Canım ya üzülme şimdi ki insanlar çok abartıyor herşeyi eskiden bu testler bu kontroller mi vardı tamam şimdi ki imkanlar çok güzel ama bazıları abartıBende bırakabilsem ekmeği keşkr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya üzülme şimdi ki insanlar çok abartıyor herşeyi eskiden bu testler bu kontroller mi vardı tamam şimdi ki imkanlar çok güzel ama bazıları abartıBende bırakabilsem ekmeği keşkr![]()
Bende de dün çok oldu. Sancı gibi değil ama regl olacak gibi hissettim. Daha oncede olmuştu. Sanırım rahim büyüyor ya rahmi tutan bağları çekiyor çünkü karnımız giderek daha çok büyüyecek. Ama soracagım dr a.Kızlar dünden beri ara ara karnım ağrıyor..sanki adet olacakmışım gibi kasıklara da vuruyor.. Ama kasılma gibi değil sanki,hani bu yalancı sancı diyorlar ya sanırım o değildir..
var mı aranızda böyle bir durum yaşayan?
bir de benim gibi plesentası aşağıda olan bir arkadaş vardı (hep ismini unutuyorum) ne durumda acaba,var mı değişiklik ondan da kaynaklanıyor olabilir mi ki bu ağrılar?
Kizlar e bebekfe
Park yatak uyku setleriindirimde
Markasi funnababy
Bu marka cok kalitelidir
Ben ogluma bu markayi kullaniyrm
İkinci gebelik olmaksina rağmen ben anlamıyorum hiç![]()
Kizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz
Dolap olarak burdaki dolap modelini dusunuyorum.sifonyer de 3 modelden birini kizlar.hangi sifonyer iyi olur sizce
Kızlar dünden beri ara ara karnım ağrıyor..sanki adet olacakmışım gibi kasıklara da vuruyor.. Ama kasılma gibi değil sanki,hani bu yalancı sancı diyorlar ya sanırım o değildir..
var mı aranızda böyle bir durum yaşayan?
bir de benim gibi plesentası aşağıda olan bir arkadaş vardı (hep ismini unutuyorum) ne durumda acaba,var mı değişiklik ondan da kaynaklanıyor olabilir mi ki bu ağrılar?
Ay cnm almana sevindim:) fiyatlari gercekten cok uygunVerdigin bilgi için tesekkur ederim şahsen.
Aldım gitti funnababy park yatak uyku setinden![]()
Sadece beşik benimki. Alırken görmedim set. Yatak falan görsem alırdim öyle. Ahşap değil zaten.ben beğendim ama güzel bence. Saklanmasını kayar demişlerdi bana ama kaymiyor kesinlikle. Tabi hali üstünde denedim. Hali siz yerde denemedim. Tekerlekleri var rahatça oradan oraya gidiyor. Az hafif olmasını isterdim ama.Seninki sadece iskelet mi, yoksa yatağı falan da var mı, birde sallaması kalitesi falan nasıl?
Çok sağol canım inşallahCanm geçmş olsn ya kotu olmus. Ben 75lik yaptrdm iki saat bekliyosun onda da. Benm rahat gecmsti inşallah sennde rahat gecer 75lik ve sonucun da iyi ckar da rahatlarsın
Benden de 100lük istemişti zaten canım onu kaldıramayınca 75 lik deneyelim dedialıntı yapamadım cevabım yazan herkese
50lik yaptırdım 151 cıktı ac tok yapmak farketmiyor onemli olan o şekeri vucudun dengeleyip 140 ve altı cıkması bebişin suyu ve kilosu normal ama doktor 100lük istedi ac gel dedi umarım dayanırım bana 75lik demedi neden acaba
pişt nasıl gidiyorAmin cnm cok sagol.bende istydm.ikiz nasip oldu şükür.ama.gercekten cok zor bi hamilelik geciyo.daha haftalarim benim cok da ileri degil.nasipse ilerledikce neler olur.düşünemiyorum bile.bi de ikiz.hamilelik cok riskli.3 haftadir yatiyorum.doguma.kadar da yatcam.boyle.disari cikip.hic bir sey bakamiyorum.internetten hallediyorum artik..olsun saglikla gelsinler de vaktinde insallah bebislerimiz buna da hamdolsun![]()
sanırım senşn bi oglun daha vardı inş bigüncük uyursun bende sasırdım aralıksız böyle uyumamaOn bire kadar uyuyabilsem![]()
