- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
bende merak sardim örme işine atki bere yelek hirka suveter pantolon bide oyuncak cok zevkli ormek el emegi baskaCanim, benim de annem yapiyor amigurumi, bi oda dolusu olmustur, simdi bi süredir kazak yelek falan örüyor bebise :) Anneminkiler yani bebisin oyuncaklarinin bi kismi :)) Keske ben de yapabilsem ama vakit yok ögrenmeye :/ Senin de ellerine saglik kendi emeginle bebisine bi seyler yapmak müthis:)
ellerinize sağlık çok güzeller :)Bunlarda benden
lüften sağlık ocaklarındaki personele bu kadar güvenme kadın doğum uzmanları dışındakiler anne kalbini bebek kalbi olarak dinleyebiliyor benim başıma geldi 23. haftamda gerisini söylemeyeyim. kendi uzman doktoruna git lütfen. kadın doğum doktorum da bizden başkası dinleyemez dedi bana sonradan.Kızlar olası bir durum olduğu için paylaşmak istedim, 23+5 deyim, geçen haftaya kadar bebeğin hareketlerini çok net hissetmeye başlamıştım, hatta artık dışardan bile görülebiliyordu, ancak bu hafta birden hareketler kesildi, kendimce panik yaptım ve sağlık ocağına gittim bebegimi dinlediler çok şükür sıkıntı yok, keyfi yerinde dedi oradaki ebe hemşirem, sizinde basiniza böyle bir durum gelirse hemen panik yapmayın, olabiliyormuş böyle durumlar, yani birden bu kadar net hissedip sonra birden hareket azalmaları hissedebiliriz, bunlar biraz bebegimizin karnimizdaki duruşu ile ilgiliymis sanırım
Doktor zaten herşey normal dedi. Anormal bir kısalık olsa söylerdi dediğin gibi. Bence ben yanlış hesapladım. 18ine daha çok var.Yo yo takılmayın öyle şeylere belki genetik olarak minyon olacak ... Dr anormal bir şey görse söyler zaten de belki yavaş yavaş büyüyecek sizin söylediğiniz gibi... akışına bırakmak gerek bence sonuçta ilk insandan beri bir sürü kadın doğum yapmış
Kızlar olası bir durum olduğu için paylaşmak istedim, 23+5 deyim, geçen haftaya kadar bebeğin hareketlerini çok net hissetmeye başlamıştım, hatta artık dışardan bile görülebiliyordu, ancak bu hafta birden hareketler kesildi, kendimce panik yaptım ve sağlık ocağına gittim bebegimi dinlediler çok şükür sıkıntı yok, keyfi yerinde dedi oradaki ebe hemşirem, sizinde basiniza böyle bir durum gelirse hemen panik yapmayın, olabiliyormuş böyle durumlar, yani birden bu kadar net hissedip sonra birden hareket azalmaları hissedebiliriz, bunlar biraz bebegimizin karnimizdaki duruşu ile ilgiliymis sanırım
Devletin çifte standartları çoktur canım. Bilmiyorum bi çaresi olur belki. Şartları zorlayınca alınıyor diye biliyorum rapor. Yani sen kendini daha iyi bilşrsin dayanamayacağın nokta da yaparsın bişeyler. Evet sağ salim alalım şu bebişleri kucağımıza yoksa hayat zorlaştı. Ayakta duramıyorum fazla. Sırtım çok kötü karnım acımaya başlıyo , 2 -3 saatin sonunda da ben dayamayacak noktaya ulaşıyorum . Uzandığım anda bütün ağrılar bitiyor. Uzanma fırsatı bulana kadar ama ölünlerden ölüm beğeniyorum.Ben gibi olan var mı başka kızlar?
Kucuk olan yeterli cunku o zMnlar cok az cc iciyorlar:)Yenidoğan için hangi boy kullanışlı acaba?
Cnm çocuğun gelışımı açısından onemlıSağlıkla oynasın bebişin canım iyi yapmışsın içinde kalmaması en güzeli
İnanır mısın hiç düşünmüyorum o ayları:) hareketlerini hissedeceğim ayları düşünüyorfum başlarda. Şimdi yoğun bi şekilde hissettiğim için tamam diyorum bu safha tamamlandı. Sıradaki safha doğum :))))) doğum sonrasına odaklandım direkt. Ama yaşadıklarımı buraya yazarım doğuma kadar :)Sırt ağrıları benim de fena.Gün içinde çok ayakta kalmasam da otururken bile rahatsız ediyor.Arkama yastık koyuyorum hiç fayda etmiyor.Daha bu kadarcık göbekle başladıysa bunlar 8.9.ayda ne olur acaba
Bir oyun halisi 2 bebeye yeterli olur mu peki kizlarCnm çocuğun gelışımı açısından onemlı
Okuyorsun mesela burada tv onune koyup iş yaptıklarını yazan oluyor
Aslında çok saçma ve gereksız
Kış bebegı oldugu ıcın yatak odamda yatagımın uzerıne oyun halısını koyar, 2 aylık oglumu ıcıne koyardım, o arda oyuncakları ızler, dokunmaya calıısr oyalanırdı
Kasları gelısıyor, duyuları gelısıyor
Oyun halısı ve aktıvıte merkezleri bana kalırsa cocuga alınacak en onemlı sey
2 ayda baslanılmalı
Ta kiş içinden kaçana kadar
Oglum beş aylıklen emekledı, kaçyordu ıcınden :)))
Erken emeklemesınde, yuzustu durmasında, donmesinde, 11 aylık yurumesınde
Oyun halısının etkısı cok buyuk bence :)
Ayy çok güzellerBunlarda benden
Cnm gorerek al eger genıs bır halıysa yetebılırBir oyun halisi 2 bebeye yeterli olur mu peki kizlarbende tam olarak nasil bir sey bilemiyorum
Anladım canım bizde şimdi bi denge var ama doğuma daha çok var ne olur bilmiyorum İnş çok açmayız dua ediyorum bazen bir andada toparlıyabiliyormuş beklicez bakalım normal doğabiliyorlarmı pekiBenim hep arayı açarak devam etti. Önceleri 2 gündü, 1 hafta oldu, 15 gün oldu. Sonra bir ay oldu. Artık doktora hergün gidip dooplerde ve nstye bağlanıyordum. 37. Haftada artık bebeğin böbrekleri çalışamadığı için sıvının azalmasından dolayı alındı kızım. Bobrekten ve gereksiz organlardan kismen kan akisini kesip hayati organları çalıştırıyormuş bebek bu durumda. Allahın kudreti işte. 2.280 gr 46 cm doğdu. Sadece biraz küçüktü. Kuvöze girmedi. Sadece güçsüz olduğu için ememedi beni. Hep sagarak besledim.
Braun iyi ateşölçerde...Günaydın hanımlar. Babymallde ateş ölçerlerde indirim var. Muhtemelen alından ölçer alacağım ama hangi markayı alayım sizce?
Anladım canım bizde şimdi bi denge var ama doğuma daha çok var ne olur bilmiyorum İnş çok açmayız dua ediyorum bazen bir andada toparlıyabiliyormuş beklicez bakalım normal doğabiliyorlarmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?