2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kizlar Ankara da yasayanlar icin birsey soracagim esenbogada xray cihazindan geciriyolar mi gecmek istemesek sorun cikartiyolar mi

Mrb kızlar bebek için bu buharlı sterilizatör falan aldınız mı ya da almak gerekli mi sizce

canım özel sektörde mi calışıyorsun yarım çalıştığında yarım maaş mı alacaksın
Kamu bankasinda çalışıyorum
Yarim maas verecekler
Sgk basvurcam
Onlarda 893 lira mi ne veriyorlarmis
9-123o arasi caliscam
Bizim insan Kaynaklari bunu uyguluyor
Ancak heryerde yok sanirim

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 demek dünyaya geldi yavrun
Allah saglik versin ve sana bagislasin insallah yvrunu
DUalarimiz herzaman seninle
Zor bir surecten geçiyorsun, yuce rabbim sana da dayanma gucu versin
Bizleri gelismelerden haberdar et lutfen
Umarim iyi yonde haberlerini aliriz
Daha once soylemistim yine soyleyeyim, doktorlar herzaman risklerden bahsedip kotuyu soyluyorlar, ancak mucizeler gerceklesebiliyor
26 haftalik dogan 500 ve 800 gr gorumcemin ikizleri suan 3,5 yasindalar ve sagliklilar
Zor gunler gecirdiler
Uc ay kuvezde kaldilar
Doktorlar oleceklerini, yasasalar olabilecek bimbirturlu hastaligi sayiyordu
Ama oyle olmadi
İyiler cok sukur

Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin

Allah yardımcınız olsun canım, tez vakitte sağlığına kavuşsun bebeğin inşallah...

Mrb kızlar bebek için bu buharlı sterilizatör falan aldınız mı ya da almak gerekli mi sizce

Ben almayi düşünmüyorum, Çok da işe yarayacaģını düşünmüyorum açıkçası biraz gereksiz geliyor bana. Çok basit bi işlem ve eldeki imkânlarla yapılabilecek bi işlem. Oysa cihazı alınca Bi süre sonra nereye sokacagimizi şaşırcaz :KK53:

IMG_0287.webp

1V1Y.COM

Allah yardımcınız olsun canım, tez vakitte sağlığına kavuşsun bebeğin inşallah...

Ben almayi düşünmüyorum, Çok da işe yarayacaģını düşünmüyorum açıkçası biraz gereksiz geliyor bana. Çok basit bi işlem ve eldeki imkânlarla yapılabilecek bi işlem. Oysa cihazı alınca Bi süre sonra nereye sokacagimizi şaşırcaz :KK53:
Aslında bende öyle düşünüyorum ama bazıları gerekli olduğunu söyleyince acaba gerçekten kullanışlımı diye tereddüt ettim

Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Canim hayirli olsun insallah hersey cok guzel olur topigimizin mucize bebegi olur insallah. Ciddi bir problemi yoktur umarim belli bir kiloya geldikten sonra cikariyorlar cunku hastaneden. Dualarimizdasin rabbim yavrunu sana bagislasin

Bizim kız bugün 5 dk uyumadi yaa. Hep biseylerle uğraştı durdu içerde. Yarin da kesin uyuyacak. Ama ben onu görmeye gidecem. İnşallah o am uyumaz. Bende nelerle uğraşıyor bakarım :halay:

H hazelnut123 arkadaşım sen bugün doktora gidecektin
nasılsın iyi misin....ne dedi doktor? merak içindeyim yaz gelince

Merhaba efsunsuz efsunsuz , yarın cuma günü gideceğim doktora , muhtemelen yine operasyon yapıp , su ekleyecekler . Yarın çıkınca gece falan anca yazabilirim , çünkü anca toparlayabiliyorum kendimi.

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 canım, dualarım senin ve hepimizin bebişi için, Allah hayırlısıyla sağ Salim , sağlıklı olarak tez zamanda hastaneden çıkmayı nasip etsin sizlere, Acil şifalar diliyorum , haberdar et bizi.

Gece kasintilari ayaga kramp girmeleri ve uykusuzluk beni artik bezdirdi buna bicare bulmam gerek kasintiya krem krampa magnezyum fayda etmio ben kafayi yemek uzereyim sabah ezan okunuo ole uyku girio gozume

Gece kasintilari ayaga kramp girmeleri ve uykusuzluk beni artik bezdirdi buna bicare bulmam gerek kasintiya krem krampa magnezyum fayda etmio ben kafayi yemek uzereyim sabah ezan okunuo ole uyku girio gozume
Beni de bugün kasılma benden aldı bağırarak uyanıyorum gecenin bu körü üst kattakiler başladı yine manyak diyordur. Magnezyum falan ise yaramıyor başka çaresi yok mu ki bu işin. Bu sefer kasılma o kadar siddetliydi ki hala topalliyorum :KK43:

Z zmuhendis sterilize aleti bence biberonla besleyenler icin gerekli olabilir ya da çoğul gebellikler için ama yine de okuduğum genelde tecrübeli annelerden kaynatma sisteminin daha verimli olduğu yönünde..

Bu gece benim de iki
Beni de bugün kasılma benden aldı bağırarak uyanıyorum gecenin bu körü üst kattakiler başladı yine manyak diyordur. Magnezyum falan ise yaramıyor başka çaresi yok mu ki bu işin. Bu sefer kasılma o kadar siddetliydi ki hala topalliyorum :KK43:

Bu gece benim de bacağıma kramp girdi ya, hemde ikisine de beşer dakika ara ile, o hani gireceğini hissediyorsun ama birşey yapamadan uyanıyorsun ya çok kötü oluyor :((

Back
X