2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi ki internet var yaa. Küçük şehirlerde alışveriş çok zor cidden. Biraz çıktım lohusa takımlarına baktım. Ağzını açan 250 den başlıyor. Bu paralar ne kolay kazanılıyor yaa:KK34:
Bende her seyimi.internetten aliyorum canim. Hem fiyat karsilastirmasi.filan. da oluyo.o ozellikle e bebek den aldim.herseyimi sayilir;)lohusa lik da lohusa sepeti var orda guzel modeller var ve uygun.bakabilirsiniz ;)

Ben de çoğu şeyimi Şubat indiriminde tamamladım. Pijamamı giymeden almam diyordum vazgeçtim o paraları duyunca. Netten alacam:KK200:

Ya kızlar benim kan değerlerim çok düşük çıkıyor sizdede öyle sıkıntı yaşayan varmı varsa ek olarak ne yapıyorsunuz.
Eger sekerin yoksa keciboynuzu pekmezi cok iyi geliyor. Hergun sabah kahvaltidan 2 saat sonra falan yarim cay bardagi iciyorum ben. Biraz agir cok su iciriyor ardindan ben sevdigim icin icebiliyorum. Suyla karistirip icenlerde varr

Benm ilk bebişim. Oğlumuz olcak inşallah ali asaf:) kıyafet olarak almadık aileler alıyo onların aldıklarını toparlayıp eksikleri alcam. Buyuyen beşikli oda takımı düşünüyorum yarın bakıcaz inşallah. Bebek arabasını da aldık suny baby nin bi modelini. Smdilik bunlar oda aldıktan snra da ufak fetek alıncakları almayı planlıyorum biraz daha zaman da gecmiş olur hem:)

Benimde ilk bebişim ve çok keyif alıyorum Bebek mağazalarına girmekten Rabbim hevesimizi yaşatsın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :KK54:

Ya kızlar benim kan değerlerim çok düşük çıkıyor sizdede öyle sıkıntı yaşayan varmı varsa ek olarak ne yapıyorsunuz.

Benim de kanım beklenenden az çıktı, etrafımda keçi boynuzu özü ye siyah kuru üzüm ye diyen çoktu yalnız doktor onlar hikaye çokça et yemiyorsan dedi, iş kan takviyesine varmasın diye ben istemeye istemeye et yiyorum bolbol, sana da tavsiye ederim canım en iyi çözüm etmiş çünkü. Demir hapının ardından portakal yazan olmuş o da çok işe yarıyor. sabah akşam içmek ve içtiğin ilaçtan yaklaşık 2 saat önce ve sonra süt, süt ürünleri çay tüketilmemeli emilimi azalttığı için

Arkadaşlar size iki şey soracam. Birincisi evde tansiyon aleti yok ama ben sanki bazen tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum. Bide bugün hemşire tansiyonumu ölçtü. Doktorun yaninda 8 e 5 çıktı. Hemşire düşük biraz dedi ama doktor hiç biseh demedi bana. Sizce normal mi olabilir mi böyle. İkinci sorum doktor ölçü veriyor bazı terimler söyledi. Biri 27+r dedi. Sonra uzun bi yeri ölçtü ona da 28+4 dedi. Ben kaç haftalık hamileyim acaba bunu da merak ediyorum. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Simdi doktordan geliykn ona neden sormadin dersiniz ama ne bilim sonradan aklıma geliyor hep.
Bu dediginin anlamlari ayri ayri ölcüm yapiliyor yani kafatasi ayri bacaklari ayri kollari karin uzunlugu gibi. Bide ben doktora giderken aklima gelen sorulari yaziyorum biyere doktorda hepsini soruyorum. Yoksa unutuyorum o heycanla

Canim bu markanın kumaşı nasıl
Ben de n11 den bunu aldim cnm.kumasi.cok.guzel kaliteli.emzirme bölümü de var..yalniz normalde M Beden giyiyorum.1 beden buyuk olsun dedim
L aldim.fakat baya buyuk geldi.idare edecez artik püfür pufür:)

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-09-20-46-37-1.webp
    Screenshot_2017-02-09-20-46-37-1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar bende içim rahat etsin diye 100lük şekeri yaptırıcam yrn sabahh işallah iyi gecer an an yazarım artık
Ben bebek arabası ve beşiği aldım
Bir kısım eşyalarıda.. agırlasınca zor olur
Ya siz dogum sonrası nasıl gecelik alcanız düğmeli falan nerden alcaksınız kendimle ilgili bişey almadım neler ihtiyaç olur??

Bayanlar 26 haftalik hamileyim kalp carpintim cok oluyo normal mi boyle bi durumla karsilasan varmi

Ben de n11 den bunu aldim cnm.kumasi.cok.guzel kaliteli.emzirme bölümü de var..yalniz normalde M Beden giyiyorum.1 beden buyuk olsun dedim
L aldim.fakat baya buyuk geldi.idare edecez artik püfür pufür:)

kardelen sen nasılsın canım...bebişlerin nasıl..eksiklerini sen de benim gibi netten mi alıyorsun

kardelen sen nasılsın canım...bebişlerin nasıl..eksiklerini sen de benim gibi netten mi alıyorsun
Sagol canim.sukur diyelim.bebisler de.iyidir.insallah cnm
Pazartesi gitcem doktora.surekli yatiyorum.evet net den aliyorum her seyi.mobilya bile oyle yapcam sanirim canim.cunku hastane disinda disari çıkamıyorum.bebeklerin kiyafet deterjan biberon bez vs. Ihtiyaclarini hallettim cnm.besikleri kaldi ve dolap sifonyer.onlara da kArar verdim sayılır almak kaldi;)

Back
X