• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar şuan eşimi boğabilirim...

çocuk eldiveni sevmiyor diye bebişin tırnak makasını aldı ben dikkatli yaparım dedi. o sıra kalkanımı yıkıyordum.
çocuk cıglık cıglıga kaldı anladım bır nane olduğunu.
benım gerizekalı kocam bır elın tamamını guzelce kesmıs dıger ele gecınce cocugun tırnagını kesecem dıye parmagını kesmıs.
o ağladı ben ağladım... eşimde çok kötu oldu ama iş işten gectı. sanırım artık korkudan burnunu bırseye sokmaz...
Canım aynı şey ilk kızımda bizim de başımıza geldi... işaret parmağının ucunu kesti eşim, nasıl kanamıştı... o son oldu bir daha iki çocuğun da tırnaklarını hep ben kestim. Bir de çıtçıt makas için erken henüz. Yuvarlak uçlu makas ✂️ kullanırsanız o hiç bir şekilde etini kesmez

Bugün 5. Günümüz bizim... asm ye gidip kaydınızı yaptırdık. Topuk kanı verdik. Devit 3 verdi eve. Biogaia damla önerdi gaz için. Deviti 15. Günden biogaiayı 10. Günden itibaren kullanıcaz.
Doğuma 83 kilo ile girdim bebek 3.650 gr doğdu.eve döndüğümden beri 81 kiloyum. Çok ödemim var ve bir gram inmiyor.
Bugün cuma vakti kızımızın adını okudu babam kulağına... rabia gözde koyduk adını... ama nüfusta sadece gözde yazıyor. akika ve adak kurbanını kestirip dağıttık...
Artık göbeğinin düşüp ilk banyosunu yaptırmayı bekliyoruz... bizde haberler böyle. Bekleyen herkese Allah kolay doğumlar nasip etsin...

Çok sağol canım bugün aldım duşu ama ben sanırım biraz stres yaptım mama hazırlamak emzirmekten daha zor çünkü gece 2 saatte bir kalkıp:) bir de memeyi unutmasından korkuyorum inşallah geçecek bu günler
Benim kuzenim sıcak suyu termosa koyuyordu. Gece mama hazırlamak kolay oluyordu belki işine yarar :)

@BahaRaslan99 çok kötü olmuş parmağını kesmesii ama emin ol eşin yapabileceğini düşünmüştür ve eldivenden kurtarmak istemiş gıcıklığına bişey yapmamış yani kızma bence onada o korku yetmiştir zaten . Oy kıyamam ben onun minik parmağına ya :)

çocuk eldiveni sevmiyor diye bebişin tırnak makasını aldı ben dikkatli yaparım dedi. o sıra kalkanımı yıkıyordum.
benım gerizekalı kocam bır elın tamamını guzelce kesmıs dıger ele gecınce cocugun tırnagını kesecem dıye parmagını kesmıs.
o ağladı ben ağladım... eşimde çok kötu oldu ama iş işten gectı. sanırım artık korkudan burnunu bırseye sokmaz...
Icim eridi ya ah bu babalar höt höt iş yapiyorlar benimkide dun cocugu tek elle tutup havaya kaldirdi neymis seviyormus baslarim sevmene ben gozumden sakiniyorum sen neler yapiyn diye kizdim daha kucucukler dikkat etmek gerek. Gerci oda uzulmustur ama bi kere degil iki kere dikkat sart

Geçmiş olsun canım. Olur hatalar öyle, ancak Mart annelerinde sanırım bir bebeğin parmağı dolama olmuştu tırnak kesimi hatasından, mümkünse doktora sor bence yapılacak bir şey var mı?
Sen de yapmış olabilirdin, kızma o kadar hem soğumasın adam bebek işlerinden.
Bebekler sağasağlam hemen geçer üzülme.

Back
X