• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Offf kv sıkmaya başladı beni. Zaten 2 gün sonra bebek gelecek bidaha eşimle başbaşa diye birşey olmayacak, şimdi ne zaman dışarı çıksak bizle geliyor. Bir kere de demiyor ki ben gelmiyim siz karı koca gidin :kızgın: onun da geleceğini öğrendikten sonra evde otursam tek başıma daha iyi diyorum içinden ama artık geri dönüşü de olmuyor:kızgın::kızgın: zaten bütün gün beraberiz. En son dicem siz oğlunla gidin yürüyüşe de ben de yalnız kalıyım evde daha iyidir dicem. Çok bunaldım. Zaten bebek geldikten sonra eskisi gibi olmıcak düşüncesi arada garip hissettiriyor. Bir de son günlerde peşimizden ayrılmayan annesi tuz biber ekti:mad:
Seni en iyi ben anlarım canım ama benim ekstra birde benimle yaşayan pat diye yatak odama dalabilen ve bilip bilmediği herşeye karışma yetkisini kendinde hadsizce gören birde görümcem var ekstra hiçbir şeye ses çıkarmayan kocam kafayı yicem sanırım Doğumdan sonra da muhtemelen herşeye karışacaklar

Emzirme için mi başvurdun hastaneye ? Nasıl oldu bi anlat hele. Benim hastanede de varsa öyle bi uygulama gideyim.
Canım benim sutumun geldiği gun benimki gogsumu hiç almadı geceye doğru gogsum taş gibi oldu alev alev yanmaya başladı bebeği de aldık acile gittik acil doktoruna emmedigini de söyleyince ikinizi de yatiralim bir kaç gün anne bebek uyum programı uygulayalım dedi önce hayır dedim çok kızdım doktora.. ama iyi ki yatmisiz benimki devlet hastanesiydi. Bebek kuvozde kaldı ben hastanenin içinde anne oteli vardı orda kaldım bebegim aglayinca beni odadan aradılar gidip emzordim. Böyle böyle hemsirelerin sayesinde çözdük problemi.

@TuruncuHayal bu arada benimki gogse yaklastirinca bile sanki bogazini sikiyorlarmis gibi çığlık çığlığa agliyordu. Benden nefret ediyor diye dusunmustum sakın kötü düşünme bak benimki şimdi memeden ayrılmıyor. Seninki de oyle olacak inşallah.

kızlar demekkı yalnız olmak daha iyi...
bizimkilerle dipdibeyız ama kımse geleyım kalayım yardımcı olayım demıyor: )
sizleri okudukca sanslı oldugumu düşündüm.
kafama göre takılıyorum...
hastanede 1 gece kaldım eve geldım, kımse yok.
ilk bebek. ne halt edecegımı şaşırmışım.(hıc yakınımda bebeği olan hatta cocugu olan,buyumesıne sahıt oldugum bırı olmadı)
ağlıyor dilindende anlamıyorum neye aglıyor: )
ilk gece eşimde bende panik haldeydık açıkcası. itiraf ediyorum.
ama suan 1 haftalıgız paşayla. alıştık sanırım:KK200:
uyanınca mildir mildir gözlerle :nazar:anneciğini arıyor ne guzel....

kelebekmrve kelebekmrve bugun göksuda gezdın ya. yarın hastanedesın kuzum: )
sabaha :suyum geldi hastaneye gidiyoruzzzz mjını beklıyorum:D

Kızlar benim oğlanın göbeği gece yarısı düşmüş şükür. Ne zaman yıkadınız siz?

Normal doğum yapan arkadaşlar doğumu tetikleyecek ekstra bişey yaptınız mı yada ilişki yürüyüş dışında neler önerirsiniz? Normal kilo aldım ama karnım yinede çok ağırlaştı ve uzun süredir ritmik olmayan ağrılarım var bi an önce gelsin istiyorum :/ ??

