2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İdil baby beğendim 250 tl dedi biraz fazla geldi. lilipit lilipit Liste için de çok sağol canım yazdıklarının göğüs pedi dışındakileei almışım en iyisi ilk sayfaya bir bakmak:KK200:

Ya kızlar benim kan değerlerim çok düşük çıkıyor sizdede öyle sıkıntı yaşayan varmı varsa ek olarak ne yapıyorsunuz.

Cnm sen paZartesi guzell haberler aldiktan sonraa
Eger durumun musait ise, haftaya cantan icin gerekli olan listeyi yaap ve cantani hazirla derim
Bende 30-32 de hazirlamayi planliyrm
Yani hani illa birsey olacak degilde
Belki hastanede yatmamiz gerekbilir falan
Hazirlikli olmakta fayda var

öyle de canım...eşim çalışıyor tek izin günü pazar her yer kapalı oluyor..
ben de çalışıyorum herşeyimi internetten almaya çalışıyorum.
gene kıyafetleri hastane çıkışını netten alabilirim de...

Dolap ve beşik konusunda bir türlü eşimle ortak karara veremiyoruz.
Eşim büyüyen beşik istiyor ama koyacak yer yok evde
ben de park beşik alalım diyorum eşim hiç beğenmiyor
hatta bebişe dolap almam gerek ama ona bile yer yok
çok küçük odalar...ve tüm odalar dolu...1 yıl sonra taşınacağız..

ne yapacam bilmiyorum oda yapmak istiyorum yapamıyorum...
offf ne dertliymişim ne çok yazdım

aslında hafiften yetişmeyecek stresi başladı...

Ya kızlar benim kan değerlerim çok düşük çıkıyor sizdede öyle sıkıntı yaşayan varmı varsa ek olarak ne yapıyorsunuz.

canım demirden bahsediyorsan benimki de çok düşüktü..
çayı çok azalttım günde çok açık 1 tane
bir de her demir hapından sonra portakal yiyorum
şimdi üst sınırı bile aşmış

Slm kızlar.
Sağlık ocağına gittim bugün.
2.doz tetanos aşımı oldum.
Geçen gün yazmıştım ya bebeğin pozisyonu paralel benim diye. İşte Dr alt karın sertleşme sıkıntım için alttan muayene ettiğinde kafasının rahme basınç uyguladığını o yüzden sertleşme oluyor diyerek erken doğum riskine karşılık haftalık 1 tane olacak şekilde iğne vermişti 4 tane. Bugün o iğnenin birini de oldum :KK43:
Çok yavaş enjekte etmem gerekiyo yağlı bi iğne dedi hemşire çok canım acıdı eve gelene kadar topalladım.
Bebek için olmasa ben iğne hayatta olmam kızlar yaaa fobim benim bu.

Bir de benim kafamı kurcalayan şey ; geçen gün sordum sizlere ve bebeğin pozisyonu çoğumuz da aynı gibi. Paralel yani. E rahim uzunluğu da normal çıktı. Nasıl oluyor da bebeğin kafası göbek deliği hizasındayken rahme baskı yapıyor olabilir ki ? Erken doğuma sebep olabilir dediği günden beri araştırıyorum nette ama bulamadım tam cevabını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun 2 günlük olduk kuzumla doktor bilgi verdi bugun 10 gr vermiş yavrum doktor normalde bu şekilde doğanlar ölü doğar dedi seninki ilk dedi ölmedi dedi kalbi atınca nefes alınca makina şansı verdik dedi sordum bütün dış uzuvları tam ana iç organları yarım nekadar düzelir zaman dedi en az 10 hafta süt almaz dedi 10 hafta sonrada ufak ufak bir vericez dedi emzirme yok yani hayırlısı bakalım inş kocaman olur kuzum erkenden alır sütümü bu arada prematüre bez bulmak çok zor durumu iyi olan ve riski olan arkadaşlar tedarik edin derim biz aradık çok... Heryerde yok malesef... Rabbim yardımcımız olsu dua edin inşallah şunuda bildireyim bazı arkadaşlar yazdıklarımı yalnış anladı sanırım ama şuan çok açıklama yapamıcam.... Yavrum dünyaya geldi çok şükür o benden vazgeçmedi ben ondan hiç vaz geçmedim.... Canımı isteseler ben hazırım bir damla kanına ölürüm ben onun

Allah sana dayanma gücü, bebeğine de tez zamanda sağlık sıhhat versin, inşallah daha iyi haberler verirsin bize, dualarımız seninle

