Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3haftadir hastanenin fotografcisiyla randevulasmaya calisiyorum hep aksilik cikiyo. Tam yarin icin randevulasmistik ki... oldu mu simdi buCanım yazı gelmiş sağlık bakanlığından, fotograf çekimi yasaklanmış. Yani o gün gittiğinizde süpriz olmasın boşu boşuna para vermeyin diye söylemek istedim.
Evet onun için yazdım zaten. Belki ben yanlış bilgilendirildim sorarsan ve yazarsan çok sevinirim.3haftadir hastanenin fotografcisiyla randevulasmaya calisiyorum hep aksilik cikiyo. Tam yarin icin randevulasmistik ki... oldu mu simdi buyarin once bi hastaneye sorayim bkayim ameliuathaneye girmedikten sonra ne anlami var fotografci tutmanin
Tamam yazarim insallah. Simdi fotografciya sorayim diyecem otle bisey varsa da yok der haliyle. Ama dogruysa en cok eşim sevinir herhalde sirf ben istiyom diye tmm dedi adamEvet onun için yazdım zaten. Belki ben yanlış bilgilendirildim sorarsan ve yazarsan çok sevinirim.
Ne güzel Allahım bir avazda kurtarsın bende hiç ses yok napcagımı bilmiyorum bekliyorum sadece bizimde satlar aynı ama gelmeye niyeti yok benimkinincanim son durum nedir :) senle satlar da ayni bide ayni gun dogururmusuz benim ufak sancilarim var simdi duzene girmedi ancak geceyi bulur bu gidisle
@uzgungul ozellikle sana dua edicem Allah im hepimizi kurtarsin artik bekletmesin yavrularimizi kucagimiza alalim
Benim ilk belimden girdi canım oğlandı. Şimdi de aynı şekilde canım bu da oğlan inş :)butun hamileligim boyunca guzel kizima hep erkek dediler odasi bile hazir pembe pembe her seyi kiza gore hazirladik dogurcm hala sancin belinden saplaniyo iste erkek erkek diyolar erkek doguran anneler sanci belinizden mi giriyodu
ben 2 haftadir adet sancisi cekiyorum her gun geliyo mu demekten yoruldum sonunda bugun nisan geldi bazisi da hic sanci cekmeden suyu nisani geliyo birden hastaneye gidiyo doguruyo anlik oluyo hepsi insallah seninki de oyle olur iyi dusunelim iyi olsunNe güzel Allahım bir avazda kurtarsın bende hiç ses yok napcagımı bilmiyorum bekliyorum sadece bizimde satlar aynı ama gelmeye niyeti yok benimkinin
benim ilk kiz bu da kiz ama ilk dogumumda sancim gelmedi hatta bir kere bile adet agrisi gibi agrim olmamisti ne rahatmisim suyu azaldi diye suni sanciyla dogurdum 40+3 teBenim ilk belimden girdi canım oğlandı. Şimdi de aynı şekilde canım bu da oğlan inş :)
Ama değişiyo herkesin ki canım ya bi yakınımın karnı ağrıdı sadece onun da oğlandı.
Canım nasıl bi akıntı bu sabah lavaboda benimde beyaz uzayan sümüksu bi akıntı geldi anlamadım ki o nisan mikizlarrrr bu sefer gercekten nisanim geldi :))) bi hafta once de geldi sanmistim ama degilmis demek ki simdiki kesin nisan akintiyla birlikte sumuksu kivamda bikac kere geldi dua edin nolur bugun dogurayim
Benim doktorum göbek bağını bile eşine kestiriyor. Bazı hastaneler sokmuyor ama bizimkinde hiç duymadım. İnstagramda dilan polat ı takip ediyorum. Çatır çatır foto da video da çekiyorEvet onun için yazdım zaten. Belki ben yanlış bilgilendirildim sorarsan ve yazarsan çok sevinirim.
Canım nasıl bi akıntı bu sabah lavaboda benimde beyaz uzayan sümüksu bi akıntı geldi anlamadım ki o nisan mi
Hmm ilk bende rüya gibiydi ne oldu anlamadıydım. Şimdi bi haftadır daha fazlası ağrı bi de alttan muayene oldum 2 kere tık olmadı ha :)benim ilk kiz bu da kiz ama ilk dogumumda sancim gelmedi hatta bir kere bile adet agrisi gibi agrim olmamisti ne rahatmisim suyu azaldi diye suni sanciyla dogurdum 40+3 te
Benim bebişimde iki gündür az hareket esiyor acaba kanala girince az mı hareket ederki??Kızlar benim hiç belirti yok sancı agrı falan yok gelmeyecekmi acaba doktor 41 ci haftaya gecirmicek sağlıkla gelsin insallah benim bebişin dün hareketleri azdı 1 saat yürürdüm ondanmı bilemedim bugün biraz biraz az hareket ediyor belkide Doğum kanalına mi girdi acaba kafamda deli sorular bende acaba kordonmu dolandı kıpırdayamıyormu gbi saçma sorularla bogusuyrm bugünde 1 saat yürürüm artık gelse hayırlısı ile bebişler önceden gelmesin diye dua ediyordum lavobada kan görmediğim icin hergün sükrediyordum şimdi tüh yine bişi yok diyorum ne Garp bir durum sağlıkla kucağımıza alalımda insallah ama normal konusunda çok cesaretliydim boşa gitmese bari
canim akinti sumuksuydu ve pembe kanliydi uc dort kere geldi boyle tuvalete gidince de hani adetin son zamanlari pihti gibi olur ya oyle geldi 2 kezCanım nasıl bi akıntı bu sabah lavaboda benimde beyaz uzayan sümüksu bi akıntı geldi anlamadım ki o nisan mi
Benimki tam olarak böyle değildi ama neyse yarın doktora sorayım inşallah nisandır yaaacanim akinti sumuksuydu ve pembe kanliydi uc dort kere geldi boyle tuvalete gidince de hani adetin son zamanlari pihti gibi olur ya oyle geldi 2 kez
belki de daha devami gelecektir tuvalette geliyo benimki daha cok dikkat et bakalimBenimki tam olarak böyle değildi ama neyse yarın doktora sorayım inşallah nisandır yaaa
Dr.a sordunuz mu? Nişan bir kez gelir ve biter bildiğim kadarıyla sürekli gelirse plesantada sorun olabilir, dr.a sormanızı öneririmbelki de daha devami gelecektir tuvalette geliyo benimki daha cok dikkat et bakalim
Mrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak