• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
2. Hafta bitti değer düşmedi diye yatırdı
Enfeksiyon da olunca şart oldu
Emziriyorum ama doyuyodur mu şüphe ediyorum
Biberonla verince anlıyor insan ne kadar yiyor
Ama emince doydu mu anlamıyorum
Bir de kusuyor midesinde ne kadar kalıyor yetiyor mu bilmiyorum
Saat başı emzirmeyi denedin mi canım

Sut sağan kızlar ne kadar sıklıkla sagiyorsunuz .her emzirmenin ardından sağım yapıyor musunuz

Kızlar ben dün sabah 8.36 da Doğum yaptım. Normal Doğum oldu. 3160 doğdu oğlum. 50 cm. Şimdilik emmeye çalışıyor.

Ben büyük külot şeklindeki pedlerle çok rahat ettim. İlk iki gün Laz'ım oluyor. Bebeğe iki çift kıyafet kullandım. Gecelik ilk gün, pijama ikinci gün için çok ideal.

Herkese hayırlı doğumlar.

Kızlar ben dün sabah 8.36 da Doğum yaptım. Normal Doğum oldu. 3160 doğdu oğlum. 50 cm. Şimdilik emmeye çalışıyor.

Ben büyük külot şeklindeki pedlerle çok rahat ettim. İlk iki gün Laz'ım oluyor. Bebeğe iki çift kıyafet kullandım. Gecelik ilk gün, pijama ikinci gün için çok ideal.

Allah bağışlasın, sağlıkla büyüt insallah

Kizlar merhaba
Dun gece bekledim
Plates topuna oturdum bnm meshur
Banyo yaptim
Ama siklasmadi sancilar
Yorulup uyumusuk 4 ten sonra
Oglum hasta uyanip duruyor zaten
Su an sancilar siklasmadan devam ediyor
Sanirim daha surecek
Su an dayanilmayacak boyutta degil
Siddetli olmadan fitmeyecegim doktora
Bakalim neler yasayacagi
Hayirlisi
Mesaj yazan herkese tesekkur ederim:KK200::KK73::KK37:
Şimfi sen başlarsın yine kapıya asulmaya yerleri silmeye plates topunda zıplamaya... canım ya bir an önce jet hızıyla sağlıklı doğumun olur inşallah

2. Hafta bitti değer düşmedi diye yatırdı
Enfeksiyon da olunca şart oldu
Emziriyorum ama doyuyodur mu şüphe ediyorum
Biberonla verince anlıyor insan ne kadar yiyor
Ama emince doydu mu anlamıyorum
Bir de kusuyor midesinde ne kadar kalıyor yetiyor mu bilmiyorum

Fazlayı kusuyordur muhtemelen canım, benim oğlum 6-7 ay öyleydi, bazen henüz emdiğini bazen hafif sindirilmisini süt kesini gibi kusardı, kusmuk bezleri evin heryerindeydi... kilo alımı ve cisli bez sayısını dikkate alır doktorlar... günlük ortalama gr hesabı yapıyorlar dur ben bizim takip çizelgesine bakayım ilk ay nasılmış, yazarım yine

O zaman doyuyor
9 kez değiştiriyorum sütüm var çok şükür
Milletin ağzı durmuyor ki
Biluribindeğeri de 11 aslında
Ama yine de hastanedeyiz
Doktora çıkarın bizi dedim gene
Kültür sonucu bekliyoruz
11yüksek değilki aslında hastanede yatocak kadar bizimde 11çıktı doktor bidaha bir ay sonra çağırdı

Kızlar bebek reflüsü nasıl oluyor. Kızım dünden beri ağzını kusacak gibi yapıyor.
Sesli kusuyor ve geri yutuyor.

hayırlı olsun cnm bol sütlü günler sağlıkla bebişinle darısı başımıza inş

kızlar şuan eşimi boğabilirim...

çocuk eldiveni sevmiyor diye bebişin tırnak makasını aldı ben dikkatli yaparım dedi. o sıra kalkanımı yıkıyordum.
çocuk cıglık cıglıga kaldı anladım bır nane olduğunu.
benım gerizekalı kocam bır elın tamamını guzelce kesmıs dıger ele gecınce cocugun tırnagını kesecem dıye parmagını kesmıs.
o ağladı ben ağladım... eşimde çok kötu oldu ama iş işten gectı. sanırım artık korkudan burnunu bırseye sokmaz...

çocuk eldiveni sevmiyor diye bebişin tırnak makasını aldı ben dikkatli yaparım dedi. o sıra kalkanımı yıkıyordum.
benım gerizekalı kocam bır elın tamamını guzelce kesmıs dıger ele gecınce cocugun tırnagını kesecem dıye parmagını kesmıs.
o ağladı ben ağladım... eşimde çok kötu oldu ama iş işten gectı. sanırım artık korkudan burnunu bırseye sokmaz...
Ayy kıyamam nasıl acımıştır canı yavrum benim. Şu erkekler burunlarını bişeye sokmasalar olmuyo. Çok biliyolar herşeyi

Canım çok sağol,şimdilik en büyük sorun süt olmaması zaten.Bir de ameliyat dolayısıyla olan ödemler.Süt için özel bişey yaptın mı peki? Bizim de bugün 3.günümüz ama hala tık yok inşallah gelir kendiliğinden.Mama ne sıklıkta verdin bi de sütün yokken? Biraz kilo kaybımız oldu sarılık olmasından korkuyorum çok çünkü bizim bebeğimle kan uyuşmazlığımız çıktı sarılık büyük ihtimalle olur dediler :KK43:
Canım çok sağol,şimdilik en büyük sorun süt olmaması zaten.Bir de ameliyat dolayısıyla olan ödemler.Süt için özel bişey yaptın mı peki? Bizim de bugün 3.günümüz ama hala tık yok inşallah gelir kendiliğinden.Mama ne sıklıkta verdin bi de sütün yokken? Biraz kilo kaybımız oldu sarılık olmasından korkuyorum çok çünkü bizim bebeğimle kan uyuşmazlığımız çıktı sarılık büyük ihtimalle olur dediler :KK43:

Kan uyuşmazlığı kısmını bilmiyorum ama ben mama vermeye hastanede başlamıştım, öyle çokta hazira alıştırmamak için kendimi emziriyordum 3 yada 4 saat sonra çay kasigi ile 6 yada 7 kasık verdim hastanede, ikinci gün eve çıkardılar o zamanda yatmaya yakın yani saat 11 gibi sindirimi kolay olsun diye 30cc falan verdim biberonla, ama tüm gün emzirmeye devam ettim, o emerken ben elimle gogsume masajlar yaptım ki banyo da da mutlaka göğsünü koltuk altindan başlayarak masaj yap, yani o evdeki 2 gunde en fazla iki defa vermisimdir 30cclik mama ve birkaç çay kaşığı su, evdeki 3.gün süt gelince mamayı tamamen kestim, sen bana göre aglamasindan anlarsın zaten daha fazla mama verebilirsin hatta benimki de çok uyukluyordu ben uyandirip sütüm olmasa da emzirdim, sende burdan hep okumuşsundur sarılık olmasın diye uyandirin yazılarını, uyuyan çocuğu uyandırma ne canisin dese bile annem biliyordum ki ben onu uyandirmasam kesin sarılık olacaktı, süt mevzusu da bende gelmediği evrede çok araştırdım hatta hiç sütü gelmeyen dünyadaki ender insanları düşünüp çok üzüldüm ama bir haftaya kesin geliyormuş canını sikmamaya çalış mama vermek dünyanın sonu değil şu sarılığı atlat sütun gelinceye kadar sonrası zaten daha kolay olacak, kafana birsey takılırsa sor canım, inşallah tez zamanda gelir sütun

benım bebeğin sarılık değeride dün 11 çıktı. pazartesı tekrar bakılacak.
17 olursa yatırırız dediler.

aslında eğitimde öğrendıgım bırseyı paylaşmıstım hatırlarsanız anne babanın kan grubu 0 ve a olursa zaten sarılık kaçınılmazmış.bızımkı o sekıldeydı.

bu arada hava mı cok sıcak ben mı yanıyorum. hastanede de sezeryan olan üşür dıye yorgan getirmişlerdi. bırak yorganı ustume çarsaf örtemedım. hala öyleyım.bu arada hamıleleık öncesı ınanılmaz üşüyen bırıydım.

