• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah cesaretini ve dayanıklılığını takdir ettim :KK52::KK9:

Gözün aydın lilipitçiğim :spor: :KK19:
Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini..

Geçmiş olsun, bebecik de tombik tombik sağlıklı olsun. Sevgiler
Cok sagolun kizlarr
Ama ramazan dolayisi ile cok ilgisizler
Cidden sikintili bi durum bu
Buda talihsizlik oldu bnm icin

İnstagramdaki emziren anne bir fotoğraf paylaşmıştı. Yumuşak memedeki süt sert memedekine göre çok daha yağlı ve doyurucuymuş. Sütüm yok meme yumuşak diye mamaya yönelmeyin diyordu. Hatta sert memeyi önce biraz sağıp sulu kısmını azaltabilirsiniz yazıyordu.
İnşallah öyledir oğlumu emziremedim belki yanlış yönlendirme belki de sütüm az inancı bilemiyorum kızımı emzirmek istiyorum belki biraz vicdan yaptım keşke oğlumu da emzirseydim diye ama oğlum 3. Ayda kendi bıraktı mama takviyemiz vardı ondan kaynaklı olabilir

Benim kızımda da oluyor arkadaşımın kızı vardı ona sordum biz de adet okuyormuş gibi kan bile gelmişti o sormuş o zaman annenin hormonlarından oluyor demiş. Bide benim kızımın özel bölgesinin o dudak kısmının içinde de beyaz katı şeyler var siliyorum pek geçmiyor çok bastırmadım canı acır yada tahriş olur diye banyo da yaptı babaannesi yıkadı geçmemiş duruyor halen sizin kızlarda da var mı ne yaptınız
Canım o beyaz seyden benim kızdada var. Arada kulak cubugunu yaga batırıp silmeye calısıyorum ama gecmiyo. Bide zarar veririm diye cok üstüne düşmemeye cslısıyorum

Kizlar ben 19:47 de dogun yaptim
Epidural normal dogum
Epiduralin pek etkisini gormedim
Yine sanciyi salak gibi evde cektim:anneadayı::KK69::KK73:

17:30 da hastane geldim
6 cm acilmisti
Detaylari herkes dogum ypsin oyle anlatirim
Cok sukur bebegim iyi
4000 gr, 50 cm
Merak ettiginiz bisey varsa sorun yazarim :)
Hayirli olsun lilipit. Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsun insallah :)

Benim kızımda da oluyor arkadaşımın kızı vardı ona sordum biz de adet okuyormuş gibi kan bile gelmişti o sormuş o zaman annenin hormonlarından oluyor demiş. Bide benim kızımın özel bölgesinin o dudak kısmının içinde de beyaz katı şeyler var siliyorum pek geçmiyor çok bastırmadım canı acır yada tahriş olur diye banyo da yaptı babaannesi yıkadı geçmemiş duruyor halen sizin kızlarda da var mı ne yaptınız
Benim kızımda da var. Tam dudakların ortasında. Pek dokunmak istemiyorum ama altını değiştirirken ıslak pamukla almaya çalıştım alamadım.

Tebrikler lilipit lilipit , gözün aydın-sağlıkla büyüsün miniğin:)

fener50 fener50 dogru yoldasin bence arkadasım, bebis de iyi kilo almış masallah:) ben de oğlumu senin gibi takip ediyordum-gülümsedim okuyunca:) simdi sipa duştan önce kendi çıkıyor tartıya:)

Ben yazarken sende yazmışsın. Hayırlı olsun canım. Yeşil kaka normal mekonyum o. Beslendikce 3-4 güne geçer. Hapşırma sıçrama kırmızı dalgali ten rengi normal. Artık stres yapma rahat ol.

