2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende merak sardim örme işine atki bere yelek hirka suveter pantolon bide oyuncak cok zevkli ormek el emegi baska

lüften sağlık ocaklarındaki personele bu kadar güvenme kadın doğum uzmanları dışındakiler anne kalbini bebek kalbi olarak dinleyebiliyor benim başıma geldi 23. haftamda gerisini söylemeyeyim. kendi uzman doktoruna git lütfen. kadın doğum doktorum da bizden başkası dinleyemez dedi bana sonradan.

Doktor zaten herşey normal dedi. Anormal bir kısalık olsa söylerdi dediğin gibi. Bence ben yanlış hesapladım. 18ine daha çok var.

Canım aynen benim durumum ya yazdığın için sağol.Benim de şuan 23+2 ve geçen haftadan bariz yavaşlama var ama nerde okusam 23te hareketlerde yavaşlama duydum.Meğerse bu haftalarda bebek hızla büyümeye başlarmış.Pozisyonu iyi bulamazsa hareketlerini hissetmediğimiz zamanlar olabilirmiş.Yoksa önceki haftalar hiç durmuyordu ben de korktum ama araştırınca bu haftalarda normal olduğunu okudum.28. Haftadan sonra hareketleri artık günde belli miktar olması gerekecekmiş.Hepimizin bebeklerine Allah korusun

Sırt ağrıları benim de fena.Gün içinde çok ayakta kalmasam da otururken bile rahatsız ediyor.Arkama yastık koyuyorum hiç fayda etmiyor.Daha bu kadarcık göbekle başladıysa bunlar 8.9.ayda ne olur acaba

Sağlıkla oynasın bebişin canım iyi yapmışsın içinde kalmaması en güzeli
Cnm çocuğun gelışımı açısından onemlı
Okuyorsun mesela burada tv onune koyup iş yaptıklarını yazan oluyor
Aslında çok saçma ve gereksız
Kış bebegı oldugu ıcın yatak odamda yatagımın uzerıne oyun halısını koyar, 2 aylık oglumu ıcıne koyardım, o arda oyuncakları ızler, dokunmaya calıısr oyalanırdı
Kasları gelısıyor, duyuları gelısıyor
Oyun halısı ve aktıvıte merkezleri bana kalırsa cocuga alınacak en onemlı sey
2 ayda baslanılmalı
Ta kiş içinden kaçana kadar
Oglum beş aylıklen emekledı, kaçyordu ıcınden :)))
Erken emeklemesınde, yuzustu durmasında, donmesinde, 11 aylık yurumesınde
Oyun halısının etkısı cok buyuk bence :)

Sırt ağrıları benim de fena.Gün içinde çok ayakta kalmasam da otururken bile rahatsız ediyor.Arkama yastık koyuyorum hiç fayda etmiyor.Daha bu kadarcık göbekle başladıysa bunlar 8.9.ayda ne olur acaba
İnanır mısın hiç düşünmüyorum o ayları:) hareketlerini hissedeceğim ayları düşünüyorfum başlarda. Şimdi yoğun bi şekilde hissettiğim için tamam diyorum bu safha tamamlandı. Sıradaki safha doğum :))))) doğum sonrasına odaklandım direkt. Ama yaşadıklarımı buraya yazarım doğuma kadar :)

Bir oyun halisi 2 bebeye yeterli olur mu peki kizlarbende tam olarak nasil bir sey bilemiyorum

Bir oyun halisi 2 bebeye yeterli olur mu peki kizlarbende tam olarak nasil bir sey bilemiyorum
Cnm gorerek al eger genıs bır halıysa yetebılır
Benımkı genişti
Fotosunu koyarım
Ikı tane almak külfet olur
Bence bır oyun halısı bır aktıvıte merkezı al
Bende ıkısıde vardı
Orneklendırıcem bırazdan:)

Bır tane budedıgım tarzlardan al derim
Bacak kasları, tutup kalkma, cekme, ısıtme, dokunma bır cok seyı gelırıyor, aktıvıte ya da jımnastık merkezı dıye gecıyor

Oyun halısıda bu sekılde oluyor

Donusumlu kullanırsın
Imkanın varsa mutlaka al
Dogumdan sonra da alabılırsın:)
Ama 2 ayı gecme:)

Mama sandalyesı ve oyun halısı anneler ıcın kurtarıcıdır:)
Çoook tavsıye ederım

Anladım canım bizde şimdi bi denge var ama doğuma daha çok var ne olur bilmiyorum İnş çok açmayız dua ediyorum bazen bir andada toparlıyabiliyormuş beklicez bakalım normal doğabiliyorlarmı peki

Günaydın hanımlar. Babymallde ateş ölçerlerde indirim var. Muhtemelen alından ölçer alacağım ama hangi markayı alayım sizce?

Anladım canım bizde şimdi bi denge var ama doğuma daha çok var ne olur bilmiyorum İnş çok açmayız dua ediyorum bazen bir andada toparlıyabiliyormuş beklicez bakalım normal doğabiliyorlarmı peki

Hayır canım çünkü bu tarz durumlar riskli olduğu için Dr. mümkün olduğunca bebeği yormuyor. Zorunlu sezaryen yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…