İdil baby beğendim 250 tl dedi biraz fazla geldi. lilipit lilipit Liste için de çok sağol canım yazdıklarının göğüs pedi dışındakileei almışım en iyisi ilk sayfaya bir bakmak:KK200:
Evet cnm en buyuk sorun fiyati
Ben ogluma yirmilisini almistim
Cunku hic begenememistim baska ki zaten kumas ve boya konusunda iyi oldugunu bildigim marka oldugu icin tercihim oldu
Simdi ise, aziz bebeden aldim
İkinci alternatif aziz bebe oneririm
Baktin mi bilmiyrm
Bide mymio diye bir marka var e bebekte
Allahim oyle tatli urunleri var ki
Kumasida guzel fiyatida uygun
Bebek magazasinda indirim vardi
O marka urunlerden aldim 3-6 ay severek

Bu arada arkadaslar
Sampuan mustela kullaniyrm ben
Arastiyrm hani daha organik bisilermi alsam diye
Heryol yine bunlara cikti
Hic sorun yasamadim, memnunum

Kullandığım urunler
IMG_0295.webp

Cnm benim de çok düşmüş son kontrolde 9 çıktı. Zaten 13 dü hamileliğin başlangıcında. Bu yüzden başından beri kullanıyorum demir ilacını artık günde 2 tane alıyorum 9 a düştüğünden beri. Dr güya normal olduğunu bebeğin kullandığı için düştüğünü söyledi.

öyle de canım...eşim çalışıyor tek izin günü pazar her yer kapalı oluyor..
ben de çalışıyorum herşeyimi internetten almaya çalışıyorum.
gene kıyafetleri hastane çıkışını netten alabilirim de...

Dolap ve beşik konusunda bir türlü eşimle ortak karara veremiyoruz.
Eşim büyüyen beşik istiyor ama koyacak yer yok evde
ben de park beşik alalım diyorum eşim hiç beğenmiyor
hatta bebişe dolap almam gerek ama ona bile yer yok
çok küçük odalar...ve tüm odalar dolu...1 yıl sonra taşınacağız..

ne yapacam bilmiyorum oda yapmak istiyorum yapamıyorum...
offf ne dertliymişim ne çok yazdım

aslında hafiften yetişmeyecek stresi başladı...
Cnm netten almak daha mantikli zaten
Hemde daha uygun
Odasini besigini bosver simdi
Daha zaman var:)
Sen hastane cikisi zibin takimlar citcitli body battaniye agiz bezi havlu yikama ivir zivirlarini hallet:)
Yikama urunlerinide a 101den alin derim

Cnm netten almak daha mantikli zaten
Hemde daha uygun
Odasini besigini bosver simdi
Daha zaman var:)
Sen hastane cikisi zibin takimlar citcitli body battaniye agiz bezi havlu yikama ivir zivirlarini hallet:)
Yikama urunlerinide a 101den alin derim

Haklısın canım... tekstil ürünleri tamam battaniyesi pikesi nevresimi havlusu alt açması falan da
kıyafetleri de alsam iyi olacak daha bunları yıkayıp ütülemek var..
a 101 e iki kere gelmiş ikisinde de kaçırdım...olmadı onu da netten alacam

Bugun 2 günlük olduk kuzumla doktor bilgi verdi bugun 10 gr vermiş yavrum doktor normalde bu şekilde doğanlar ölü doğar dedi seninki ilk dedi ölmedi dedi kalbi atınca nefes alınca makina şansı verdik dedi sordum bütün dış uzuvları tam ana iç organları yarım nekadar düzelir zaman dedi en az 10 hafta süt almaz dedi 10 hafta sonrada ufak ufak bir vericez dedi emzirme yok yani hayırlısı bakalım inş kocaman olur kuzum erkenden alır sütümü bu arada prematüre bez bulmak çok zor durumu iyi olan ve riski olan arkadaşlar tedarik edin derim biz aradık çok... Heryerde yok malesef... Rabbim yardımcımız olsu dua edin inşallah şunuda bildireyim bazı arkadaşlar yazdıklarımı yalnış anladı sanırım ama şuan çok açıklama yapamıcam.... Yavrum dünyaya geldi çok şükür o benden vazgeçmedi ben ondan hiç vaz geçmedim.... Canımı isteseler ben hazırım bir damla kanına ölürüm ben onun
Ya sen bizi ağlatıyorsun hep :( biliyoruz vazgeçmeyeceğini. Açıklama yapma boşuna bu konuda. Bize çektirmesin derken yavrunun çektiği her acıyı zorluğu yüreğinde hissettiğin için "BİZ" dediğini biliyoruz. O arkadaşlar yanlış anlamış evet ama bebeğine toz konduramadıkları için sert olmuş belki tepkileri. Sizi suçlamak değil de bebeğinizi çok önemsemek olarak düşün... Bize gzl haberler ver sadece. İnan hiç aklımdan çıkmıyorsunuz.

