- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim sızıntımız 4 gün sürdü bugün durdu. Kan pıhtısı gibi oldu sızmıyor şimdi.Kızlar bebeğinizin göbeği düştükten sonra kanama olanı var mı oğlumda olmuştu kızımda da var inşallah kızımın ki durur kanama dediğim kan sızıntısı
Bizim sızıntımız 4 gün sürdü bugün durdu. Kan pıhtısı gibi oldu sızmıyor şimdi.Kızlar bebeğinizin göbeği düştükten sonra kanama olanı var mı oğlumda olmuştu kızımda da var inşallah kızımın ki durur kanama dediğim kan sızıntısı
Hastahane tipi pompa kiralaman lazım ya da gidip boşalttırman lazım hastahanede. Mastit olursun sonra, aman diyeyim.Ya çok sıcak göğüslerim. Napicami bilmiyorum. Nasıl boşalticam ki. Sagamiyorumncok açıyor daha doğrusu sert meme ucum ele gelmiyor ya
Ya çok sıcak göğüslerim. Napicami bilmiyorum. Nasıl boşalticam ki. Sagamiyorumncok açıyor daha doğrusu sert meme ucum ele gelmiyor ya
Canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm dün bir iki saat liğine bile olsa bu durumu yaşadım hatta buraya yazmıştım çok zor acısada sağmaya çalış boşalttınmı insan hafifliyor kuş gibi çok üzüldüm inşallah bir an önce geçerYa çok sıcak göğüslerim. Napicami bilmiyorum. Nasıl boşalticam ki. Sagamiyorumncok açıyor daha doğrusu sert meme ucum ele gelmiyor ya
168 boyum var 96 kg ile doğuma gittim hamile kalmadan da 67 kg idim oğlumda. Bende hiç açılma olmadı ayrıca bel ve üstüm altıma göre daha incedir. Basen var yani o zaman benim normal doğurmam lazımdı
Hastanedeki yara yaptı. Hic bir ise yaramadı. Ne sormuş yaHastahane tipi pompa kiralaman lazım ya da gidip boşalttırman lazım hastahanede. Mastit olursun sonra, aman diyeyim.
Doğumdan sonra 5. Gün kontrollünde doğum doktoruma spora ne zaman başlayabilirim diye sordum. Plates yürüyüş falan dedim. Hemen başlayabilirsin sorun yok dedi.
Ameliyathane ye girdikten sonra 15 dk sonra bebeği çıkardılar ama dikişler 1 saat sürdü. Asistanlara neden ızun sürdü diğer doğumumda 15 dk sürdü dedim, doktorumuz ince çalışır dediler. Doktorumda karın bölgeni toparlayarak diktim dedi. Gerçekten de karnımın içi boş boş sallanmadı hiç. Sanki korse var gibi sıkıydı.
Sizde dikişler ne kadar sürdü???
Bugün araştırdım daha doğrusu 2 3 gündür araştırıyorum.
Şuan hamilelik öncesi kiloma 7 kilo kaldı ama benim 20 kilo kadar fazlam var. Çünkü kilolu hamile kaldım.
Eşimle konuştum bugün artık bi 10 yıl sonra verirsin kiloları dedi. Hayır canım tamda o konuda bir karar verdim dedim. Ekim ayında doğum günüm var ve o zamana kadar kilo derdimi bitirmek istiyorum.
Bana zayıflama motivasyonu içeren sayfa yada instg hesabı biliyorsanız paylaşırmısınız.
Canım göğsü yumuşatan en önemli şey sıcak.Hastanedeki yara yaptı. Hic bir ise yaramadı. Ne sormuş ya
Normal cnmBen henüz doğum yapmadım sütüm gelicek mi bilmiyorum şu an gelen giden yok. Ama göğüslerim çok acıyor normal mi bu?
Gogsundeki sicaklik atesten olmasinYa çok sıcak göğüslerim. Napicami bilmiyorum. Nasıl boşalticam ki. Sagamiyorumncok açıyor daha doğrusu sert meme ucum ele gelmiyor ya
öksürüğü ne geçirir bilmiyorum ama gecmezse kesınlıkle sezeryan gününü ötele.Arkadaşlar haziran 15 de ( gelecek perşembe ) sezeryanla doğumum olacak inşallah ama bu hafta değişik bir öksürük var geçmiyor bi turlu çok korkuyom haftaya kadar gecmezse sezeryan yerim çok acır diye düşünüyorum. Bu öksürüğü geçirecek önerileriniz var mi
39+5deyim banada 1 hafta verdi sonra ya suni sanciya sezeryan hakkimizda hayirlisikelebekmrve bende de açıklık ve sancı yok doktor bir hafta verdi. Senin kacinci haftan
Kizlar bnm saatte bir sancim geliyor
Boyle olup duzene giren var mi?
Hazirlik mi
Dogurcam mi anlamadim
Simdilik saatte bir
Suan cekiyrm
10:30 da idi bi onceki
Galiba herhalde sanirsam dogurcam yarinAyy hadi hayırlısı![]()