mantarın bendeki tek çözümü yarım lt su şişesinin yarısını organik üzüm sirkesi kalan yarısını da su doldurdum kapagı kapadım üstten delik açtım ve kukuma banyoda fışkırttım biraz yakıo ama mantarı çoook güzel söküo öneririm ertesi gün ne kasıntı ne bişe kaldı bi arkadasım da çok şikayetçiydi bigün bana geldi hazırladım dogru banyoya dedim kızdı bana yaktı die ertesi gün aradı allah razı olsun kesildi yaw dedi bana bi dr önermişti bunuYa kızlar vajinal mantar oldum nasıl kurtulacam evde ne yapsam geçer kasıntı tuhaf akıntı kızarıklık iki gündr çekiyorum![]()
ben de gördüm onu az önce... park yatak için her ne kadar yan korumalara gerek yok deseler de ben uykuseti ( korumalarla) almak istiyorum. İndirimde görürseniz haber verir misiniz?Ay cnm almana sevindim:) fiyatlari gercekten cok uygun
Gule gule kullan:)
mantarın bendeki tek çözümü yarım lt su şişesinin yarısını organik üzüm sirkesi kalan yarısını da su doldurdum kapagı kapadım üstten delik açtım ve kukuma banyoda fışkırttım biraz yakıo ama mantarı çoook güzel söküo öneririm ertesi gün ne kasıntı ne bişe kaldı bi arkadasım da çok şikayetçiydi bigün bana geldi hazırladım dogru banyoya dedim kızdı bana yaktı die ertesi gün aradı allah razı olsun kesildi yaw dedi bana bi dr önermişti bunubide kızlar tahta beşik düşünüosanız tahterevalli markasına bi bakın derim cok güzeller ce kullanışlılar sökmesi filan da kolay ben onun tahterevalli otto markalı olanu aldım
Sallaniyo canim evet.ama parmaklari inmiyo malesef cnm.fakat fiyat olarak baya indirimde.benim 2 bebe oldugu.icin 2 tane almayi dusunyorum bakalim.ama daha karar veremedimYahu bende hiç anlamıyorum, neresi sağımda neresi solumda, hıçkırık filan da ayırt edemiyorum. Bi tek dürtmeleri hissediyorum , o da bi iki haftadır eskisi kadar şiddetli diil sanki
Şık görünüyor, ben de beğeniyorum bunları . Ben aslında anne yanı küçük beşiklerden istiyorum ama ama kullanım süresi çok kısa ve 6 ay için gereksiz pahalı İkeanın Gülliver diye bi modeli var ya onu almayı düşünüyorum ; bunun parmaklığı indirilebiliyo mu peki canım ve sallanıyor mu ?
Sağ üsttekini beğendim ben , klas duruyor.
Adet sancısına benzer bi ağrı zaman zaman benimde oluyor ama en fazla bir kaç dakika sürdü şimdiye kadar.
Aynen canim.esim 20 gun rapor aldi.sukur yanimda.baska kimsem yok zaten.yatiyirum bol bol bende net den aluyirum.esim e de bgn bi temizlik yaptirdim ki sormaAaapişt nasıl gidiyorben de yattığım yerden internet alışverişi yapıyorum :))
Denemekten zarar gelecegini düşünmiüorum istersen bi drunu arayıp sorNormal sirke var evde şuan organik deil o da olur mu acaba dayanamıyorum artık ne olsa yapıcam
Ay cok güldüm maşşalah hep böyle olur inşAynen canim.esim 20 gun rapor aldi.sukur yanimda.baska kimsem yok zaten.yatiyirum bol bol bende net den aluyirum.esim e de bgn bi temizlik yaptirdim ki sormaAaabaya yapti sabah beri simdi.oturdu.ilk kez yapiyo normalde.hic beceremez
simde diyo ki bu bize 1 ay gider.hi hiii dedim.tabii
şevk ini kirmak.istemiyirum
![]()
çok iyiymişAynen canim.esim 20 gun rapor aldi.sukur yanimda.baska kimsem yok zaten.yatiyirum bol bol bende net den aluyirum.esim e de bgn bi temizlik yaptirdim ki sormaAaabaya yapti sabah beri simdi.oturdu.ilk kez yapiyo normalde.hic beceremez
simde diyo ki bu bize 1 ay gider.hi hiii dedim.tabii
şevk ini kirmak.istemiyirum
![]()
Resmini bir daha atabilir misin, bende hala kararsızım belki bende seninkinden alırım, tekerlekli olması bayağı iyiymisSadece beşik benimki. Alırken görmedim set. Yatak falan görsem alırdim öyle. Ahşap değil zaten.ben beğendim ama güzel bence. Saklanmasını kayar demişlerdi bana ama kaymiyor kesinlikle. Tabi hali üstünde denedim. Hali siz yerde denemedim. Tekerlekleri var rahatça oradan oraya gidiyor. Az hafif olmasını isterdim ama.
Cnm arada canin ceker kaçamak yaparsin sorun olmaz ama yazdiklarin direk kilo aldirici
En hızlı kilo alinan donemi bitirdik
Dikkat edersen cok almazsin, bebek alir sadece:)