2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar ben sadece multivitamine devam ediyorum , başka da bişi vermedi doktorum. Bi de kendim omega alıyorum. Benim gibi kan , demir vs takviyesi kullanmayan var mı ?

Kızlar bebek bakım çantası için hangisi uygun sizce?

Eklentiler

• IMG_0552.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0599.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0615.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 49
KIzlar bebeğinizin hareketlerini saymaya başladınızmı henüz erken değilmi nette 24.haftadan sonra düzenli olacağı yazıyor ama bilgisi olan varmı ?benm çok düzenli değil hareketleri daha
Ben ayakta ve hareketliyken hiç hissetmiyorum sadece sırt üstü yattığımda hissedebiliyorum gün içinde çok hissetmiyorum

merhaba hanımlar, kilo durumları nasıl gidiyor :) ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım şimdi ne olacak halim... şuanda 4 kilo oldu toplamda
Benim 10 kg oldu ilk hamileliğşmde 29 kilo almıştım yine hızlandım tam gaz alıyorum

Güle güle eskitsin prensesin. Ben yenidoğan zıbın ve patikli alt çok alicam. iki-uc parça tulum ve cicili gezmelik. 0-3 ay ve 3-6 ay da alicam ama abartmiycam. Nasılsa oğlumla alışverişe de cikariz. Özellikle 3-6 ayi ustune göre bakarım.

Detaylı ultrasondan geliyoruz arkadaşlar maşallah oğlum iyiymiş 400gr 23cm herşey yolunda çok çok şükür darısı gidecek arkadaşlarımın başına birde foto atayım

Maşallah . Bende geçen hafta gitmiştim. Ne güzel fotolariniz varya. Benimki siyah beyaz ve kafası olduğu bile anlasilmiyo

Ben niye hiç alışveriş yapamıyorum acaba ya? Netten bakıp bakıp almıyorum. Son dakikaya kalmaktan korkuyorum.

Ahh bunlar en güzel zamanlarımız mış dogunca o yapacak aralarımız olmayacakmış

Ben de hala sırt üstü yatabiliyorum. Böyle çok daha rahatım :)

Bi tip göğüs uçları için masaj var canım, internette bi araştır bence

Arkadaşlar ben sadece multivitamine devam ediyorum , başka da bişi vermedi doktorum. Bi de kendim omega alıyorum. Benim gibi kan , demir vs takviyesi kullanmayan var mı ?
Demir ilacı verdi ama kullanmıyorum hipotroitten dolayı her ay kan tahlili veriyorum demirim hep normal seviyede gereksiz ilaç almak istemiyorum son bir buçuk ay düzenli içmeyi düşünüyorum kalsiyum magnezyum û oğluma hamileyken 6.aydan sonra vermişti muhtemelen bu aralar verir ama benim çok şükür kramp vs gibi sıkıntımda olmamıştı onu da önceden içmemiştim vitamin ve kalsiyum içmiştim sağlıklı bir.çocuğum oldu çok şükür sonrasında hiç bir değerim düşmemişti şimdide aynısını uyguluyorum tabi her ay kan tahlili yaptırdığım için içmiyorum ileriki aylarda demir azalacaktır onun için içeceğim

Kizlar sabahtan beri sadece sol bacagimin ic kisminda basinca olan bi agri var. Kramp gibi degil bastikca aciyo yururken resmen topallicam. Boyle bisey yasayan var mi? Ya da neyden dolayi olur acaba?

Kızlar çarpıntı yaşayan var mı ben son günlerde yaşıyorum bugün gün içinde de çok yaşadım doktor bir şey demedi ama tedirgin etti beni gün boyu olması ve hala oluyor

kizlarrr benim bebek 1 bucuk aydir makat yani ters pozisyonda duruyo ayaklariyla sürekli asagiya vuruyo ben artik iyice rahatsiz oldum nasil döndürücm bu çocuğu yan dursun :)))
Benimde oyle harketlerini hep kasik bolgemde hissediyorum doner mi acaba

Kızlar çarpıntı yaşayan var mı ben son günlerde yaşıyorum bugün gün içinde de çok yaşadım doktor bir şey demedi ama tedirgin etti beni gün boyu olması ve hala oluyor
Ben de sürekli oluyo çarpıntı. Kan basıncı yükseliyo sanırım gebelikte, o nedenle oluyo.

Ve Bebek arabası alırken Seçimi doğru yapmak önemli önünde korumalık olanlar daha kullanışlı oluyormus çevrem öyle diyor fotodaki ilk Bebek arabası daha kullanıslıymıs ne demek istediğim daha iyi anlaşılsın diye fotoğraf ekledim

Eklentiler

• IMG_0882.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 46
H hazelnut123 canim nasılsin iyimisin bebegınin suyu ne durumda herşey yolundadir umarim
ü

Merhaba ela cım ve arkadaşlar , zor bir haftasonu geçirdim , Perşembe İzmit e gittik hastaneye, perinatolog kontrole çağırmıştı, buradaki doktorum zaten suyun bayağı azaldığını söylemişti çarşamba günü, Perşembe gittiğimizde doktor um suyumun 3.5 cm civarında olduğunu bebeğin durumunun hayati tehlike de olduğunu hemen amnioinfüzyon yapılmasını önerdi , (5 cm nin altı hayatı tehlike ) çare o olduğu için kabul ettik, hemen yapabilirim bu gece dedi, akşam 9 da karnımdan keseye amniyon sıvısı takviyesi yapıldı, işlem bitikten sonra 1saat uzandım ve su vajinadan gelmeye başladı tekrar , doktor fazla su gelir dedi çünkü kesede sızıntı yapan yer var dedi. Gelen Su miktarı daha da artınca hemen antibiyotik , serum falan derken yatışımı yaptılar hastaneye , bi gece hastanede yattım çok su aktı ben dedim hepsi boşaldı tekrardan galiba , ertesi gün akşama kadar yattım, doktor kontrol e geldi ve su miktarının 8 civarından olduğunu söyledi normali 10-15 , 7 sınır , 5 hayati tehlike buna da şükür cuma tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler, rabbim büyük yardımcı olur inşallah hepimize .

Ben de öyle düşünüyorum canım iyi bişey alayım kısmet olursa ikinci bebek de kullanır
Burda gün gün indirim oluyor ama maalesef zamlı fiyatlardan indirim yapıyorlar yine bişeye benzemiyor
Insallah hem maddi yönden hemde gönlümüze göre iyi birsey denk gelirr aliriz..Buarada seker yükleme testi yaptiracakmisin bizim 24 subatta randevu var bu testi yapicak doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…