- 27 Mart 2016
- 1.456
- 2.066
- 63
- 46
Pardon canım o zaman haklısınBen adanalı değilim eşim adanalı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon canım o zaman haklısınBen adanalı değilim eşim adanalı![]()
Sonuç olarak pahalı sanırım ben de yaptıramayacağım:)Her firma farklı işte, bizden biri 4800 lira istedi arkadasım 3800 e yaptırmış sen de 2700 diyorsun.
Merhaba cnm o bende sürekli oluyor ama tabi senin haftanda var bilemedim ben yer değiştirince ayağa kalkınca duruyorKızlar bebeğim bi yarım saattie hiç durmadan çırpınır gibi hareket ediyo. Tek bi nokta değil karnımın her yeri acıyo kasıklarım falan. Kemiklerim ağrımaya başladı kalça kemiğim bile. Bi sorun mu var acaba niye böyle hiç durmadan çok hızlı hareket ediyo, size de oluyo mu ? Hastaneye mi gitsem sıkıntı mı var
Maşşallah çok sevindim darısı bizlerin başına inş zamanlı inşKizlar öğlen 12.10 da kızımı kucagima aldım anlatilmaz yaşanır duygular yaşıyoruz telefonu daha yeni elime alabildim hemen size haber vermek istedim biz iyiyiz çok şükür emme denemeleriyle geçiyor zaman.. birbirimize alışmaya birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Darısı bekleyenlerin başına.. daha sonra inşallah daha uzun yazarım hepinize sevgiler
Kizlar öğlen 12.10 da kızımı kucagima aldım anlatilmaz yaşanır duygular yaşıyoruz telefonu daha yeni elime alabildim hemen size haber vermek istedim biz iyiyiz çok şükür emme denemeleriyle geçiyor zaman.. birbirimize alışmaya birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Darısı bekleyenlerin başına.. daha sonra inşallah daha uzun yazarım hepinize sevgiler
Gozun aydin canim RAbbim anali babali buuyutsun insalahKizlar öğlen 12.10 da kızımı kucagima aldım anlatilmaz yaşanır duygular yaşıyoruz telefonu daha yeni elime alabildim hemen size haber vermek istedim biz iyiyiz çok şükür emme denemeleriyle geçiyor zaman.. birbirimize alışmaya birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Darısı bekleyenlerin başına.. daha sonra inşallah daha uzun yazarım hepinize sevgiler
ya cnm bendeeeeeKızlar bu son haftalAr niye geçmiyor. Artık bebeğim gelsin istiyorum![]()
Hayırlı olsun canım gözünüzaydın.. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.. Darısı başımıza inşallahKizlar öğlen 12.10 da kızımı kucagima aldım anlatilmaz yaşanır duygular yaşıyoruz telefonu daha yeni elime alabildim hemen size haber vermek istedim biz iyiyiz çok şükür emme denemeleriyle geçiyor zaman.. birbirimize alışmaya birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Darısı bekleyenlerin başına.. daha sonra inşallah daha uzun yazarım hepinize sevgiler
Biz nereye kadar kaldık onu merak ediyorum ben. Benim takvim bitti atacaklar beni kk dan :)

Canım sezeryandan sonra biraz zorlanıyorum hastanedeyiz daha taburcu olmadık. Oğlum bana ben ona alışmaya çalışıyoruz işte :)
Kizlar öğlen 12.10 da kızımı kucagima aldım anlatilmaz yaşanır duygular yaşıyoruz telefonu daha yeni elime alabildim hemen size haber vermek istedim biz iyiyiz çok şükür emme denemeleriyle geçiyor zaman.. birbirimize alışmaya birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Darısı bekleyenlerin başına.. daha sonra inşallah daha uzun yazarım hepinize sevgiler
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar selam hastanedeyim işlemlerim yapıldı 8 -8.30 gibi sezaryene giricem. Dua edin banada![]()
Allah yardımcın olsun canımKızlar selam hastanedeyim işlemlerim yapıldı 8 -8.30 gibi sezaryene giricem. Dua edin banada![]()