2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kurfali yakinlarinda oturuorum burda ersoy hastamesi 300en az soyledi fiyat yuksek geldi siz nerelerde yaptirdiniz?

Kurfali yakinlarinda oturuorum burda ersoy hastamesi 300en az soyledi fiyat yuksek geldi siz nerelerde yaptirdiniz?
Sana yardımcı olamayacagım ama fıyat acısından karsılastırma anlamınsa fıkır olur dıye
Ozel doktor muayenesınde 600 tl ye yaptırdım ındırımlı

Ben de ayrintiliya onumuzdeki hafta sonu gidicem. Bize indirimli hali 550 600 u bulacakmis

Ayrıntılı usg gıtmısmıydın
Adet ve dollenme zamanına gore gerı ılerı durumları olabılıyor sanırım
Eger ayrıntılıya gıttıysen sorun yoksa bişey yoktur gıbime gelıyor
Ayrıntılıya gittim hiç bir problem yok dedi. Fl kısalığını da hiç önemsemedi olur öyle bir haftaya kadar normal dedi. Bi de tam ölçemedi galiba 6 kez falan ölçtü hep farklı çıktı. Rapora en kısa ölçümleri yazmış ondan belki de kısa çıktı. Amaan düşünmeyim diyorum her gün yeni bir korkuyla uyanıyorum güne.

VALla canım çok iyi oldu sayende öğrendim ilk bebeğim tecrübesizim anlatımın için teşekkür ederim almak iyi olacak

Aynen dusunme cnm
Sen hamılelıgın keyfını sur
Stres olma
Bebiş ıyıdır umarım

VALla canım çok iyi oldu sayende öğrendim ilk bebeğim tecrübesizim anlatımın için teşekkür ederim almak iyi olacak
Bende bır cok seyı buradakı arkadaslardan öğrenmiştim Allah razı olsun
Hala daha öğreniyorum
Facebookta gruplar var, paylaşımlara bakıp geliştirmeye çalışıyorum kendimi
Acayıp bir dunya imiş, ben böyle oldugunu tahmın etmıyordum :)
Bıraz erken tavsıyeler oldu benım kı aslında
Şuan ıçın bebek bakımına ılıskın okumalar yapmak oncelıkle aslında
Ben yabancı yazarları tercıh etmedım
Ayse önerdı galıba adı, onun bebek bakım kıtabını alıp okudum, bırde adem gunes annelık sanatı ıle okumaya başladım
Ama keske guvenlı baglanma kıtabını hamıleyken okusaymısım
Ruhen hazır olmak lazım annelıge :)

Kizlar SeBaMed sampuan herhangi bi sitede indirime girince haber verirmisiniz.surekli tlfn elimde bakamiyorum sitelere

Ben de yeni aldım Adem güneş güvenli bağlanma kitabını. Bir de oyuncu annenin başlarım şimdi anneliği kitabını aldım. Daha çok kafa dağıtmak için ikincisi.

Kızlar e bebekte indirim var. Biz oyun halımızı aldık. Bir kaç tanede pusete asabileceğim oyuncak aldım. Dönenceyi de almak istiyorum ama onda biraz kararsız kaldım. Ne diyosunuz dönence konusunda. Bazı yerlerde mutlaka alın tarzı şeyler yazıyo ama. Kararsızım.

Ben de yeni aldım Adem güneş güvenli bağlanma kitabını. Bir de oyuncu annenin başlarım şimdi anneliği kitabını aldım. Daha çok kafa dağıtmak için ikincisi.
Iki kitabi da okudum. Hatta ademgunesin kitaplarini esimle birlikte okuyup bak su soyleymis bak bu boyleymis deyip durduk. Iki yazarin da diger kitaplarini da tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu ay benim ruh halim çok kötü herşeye sinirleniyorum bir tahammulsuzluk var herşeye karşi olur olmadik zamanda sinirleniyorum dökup kırıyorum insanlarda dahil daha 19 haftanin icindeyim ustelik sigaraya basladim nerdeyse yeniden sizdede oluyormu boyle şeyler birde ben işten çiktim hamileyim diye iş ağırdı çunku riskliydi iyice boşluga dustum hem işsiz hemde hamile kaygılar sardı beni kimsede destek olmuyo bırak maddi manevi bile yani hamile kalınca suc işlemiş gibi herkes bi ters döndü sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…