 ile çarpınca boy cikiyormusBizimkinin boyunu söylemedi doktor da 290 grammış. 19+2de gitmiştik. Gözünaydın sağlıkla kucağına al inşallah
Dilerseniz ben size 5-6 kilo vereyim ...bi dünya oldum .. 12 kilo aldım.. bnm ablamın kızı ömründe 40 kiloyu geçmedi o bile kilo aldı hamilelikte ama henüz doğum yapmadı... sizinki çok ilginç.. bende baş ağrısı dönmesi olmadı o anca kanla ilgilidir gibi geliyor .. bence acilen kana baktırin tabi ki doktor daha iyi bilirNasilsiniz kizlar nasil gidiyor hamilelik benim sukur iyi gidiyor artik hareketlerini iyi hissediyorum ama hic kilo almadim daha verdigim iki kiloyla duruyorum yemekde yiyorum artik ama hala bir gram bile alamadim bu beni tedirgin ediyor zayif biriyim dogumda sikinti olur diye korkuyorum ilaclari da duzenli kullandigim halde kilo alamadim sizlr kac kilo aldiniz kizlar bide benim basim cok agriyor bu kadar agri normal mi bilmiyorum gozlerimi acamiyorum ensen basimin ustu cok agriyor bu kontrole gidince soyleyecegim bakalim ne diycek
Kizlar konuyla alakasiz ama sormam lazim cunku esimle aramda tartisma konusu oldu.anasinifina giden kizim var.bu donem sabahci oldular.bugun servis aradi alti bucukta almaya gelicem diyenormalde 9-9bucuga kadar uyuyan bi cocuk.ya ben nasil kaldiricam o saatte kiyamamki yavruma.esimde alissin hayatin zorluguna diyo.acaba ben hamile oldugumdanmi cok duygusal oldum olaylara mantikli bakamiyirum.o yuzden sizlere sormak istedim.resmen oturdum agladim ya nasil kuzuma kiyipta uyandircam diye
Vnm babymaall avent ındırımıne baktın mıkızlar bugün e bebekte uni baby ürünlerinde indirim var..düşünenler alabilir...fiyatlar baya düşmüş
ben 12 li yeni doğan ıslak mendil, bebe yağı, çamaşır deterjanı, çamaşır yumuşatıcısı, hacı şakir granül matik ve bir kaç parça kıyafet aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?