Başlarım şimdi anneliğe Şermin Çarkacı. Çok eğlenceli bir kitap.Merhaba kızlar ,
Okudugunuz okuyacağınız kitap tavsiyeleriniz var mı?
Ben ayakta ve hareketliyken hiç hissetmiyorum sadece sırt üstü yattığımda hissedebiliyorum gün içinde çok hissetmiyorumKIzlar bebeğinizin hareketlerini saymaya başladınızmı henüz erken değilmi nette 24.haftadan sonra düzenli olacağı yazıyor ama bilgisi olan varmı ?benm çok düzenli değil hareketleri daha
Benim 10 kg oldu ilk hamileliğşmde 29 kilo almıştım yine hızlandım tam gaz alıyorummerhaba hanımlar, kilo durumları nasıl gidiyor :) ilk hamileliğimde 18 kilo almıştımşimdi ne olacak halim... şuanda 4 kilo oldu toplamda
Kızıma aldıklarım bunlar şimdilik. Hepsini kategorilere ayırıp deftere adetlerini yazıcam. Bunların bi ikisi yenidoğan. Kalanı 0-3 aylık.
Şimdi de ya küçük gelirse napcam diyorum.
Sizce 3-6 aylık kıyafetler de almalı mıyız
Detaylı ultrasondan geliyoruz arkadaşlar maşallah oğlum iyiymiş 400gr 23cm herşey yolunda çok çok şükür darısı gidecek arkadaşlarımın başına birde foto atayım
kızlar kendime bir liste hazırlamıştım...
indirimde gördüklerimi alacağım.
özellikle hastane çantam için.
bugun aldıklarım n11 den...
lansınoh göğüs ucu kremi 40ml 19,50
lansınoh göğüs pedi 24lü 11,89
avent 2li göğüs kalkanı 31,50
prima yeni doğan bebek bezi 138li 55,90
can bebe kullan at alt açma 10lu, 13,45
ve hasta bezi
Doğan Cüceloğlu nun kitaplarını okuyorum. Youtube da da videolari var , hem onun hem Adem Güneş in filan.
Bi de elimde gelişim psikolojisine dair bi kaç kitap var farkli yabanci yazarlardan onları okuycam .. Ne ara yapcaksam
Teşekkür ederim araştırcamBaşlarım şimdi anneliğe Şermin Çarkacı. Çok eğlenceli bir kitap.
Benim en rahat halim sırt üstü yatmak. Normal mi böyle olan var mı başka? Beni Dr sırt üstü yatamayacaksın artık rahatsız olacağın günler geliyo falan diye uyarmıştı. Öyle olmadı tam tersi oldu
Kızlar size sorum var benim göğüs uçlarım içe dönük sizlerde böyle olan varmı.Doktora gidince sorcam ama nettede araştırıyorum. Aventin göğüs ucu çıkarıcısı var faydası olur mu acaba
Demir ilacı verdi ama kullanmıyorum hipotroitten dolayı her ay kan tahlili veriyorum demirim hep normal seviyede gereksiz ilaç almak istemiyorum son bir buçuk ay düzenli içmeyi düşünüyorum kalsiyum magnezyum û oğluma hamileyken 6.aydan sonra vermişti muhtemelen bu aralar verir ama benim çok şükür kramp vs gibi sıkıntımda olmamıştı onu da önceden içmemiştim vitamin ve kalsiyum içmiştim sağlıklı bir.çocuğum oldu çok şükür sonrasında hiç bir değerim düşmemişti şimdide aynısını uyguluyorum tabi her ay kan tahlili yaptırdığım için içmiyorum ileriki aylarda demir azalacaktır onun için içeceğimArkadaşlar ben sadece multivitamine devam ediyorum , başka da bişi vermedi doktorum. Bi de kendim omega alıyorum. Benim gibi kan , demir vs takviyesi kullanmayan var mı ?
Benimde oyle harketlerini hep kasik bolgemde hissediyorum doner mi acabakizlarrr benim bebek 1 bucuk aydir makat yani ters pozisyonda duruyo ayaklariyla sürekli asagiya vuruyo ben artik iyice rahatsiz oldum nasil döndürücm bu çocuğu yan dursun :)))
Ben de sürekli oluyo çarpıntı. Kan basıncı yükseliyo sanırım gebelikte, o nedenle oluyo.Kızlar çarpıntı yaşayan var mı ben son günlerde yaşıyorum bugün gün içinde de çok yaşadım doktor bir şey demedi ama tedirgin etti beni gün boyu olması ve hala oluyor
üH hazelnut123 canim nasılsin iyimisin bebegınin suyu ne durumda herşey yolundadir umarim
Teşekkür ederim canım normalse sıkıntı yok öok olunca korktumBen de sürekli oluyo çarpıntı. Kan basıncı yükseliyo sanırım gebelikte, o nedenle oluyo.
Insallah hem maddi yönden hemde gönlümüze göre iyi birsey denk gelirr aliriz..Buarada seker yükleme testi yaptiracakmisin bizim 24 subatta randevu var bu testi yapicak doktor..Ben de öyle düşünüyorum canım iyi bişey alayım kısmet olursa ikinci bebek de kullanır
Burda gün gün indirim oluyor ama maalesef zamlı fiyatlardan indirim yapıyorlar yine bişeye benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?