Haklısın canım... tekstil ürünleri tamam battaniyesi pikesi nevresimi havlusu alt açması falan da
kıyafetleri de alsam iyi olacak daha bunları yıkayıp ütülemek var..
a 101 e iki kere gelmiş ikisinde de kaçırdım...olmadı onu da netten alacam
Gelri cnm daha zaman var takip eder paylasiriz burada
Senin pijamalarin sabahliklarjn biberon emzik vs hepsi steril edilecek, canta yapilacak
Listede ilk once bitmesi gereken kisim canta
Haftaya hallet onu sen :)

Ya sen bizi ağlatıyorsun hep :KK43: biliyoruz vazgeçmeyeceğini. Açıklama yapma boşuna bu konuda. Bize çektirmesin derken yavrunun çektiği her acıyı zorluğu yüreğinde hissettiğin için "BİZ" dediğini biliyoruz. O arkadaşlar yanlış anlamış evet ama bebeğine toz konduramadıkları için sert olmuş belki tepkileri. Sizi suçlamak değil de bebeğinizi çok önemsemek olarak düşün... Bize gzl haberler ver sadece. İnan hiç aklımdan çıkmıyorsunuz.
Sorma senle aynıyım dünden beri sürekli aklımda. İlk msj ında da şimdikinde de ağladım içim dayanmıyor bişey de yazamadım zeynoya :( karalule Hazelnut ve zeynosrkn a anca dua edebiliyorum namaz sonraları. Keşke elimizden bişeyler gelebilse. Allah büyük. Allah bilir. Allah minik bebeklerimizi korusun.

Gelri cnm daha zaman var takip eder paylasiriz burada
Senin pijamalarin sabahliklarjn biberon emzik vs hepsi steril edilecek, canta yapilacak
Listede ilk once bitmesi gereken kisim canta
Haftaya hallet onu sen :)

evet çok haklısın ... Ben 81 günü görünce ilk aklıma bebeğime kavuşmak geldi ama daha bir sürü eksik var
bu zamanın da kısaldığını gösteriyor
bu hafta en acil eksikleri alayım en iyisi.....

Kızlar bebek odası aldınız mı ya yoksa erken mi daha ?? Biz Pazartesi almayı düşünüyoruz 1,5 ayda anca geliyormuş.

Ben alma işini Ocak ayında halletmiştim, Nisan'da teslimat ve kurulum olacak. Bence sen de artık almalısın, erken olduğunu da düşünmüyorum kesinlikle

Kızlar ben de plaka saymaya başladım 81 kaldı bugün Düzce deyiz..
ama sezeryan olacağı için 40 beklemez doktorum ama 39 u da bulur bir aksilik çıkmaz
bebekleri sonuna kadar bekletmeyi tercih ediyor çünkü

daha eşyalarım tam değil...çok eksiğim var...dolap.... beşik.... hastane çıkışı kıyafet vs almam gerek
sonra banyo küveti vs..
çalışırken eksik tamamlamak zor oluyor...

Pazartesi görüş günüm inşallah bebeğimin gelişim geriliği artmamıştır..
Oo,demek plakaları gördün, çok heyecanlı :KK73:
darısı başımıza inşallah.. Benim de çok eksiğim var hatta hiçbir şeyim yok bile diyebilirim.Hedefim Nisan sonuna kadar bitirmek. Bir de bu arada ev taşıma işim var,anca biter herhalde.

evet çok haklısın ... Ben 81 günü görünce ilk aklıma bebeğime kavuşmak geldi ama daha bir sürü eksik var
bu zamanın da kısaldığını gösteriyor
bu hafta en acil eksikleri alayım en iyisi.....
Al cnm aldikca da paylas fikir olur herkese
Gun olarak bakinca daha az gorundu sanki
Bende erken dogum yapacakmisim gibi geliyor
Heyecanlaniyrm
Oglumda da erken gelecek diye beklerdim hep 40+3 te dogdu
Cinsiyetide kiz hissetmistim
Cok hisli anneyim :D masallah

Back
X