Ayyyyyy icim cizz etti nasil oldu yaa offf oda cok uzulmustr canim agliyomu hala :(((

Kan uyuşmazlığı kısmını bilmiyorum ama ben mama vermeye hastanede başlamıştım, öyle çokta hazira alıştırmamak için kendimi emziriyordum 3 yada 4 saat sonra çay kasigi ile 6 yada 7 kasık verdim hastanede, ikinci gün eve çıkardılar o zamanda yatmaya yakın yani saat 11 gibi sindirimi kolay olsun diye 30cc falan verdim biberonla, ama tüm gün emzirmeye devam ettim, o emerken ben elimle gogsume masajlar yaptım ki banyo da da mutlaka göğsünü koltuk altindan başlayarak masaj yap, yani o evdeki 2 gunde en fazla iki defa vermisimdir 30cclik mama ve birkaç çay kaşığı su, evdeki 3.gün süt gelince mamayı tamamen kestim, sen bana göre aglamasindan anlarsın zaten daha fazla mama verebilirsin hatta benimki de çok uyukluyordu ben uyandirip sütüm olmasa da emzirdim, sende burdan hep okumuşsundur sarılık olmasın diye uyandirin yazılarını, uyuyan çocuğu uyandırma ne canisin dese bile annem biliyordum ki ben onu uyandirmasam kesin sarılık olacaktı, süt mevzusu da bende gelmediği evrede çok araştırdım hatta hiç sütü gelmeyen dünyadaki ender insanları düşünüp çok üzüldüm ama bir haftaya kesin geliyormuş canını sikmamaya çalış mama vermek dünyanın sonu değil şu sarılığı atlat sütun gelinceye kadar sonrası zaten daha kolay olacak, kafana birsey takılırsa sor canım, inşallah tez zamanda gelir sütun

Canım benim süt pompama hiç süt çıkmıyor bebiş de emdikten sonra ağlamaya başlıyor yetmiyor yani.O yüzden 2 saatte bir beslemek gerekiyor diye 30 cc veriyorum :( boş memeyi emerken de yara oldu tabi.Mama vermeyi çok dert etmiyorum ama sadece mama almasını da istemem sonra beni emmicek diye korkuyorum.Biraz mama biraz süt olsa idare ederiz yine.Ama süt hiç yok inşallah gelir

Canım benim süt pompama hiç süt çıkmıyor bebiş de emdikten sonra ağlamaya başlıyor yetmiyor yani.O yüzden 2 saatte bir beslemek gerekiyor diye 30 cc veriyorum :KK43: boş memeyi emerken de yara oldu tabi.Mama vermeyi çok dert etmiyorum ama sadece mama almasını da istemem sonra beni emmicek diye korkuyorum.Biraz mama biraz süt olsa idare ederiz yine.Ama süt hiç yok inşallah gelir

Benimde aynen öyleydi, hiç süt yoktu ama onun çekişi ile gelecek diye umuyordum ki öyle de oldu, hatta göğüs uçlarımın ikisi de yara oldu duzenli lansinoh kremi ben son ay kullaniyordum o bile bana mısın demedi tahin yağı iyi geliyormuş ben zeytinyağı surup açıkta kurumasını bekliyorum, gerekirse seni emzik gibi kullansın ama önce ilk ağladığında kendini ver sonra yorulunca mama verirsin, bir de arkadaşlar yazmış zaten süt getirici ve arttırıcı yiyecekleri ama kesinlikle 3 litreye yakın şu iç, sütun birkaç güne gelecek ben emzirme den önce bir bardak emzirdikten sonra da nerdeyse bir bardak su içiyorum sende denemelisin

Sut sağan kızlar ne kadar sıklıkla sagiyorsunuz .her emzirmenin ardından sağım yapıyor musunuz

3 saatte bir her emzirmenin ardından. Bazen iş güç kayıyor vakit.

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Oy kuzum geçmiş olsun. Aklı başına gelmiştir bi daha ellemez

Back
X