Off off logusa olmadan stresi yetti niye kimse bizi düşünmüyor.kv geldi annem gelecek şimdi kv 'min annesi aradı arefe günü gelecekmiş kaç gün kalacak Allah bilir.bebek görmeye gelecekmiş. Daha bebek yok ortada ev desen daracık.insanalrda düşünce yok .gelmesin desen sen kötü olacaksın. Sinirlerim tavan yaptı.:mad:

Aynı stres ne kadar çok kişide var dimi... Biran önce kendi halimize kalsak hayırlısıyla..
Ben Bebek için de üzülüyorum. O kadar insan kargaşa gürültü :KK43:

Seni en iyi ben anlarım canım ama benim ekstra birde benimle yaşayan pat diye yatak odama dalabilen ve bilip bilmediği herşeye karışma yetkisini kendinde hadsizce gören birde görümcem var ekstra hiçbir şeye ses çıkarmayan kocam kafayı yicem sanırım Doğumdan sonra da muhtemelen herşeye karışacaklar

Offf onu da mı yapıyor ya :oha: Demedin mi canım öyle kapı çalmadan girme diye. Yok artık ya...

kızlar demekkı yalnız olmak daha iyi...
bizimkilerle dipdibeyız ama kımse geleyım kalayım yardımcı olayım demıyor: )
sizleri okudukca sanslı oldugumu düşündüm.
kafama göre takılıyorum...
hastanede 1 gece kaldım eve geldım, kımse yok.
ilk bebek. ne halt edecegımı şaşırmışım.(hıc yakınımda bebeği olan hatta cocugu olan,buyumesıne sahıt oldugum bırı olmadı)
ağlıyor dilindende anlamıyorum neye aglıyor: )
ilk gece eşimde bende panik haldeydık açıkcası. itiraf ediyorum.
ama suan 1 haftalıgız paşayla. alıştık sanırım:KK200:
uyanınca mildir mildir gözlerle :nazar:anneciğini arıyor ne guzel....

kelebekmrve kelebekmrve bugun göksuda gezdın ya. yarın hastanedesın kuzum: )
sabaha :suyum geldi hastaneye gidiyoruzzzz mjını beklıyorum:KK70:
Ayyy hadi insallah gezerken aklimdaydin hep hadi bende senin gibi olayim luffeeeennn

Normal doğum yapan arkadaşlar doğumu tetikleyecek ekstra bişey yaptınız mı yada ilişki yürüyüş dışında neler önerirsiniz? Normal kilo aldım ama karnım yinede çok ağırlaştı ve uzun süredir ritmik olmayan ağrılarım var bi an önce gelsin istiyorum :/ ??
Cnm yanlış hatırlamıyorsam sende adet olacak gibi sancılar çekiyordun dimi.nisan gelmiş miydi?

Cnm yanlış hatırlamıyorsam sende adet olacak gibi sancılar çekiyordun dimi.nisan gelmiş miydi?
Aynn canım nişan gelmedi açılma başladı 2 buçuk hafta önce (bi cm) ama ilerlemedi herhalde.Sen ne durumdasın ?

Aynn canım nişan gelmedi açılma başladı 2 buçuk hafta önce (bi cm) ama ilerlemedi herhalde.Sen ne durumdasın ?
Bende de açılma başlamıştı. Gelen şey de nisan sanırım kanlı vs değil ama parça parça geliyor.bi kacgundurde vajinada batma oluyor.bnde çok sıkıldım son günler geçmek bilmiyor .agrilarim arttı.

Kızlar aranızda epidural normal Doğum yapan varmı. Normal doğumdan farkı ne ? Ne zaman yapılıyor yani kaç cm den sonra geçerli. İkinci gebeliğim ve ilki normal olduğu için ikinciyi epidural düşünüyorum ama forumda biriniz yazmıstı alıntı yapamadım bi etkisi göremedim die.

Kızlar doğumun başlaması için illa nişan yada su gelmesi lazım mı benim çok sancım var bel ve karnımda kasıklarımda da ağrı var azalıp artıyor acaba gitsem mi dra

Bende de açılma başlamıştı. Gelen şey de nisan sanırım kanlı vs değil ama parça parça geliyor.bi kacgundurde vajinada batma oluyor.bnde çok sıkıldım son günler geçmek bilmiyor .agrilarim arttı.

Aynen o batma bendede oluyor iğne batar gibi.bende bi ara nişandan şüphelendim ama kanlı değildi o yüzden değildir diye düşünüyorum.Ağrılarda aynı dediğin gibi arttı.Bazen süre olarak azalıyor ama geldiğinde öncekilere göre biraz daha şiddetli hissediyorum.

Back
X