- 17 Ekim 2016
- 280
- 157
- 23
- 41
Selam canım, görüştün mü doktorunla ?[/QUO
Mrb cnm evet görüştüm çeltiğin açıldığını tek taraflı olsada sorun olmadığı herşey normal dedi cnm sende durumlar ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım, görüştün mü doktorunla ?[/QUO
Mrb cnm evet görüştüm çeltiğin açıldığını tek taraflı olsada sorun olmadığı herşey normal dedi cnm sende durumlar ne
Kamu bankasinda çalışıyorumcanım özel sektörde mi calışıyorsun yarım çalıştığında yarım maaş mı alacaksın
Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Mrb kızlar bebek için bu buharlı sterilizatör falan aldınız mı ya da almak gerekli mi sizce
Aslında bende öyle düşünüyorum ama bazıları gerekli olduğunu söyleyince acaba gerçekten kullanışlımı diye tereddüt ettimAllah yardımcınız olsun canım, tez vakitte sağlığına kavuşsun bebeğin inşallah...
Ben almayi düşünmüyorum, Çok da işe yarayacaģını düşünmüyorum açıkçası biraz gereksiz geliyor bana. Çok basit bi işlem ve eldeki imkânlarla yapılabilecek bi işlem. Oysa cihazı alınca Bi süre sonra nereye sokacagimizi şaşırcaz![]()
Canim hayirli olsun insallah hersey cok guzel olur topigimizin mucize bebegi olur insallah. Ciddi bir problemi yoktur umarim belli bir kiloya geldikten sonra cikariyorlar cunku hastaneden. Dualarimizdasin rabbim yavrunu sana bagislasinBebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Allah hayirli nefes nasip etsin yawruna. Bol bol dua edelim. Hakkinizda hayirlisi neyse onu yaşayın.Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Gözün aydın. Benim de düzelmiş. Bugün öğrendim çok sevindim.daha önümüzde baya hafta var..bak benimki yukarı çıktı...demek ki değişebiliyor
Hayırlı olsun cnm. İnş en kısa zamanda taburcu olursunuz.Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Maşallah canım darısı başıma inşallahGözün aydın. Benim de düzelmiş. Bugün öğrendim çok sevindim.
H hazelnut123 arkadaşım sen bugün doktora gidecektin
nasılsın iyi misin....ne dedi doktor? merak içindeyim yaz gelince
Beni de bugün kasılma benden aldı bağırarak uyanıyorum gecenin bu körü üst kattakiler başladı yine manyak diyordur. Magnezyum falan ise yaramıyor başka çaresi yok mu ki bu işin. Bu sefer kasılma o kadar siddetliydi ki hala topalliyorumGece kasintilari ayaga kramp girmeleri ve uykusuzluk beni artik bezdirdi buna bicare bulmam gerek kasintiya krem krampa magnezyum fayda etmio ben kafayi yemek uzereyim sabah ezan okunuo ole uyku girio gozume
Beni de bugün kasılma benden aldı bağırarak uyanıyorum gecenin bu körü üst kattakiler başladı yine manyak diyordur. Magnezyum falan ise yaramıyor başka çaresi yok mu ki bu işin. Bu sefer kasılma o kadar siddetliydi ki hala topalliyorum![]()