Alından olcerlerı sevmıyorum benGünaydın hanımlar. Babymallde ateş ölçerlerde indirim var. Muhtemelen alından ölçer alacağım ama hangi markayı alayım sizce?
İnanır mısın hiç düşünmüyorum o ayları:) hareketlerini hissedeceğim ayları düşünüyorfum başlarda. Şimdi yoğun bi şekilde hissettiğim için tamam diyorum bu safha tamamlandı. Sıradaki safha doğum :))))) doğum sonrasına odaklandım direkt. Ama yaşadıklarımı buraya yazarım doğuma kadar :)
Anladım hayırlısı olsun sağlıkla doğusunda İnşallah dünyaya gelen büyüyor Allah sağlık verdikten sonraHayır canım çünkü bu tarz durumlar riskli olduğu için Dr. mümkün olduğunca bebeği yormuyor. Zorunlu sezaryen yani.
Tesekkurlerellerinize sağlık çok güzeller :)
Ayy çok güzeller
Bende begendim guzel örmüşümtesekkurlerAyy çok güzeller
Him tamam canim cok tatlilar cok tesekkurlerOyun halısıda bu sekılde oluyor
Donusumlu kullanırsın
Imkanın varsa mutlaka al
Dogumdan sonra da alabılırsın:)
Ama 2 ayı gecme:)
Eki Görüntüle 1948912 Eki Görüntüle 1948912 Eki Görüntüle 1948912
Beşiğimizi aldık Rabbim yatırmak nasip etsin daha tam ayarlamadık ama atmak istedim
Gule gule kullanınBeşiğimizi aldık Rabbim yatırmak nasip etsin daha tam ayarlamadık ama atmak istedim
Bir oyun halisi 2 bebeye yeterli olur mu peki kizlarbende tam olarak nasil bir sey bilemiyorum
insan hevesli oluyor
ben bugün fırça tarak seti ve tırnak makası baktım mesela
doğacak da ben kızımın küçük saçlarını tarayacağım da...
ilk kez anne olacağım heyecan heves var tabi...
hergün ufak tefek birşeyler alıyorum...yada araştırıyorum..
Ben tiny love maymun adasi oyun halısını aldım gitti valla. 230dan 165 e düşmüş. Seneye ücretsiz izin alacam o yüzden belki ilerde zorlanırız diye ikna ettim kendimi
aslında en iyisi bebeğin popişini yıkamak da hiç bana göre değil..
ben daha bebeği nasıl tutacam bile bilemezken yıkamak hayli zorlu iş
o yüzden kaliteli yenidoğan mendili aldım..
ıslak mendiller dediğin gibi yıkayarak da kullanılabilir belki ama ilk aylar için ben tercih etmem..
biraz ele avuca gelince olabilir ama neden olmasın..
tabi bunlar hep acemi anne fikirleri
Mama sandalyesı ve oyun halısı anneler ıcın kurtarıcıdır:)
Çoook tavsıye ederım
Alından olcerlerı sevmıyorum ben
Az gosterıyor atesı
Ben braun kulaktan ölçer olanını kullanıyrm
Şöyle de bir durum var dr bıle alından ölçer kullanıyor
Canım o setler bence çok gereksiz seyle dolu boşuna dünya para.bi tırnak makası,bı tarak yeterli .Diğer hiçbir şey kullanilmiyor.bide bana doktor bı sünger törpü al tırnakları keskin olur kesince torpule demişti.bide o alınabilir
Sen bebeği bı kucagina al bı anda kırk yıllık anne gibi oluyorsun.tutmasi,altını alması,üstünü değiştirmesi ,yıkaması hepsi bu anda senin her zaman yaptığın birşeymis gibi oluyor
Takdiri ilahi işte Allah hepimizin içine veriyor bu hisleri
Cnm chıcconun fırca tarak setını kullandımcanım tamam not ettim.. tek tek almak zaten daha ekonomik setlerden..
inşallah dediğin gibi olurum. panik bir yapım var...
Bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünüp heyecanlanıyorum
kalbim bir değişik atmaya başlıyor..
Cnm sn da cok hızlı olctugu ıcın ben kulak olcerde olcturmeme gibi problem yasamadımCanım o setler bence çok gereksiz seyle dolu boşuna dünya para.bi tırnak makası,bı tarak yeterli .Diğer hiçbir şey kullanilmiyor.bide bana doktor bı sünger törpü al tırnakları keskin olur kesince torpule demişti.bide o alınabilir
Güle güle kullan çok güzel bi halidir o
Sen bebeği bı kucagina al bı anda kırk yıllık anne gibi oluyorsun.tutmasi,altını alması,üstünü değiştirmesi ,yıkaması hepsi bu anda senin her zaman yaptığın birşeymis gibi oluyor
Takdiri ilahi işte Allah hepimizin içine veriyor bu hisleri
Kesinlikle katılıyorum.
Bebek atesliyken çok huysuz olduğu için koltuk altı yada kulaktan ölçtürmuyor ya o zaman alından ölçer iyi oluyor.yoksa koltuk altı bence en iyisi ama atesliyken bizimki hiç yaptirmAdi
Ayrıntılı usg gıtmısmıydınBenim ilk başta hep bir hafta geri çıkıyordu o yüzden adet tarihimi değiştirmişti. Son kontrolde başı ve bacak boyu bir haftaya yakın geri çıktı. Karın çevresi de bir hafta önde. Kafam karışıyor normal mi diye. Doktorum gayet normal dedi ama tarihin değişmesine rağmen yine 5-6günlük gerilik var. Kısa boylu şişman mı olacak yoksa bi problem mi var kafama takılıyor.
Bebegın altını sureklı degıstırdıgın ıcın herdefasında alt yıkamak zor iş, sen en ıyısını yaptın, unıbaby yenıdogan cok ıyı, ılk gunler bız onu bıle ılık suyla yapıp yanımıza yıkayarak kullandık ama cok abarttık galıba :)canım tamam not ettim.. tek tek almak zaten daha ekonomik setlerden..
inşallah dediğin gibi olurum. panik bir yapım var...
Bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünüp heyecanlanıyorum
kalbim bir değişik atmaya başlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?