2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşım da normal beşik almış, oğlu çok gazlıymış uyumamış içinde. Sonra gidip yüz liraya sallanan basit bişey aldık bi tek onda uyudu demişti.
Aynen cnm hep oyle oluyor
Bizde reflu yastiginda uyutuyorduk
:)
Bildigin sunger yani
Bebegin nerde nasil duracagi belli olmuyor
Bu hamak tarzi seyler hep cok kullanisli oluyor
Her odaya taşınıyor
Mesela arkadasim birini ayaginda sallarken, yaninda birinide bu besikte sallayip uyuttugunh soyluyordu
Bide az yer kapliyorlar
Gorumcemde bi tane almisti
İkizlerden biri hep bunda uyudu iki yasinda kadar
Digeride yatak odasinda babasiyla yatiyordu
Çocuklarin hem odalari vardi, hem besikleri vardi
Ama uyuduklari yer bambaska:)

Gunaydin beybitolar
Ruyamda dogum yaptim
Gordum oglumu
370o dogurmusum
Emzirmek istiyrm falan
Kocaman burnu vardi
Baya gordum yuzunu
Cok etkilendimm
Ben de daha cinsiyetini bilmiyorken görmüştüm kizim olmustu yeni dogmus daha 2-3 gunluk anca var gonca dudakli pembe yanakli beyaz tenli bisey firfirli beyaz sapkasi vardi cok etkileniyo insan bakalim nasil dogacak gordugum bebek benim kizim mi olacak cok merak ediyorum ay cok tatliydi ya kucagimdaydi arabada gidiyoduk emzirdim onu arabada hihihi:)))

Aynen cnm hep oyle oluyor
Bizde reflu yastiginda uyutuyorduk
Bildigin sunger yani
Bebegin nerde nasil duracagi belli olmuyor
Bu hamak tarzi seyler hep cok kullanisli oluyor
Her odaya taşınıyor
Mesela arkadasim birini ayaginda sallarken, yaninda birinide bu besikte sallayip uyuttugunh soyluyordu
Bide az yer kapliyorlar
Gorumcemde bi tane almisti
İkizlerden biri hep bunda uyudu iki yasinda kadar
Digeride yatak odasinda babasiyla yatiyordu
Çocuklarin hem odalari vardi, hem besikleri vardi
Ama uyuduklari yer bambaska:)

Bence biz birer tane de huni alalım delirince kafamıza geçiriveririz. Ama bizim çocuklsrımız çok uslu olcaklar, hiç gazlı olmıcaklar. Ben hissediyorum:KK53:

Eki Görüntüle 1964651

Cnm dedigim bu tipler

Yani insan ilk dusunce tercihi bu olmaz gibi, daha iyisine bakiyorsun ancak uygulamada farkli olabiliyor, bunu uzun sure kullandilar
Hm anladim canim.bu tarz bi anakucagi gibi bir sey aldim aslinda.pratik olsun diye.memnun kalirsam 2. Sini de alirim dedim.dedigin.gibi.en onemli olan benim icin rahat etmem cunku 2 bebe zor olcak.

Evet canım 152 çıktı 130 olması gerekirken :KK43:

Seninde yüksek mi çıkmıştı, ya benim değere de herkes şaşırıyor benimkini dört gibi almıştı doktor, 50lik içmiştim yani o saatte de tok sayılırım, ama benim ki de 77 çıktı doktora salı kontolunde sormam lazım normal mi diye, arkadaş benim adıma sormustu sıkıntı yok demiş ama benim de kafam takılmadı değil ;(

Acaba bunlar kac yas a kadar kullanilir cnm bi arastirayim.gerci.fiyati uygun baya.olmadi bir kac ay sonra karyola.tarzi bir sey alirim
CNm ben soyle dusundum
Fiyati uygun ve az yer kaplıyor
Sende disari cikip istedigin gibi bakamiyorsun ya simdi
O yuzden bana mantikli gibi geldi
O yuzden yazmak
İstedim
Bide kullandigini bildigim iki ikiz annesi oldu

CNm ben soyle dusundum
Fiyati uygun ve az yer kaplıyor
Sende disari cikip istedigin gibi bakamiyorsun ya simdi
O yuzden bana mantikli gibi geldi
O yuzden yazmak
İstedim
Bide kullandigini bildigim iki ikiz annesi oldu
Evet anladim cnm cok tesekkurler yorumlarin icin.degerlendircem hepsini;)

IMG_0284.webp
Cnm bak aciklamasi boyle

Acaba bunlar kac yas a kadar kullanilir cnm bi arastirayim.gerci.fiyati uygun baya.olmadi bir kac ay sonra karyola.tarzi bir sey alirim

Evet cnm annemi gezmeye gonderdim
Kadin cok bunaliyor, ucak bileti almistim
Oglumla vakit gecirmek ve dinlmek icin bir hafta yillik izin aldim
Ama isler bitmiyor:KK43: camasir yikamaktan katlamaktan oldum resmen, utulerim var bugunde, oglum uyuyunca utu yapacagim
Ya siz yoruluyor musunuz ben cok yoruluyrm:KK43:((
Sende bebegini ruyanda gor insallah:)
Sen calisiyor muydun
Ben hep unutuyrm :KK43:
o yorgunluk bende acaip fazla 3 saatte ev topluorum ki aksamdan sabaha ne kadar dagılabilir yemek yapmak bile işkence

Kizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz
bu beşikler cok güzelmiş canım kızlar ben bugün 11 e kadar uyumuşum kalktıgımda karnım çatlıodu zorla yetiştim wcye yawrum aclıktan yavasca kıpırdıodu şimdi yedim de az kendimşze geldik:halay:

Hadi beee üzüldüm yaa ama benimde olacağım o ben başıma geleceği biliyorum bende içemem o tatlımısırık şeyi tüh yaa
Bana elmalı gazoz gibi bişey içirdiler. Çok güzel değildi tadı aç karnına o kadar tatlı içince midesi kalkıyo insanın. Direk uyudum ben yoksa ne beklenir ne dayanılır

Maşallah kuzuya kocaman olmuş.Çok sevindim canım sorun çıkmamasına bundan sonrası daha kolay geçer sizin için takma artık kafana keyfini çıkar hamileliğin :KK49:
2 defa detaylı ultrason parası verdik o biraz oturdu içime ne yalan söyliyim. Özel sağlık sigortası ilkinin %60ını ödemişti bakalım bunu ödeyecek mi

Ay yerim cicek mi alcakmis annesine kuzucuk:)

Cnm senin aclik sekerin 100 ise insulin baslayabilir
Bu konuda birsey dedimj
Endokrinci bana 90 altinda olmasi lazim diyordu
Buhafta olcmedim yuklemede seker cikmayinca
Ancak bazen 92 gibi falan oluyordu
Doktor onu bile yuksek bulmustu
Haftaya randevu alicam
Olcucem yine
Bakalim nasil çıkacak ve ne diyecek

evet doktor dedi duruma göre insüline başlayabiliriz . 5 gündür ölçüm yapıyorum sadece bir kere 97 çıktı geri kalan hepsi 100 üstü . bende yarın gidiyorum tekrar doktora . durum yarın netleşecek.

Evet cnm annemi gezmeye gonderdim
Kadin cok bunaliyor, ucak bileti almistim
Oglumla vakit gecirmek ve dinlmek icin bir hafta yillik izin aldim
Ama isler bitmiyor:KK43: camasir yikamaktan katlamaktan oldum resmen, utulerim var bugunde, oglum uyuyunca utu yapacagim
Ya siz yoruluyor musunuz ben cok yoruluyrm:KK43:((
Sende bebegini ruyanda gor insallah:)
Sen calisiyor muydun
Ben hep unutuyrm :KK43:

yorulmak ne kelime. sürekli nefes nefese yaşıyorum. benim de izne o kadar ihtiyacı var ama yıllık izin kullanmak istemiyorumki doğum sonu toplu kullnayım diye. 32. haftadan önce bi aksilik olmazsa bi hafta bi rapor istiycem doktordan.

Kızlar ya bazen inanamıyorum böyle aldığımız kıyafetlere bakınca. Bunları giyeceği zaman da gelecek mi. Şaka gibi geliyo bazen:KK200:

allah kısmet ederse gelicek o günler hatta gececek bile. ben ilk kızımın bebeklik kıyafetlerine bakıyorum özellikle çorapları nasıl ayağına sığdı diyorum. şimdi küçük dana oldu :KK68:

Bence biz birer tane de huni alalım delirince kafamıza geçiriveririz. Ama bizim çocuklsrımız çok uslu olcaklar, hiç gazlı olmıcaklar. Ben hissediyorum:KK53:

ay dua niyetine geçsin inşallah. ben kendimi en zoruna hazırlıyorum uslu olursa bahtıma.

bende var o beşiklerden. dönmeye başlayana kadar çok rahat bi beşik. kızımda kullnadım bu kızımda da kullnaıcam inşallahç hem hafif hemde kolay taşınıyor kolay saalnıyor. ben kenarına bir kurdele bağlamıştım arada mızırdamaya başlayınca hafiften çekiyordum tekrar dalıyordu kuzum.

Offf çok zor bi durum ben seni anlıoyorum nişanlılık döneminde bizde bi kriz geçirdik kv yüzünden eşimle annem darılmışlardı şimdi iyiler Maşaallah ama bende güvenemiyorum açıkçası ve korkuyorum annem dik duruşlu bi kadın eşimde çok çabuk sinirlenip parlıyor ben kv istemiyorum anlaşamam kızlar eannesinde rahat eder kendisi biliyor çalışıyorum doğum sezeryanlı olcak Ben açık açık konuştum annemde rahat ediceğimi benim ona annemin bana karşı daha rahat olucağımzı kendi annesiyle rahat diyalog kuramıycağımı isteklerimi dile getiremiyeceğimi anlattım ama korkttuğumuda dile getirdim.Oda bişey demedi Allah razı olsun size bakılsın yaşananlar eskide kaldı dedi annemin geliceğini bebeğe bakıcağını kabullendi. SEnde al karşına konuş
Canım ben konuştum işin doğrusu bu kararı almakta haklı eşim kendi annesi gelsin demiyor çünkü çok yaşlı gelsede zaten bana bakamaz çok yaşlı bugün bir kaç arkadaşla konuştum onlarda sezeryan olmuş benim gibi sıkıntı yaşamamışlar yapuştırma yöntemi olmuş ertesi gün ayağa kalkmışlar eğer bu şekilde olursa eşim bana çok rahat bakar inş bende eşimi 2-3 ay tek başına bırakmak istemiyorum sonuç ta diğer çocuğumda da çok yanımda olamamıştı ve ben çok üzülmüştüm artık yanımda olsun istiyorum

Back
X