Aynı hastanede mi doğurdun. Çocuk doktorun kim.
Canım ben başka bi hastanede doğum yaptım. Teyzem doktor, onun çalıştığı hastanede doğum yaptım teyzem de girdi doğuma

Epidural normal dogum

6 cm acilmisti
Cok sukur bebegim iyi
4000 gr, 50 cm
Hayirli olsun..ne ara sancin geldi..dogumun nasildi??

Kızlar bebeklerimizin Doğumdan sonraki gelişim süreçlerini de burdan mı paylaşmaya devam edicez? Yoksa Yen'i sayfa açılacak mı acaba ❤️

lilipit lilipit masallah bebise gozun aydin. Forumumuzun en tombis normal dogumu sende. Zor olmus anlasilan ama cok sukur ikiniz de iyisiniz.
Beklenen tarihi ayin sonlarinda olan biri olarak ben de dort gozle bekliyorum ama agrilardan baska gelen yok

Kızlar emziremiyorum yaa. Göğsüm de ateş gibi yanıyor ayni. Doktora gitti mastis mi ne ondan olmuşum :( antibiyotik verdi. Ne olacak bilmiyorum. Emziremiyorum mama veriyoruz. Çok ağlıyor yoksa. Pompalar da ise yaramiyo

Hayirli olsun lilipit. Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsun insallah :)

Tebrikler lilipit lilipit , gözün aydın-sağlıkla büyüsün miniğin:)

fener50 fener50 dogru yoldasin bence arkadasım, bebis de iyi kilo almış masallah:) ben de oğlumu senin gibi takip ediyordum-gülümsedim okuyunca:) simdi sipa duştan önce kendi çıkıyor tartıya:)

Neden ki oruç diye mi

Hayirli olsun..ne ara sancin geldi..dogumun nasildi??

lilipit lilipit canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini.

@zehrayalcin87 kolay doğumun olsun inşallah canım rabbim bir avazda kurtarsın.

lilipit lilipit masallah bebise gozun aydin. Forumumuzun en tombis normal dogumu sende. Zor olmus anlasilan ama cok sukur ikiniz de iyisiniz.
Beklenen tarihi ayin sonlarinda olan biri olarak ben de dort gozle bekliyorum ama agrilardan baska gelen yok

Dun aksam baslamisti sancim
Oglumda atesli hasta
Hem ona bakmak hem sanci cekmek zor oldu
Benden baskasini istemiyor

Ramazan dolayisi ile uyusuklar, yogunlukta yok, iftara odaklilar falan, ebemiz cok iyi bi kadindi ama cok rahatlatti beni

Henuz dogurmamis arkadaslarim su mubarek gunlerde cooookk kolay dogumunuz olur insallah
Geliyor geciyor iste
Annemle yalniziz, super oluyro, kesinlikle hastanede kimse olmamali
Esimde kv ile ogluma bakiyor evde

Uykusuzum cok, heyecandan uyuyamiyrmda, bebekde simdiden durmuyor :)

Bu sarilik adina iyi bsiey aslidna
Diger oglum hep uyurdu, uyandiramqzdik, bu yaygaraci simdi

Kızlar emziremiyorum yaa. Göğsüm de ateş gibi yanıyor ayni. Doktora gitti mastis mi ne ondan olmuşum :KK43: antibiyotik verdi. Ne olacak bilmiyorum. Emziremiyorum mama veriyoruz. Çok ağlıyor yoksa. Pompalar da ise yaramiyo
Sagamadin mi cnm ya
Tuh xok gecmis olsun
Sagman lazim emziremiyorsan

Epidural normal dogum

6 cm acilmisti
Cok sukur bebegim iyi
4000 gr, 50 cm
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. 4 cm'den sonra etkisi olmuyormuş sanırım. Arkadasım hastaneye vardığında 7 cm açılmış epidural yapmamışlar

Bugün çatı muayene mi oldum dr herşey güzel dedi bekliyoruz paşayı vakti ne zmaan dolacaksa ama havalar sıcak gitmeye başladıkça zorluyor sanki doğum yapan arkadaşlarımi tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Back
X