• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar goguslerim hep yara çok zordayim doktor hamazinc krem yazmis bi kere kullandım iyice yıkadım ama aralara kaçanlar çıkmadı bebeğim burusa burusa zorla aldı göğsümu Bn ne yapcam :KK43:

Canım tahinı bekletince üzerine çıkan yağ iyi geliyormuş bide susam yağı, bende ikiside olmayınca ben zeytinyağı sürüyorum, bana iyi geldi gibi ama hala yara var

Lansinoh un göğüs pedini ve kremini kullaniyorum. Sut inerken de çok ağrıyor. Koltuk altlari :KK43:((
Azcık kapatmadan kurumasını bekle canım ki kremin hepsini ped çekmesin ilk zamanlar oluyormuş öyle bende yeni alıştım daha geçer inşallah üzülme

Çocuğum emse yara falan umrumda değil artık kızlar. Yarın ebe yanina gidicem belki onlar emzirtebilirler. Üzülüyorum bebeğim benim göğsumu beğenmiyor diye.

Kızlar benim oğlanın göbeği gece yarısı düşmüş şükür. Ne zaman yıkadınız siz?

Canım benimkinin bayagi kuruydu, duseçek diye düşünürken şimdi biraz inmiş ama dibini görüyorum sanki hiç kurumamis, düşen göbeğin dibinde hicbirsey kalıyor mu? Benim de ilk gebeligim kuru olan yerden düşerse dibi hala duracak gibi geldi anlamadım :(

Kızlar aranızda epidural normal Doğum yapan varmı. Normal doğumdan farkı ne ? Ne zaman yapılıyor yani kaç cm den sonra geçerli. İkinci gebeliğim ve ilki normal olduğu için ikinciyi epidural düşünüyorum ama forumda biriniz yazmıstı alıntı yapamadım bi etkisi göremedim die.

Canım benim arkadasim ilkini normal ikincisini epidural yaptırmış biri olarak, epidural candır diyordu, 4 cm aciklikta uygulanmış dayanamıyorum dediğim yerde sonlara doğru yine uyguladi lar diyo onun etkisi ile enerjini toparliyormussun son ıkınma evresinde çok rahat ediyormussun, kesinlikle yaptır deriz biz :)

Benim de sürekli ağlayasım var çok duygusalim daha 3. Günümüz bebeğime bişey olacak korkusu var nasıl atlaticam :KK43:
Bazilarinda 1-2 haftaya gecer yada 40 ina kadarda süre biliyormus. Baktin cok kötüsün git doktoruna bunu söyle piskyatriste yollaya bilir. Benim haftaya 40 cikiyor eger hala öyle olursam yardim alacam

Doğumum çok zor oldu kızlar bebeğim kanala bir türlü inmedi o kadar sancı çekmeme rağmen sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğa kadar sancı çektim nst hep 100 gösteriyordu. Ama bebeğim inmedi kanala bende ölü gibi olmuştum zaten sancılardan. Acil sezeryana alındım. Hem boşuna sancı çektim bir de sezeryan ağrım oldu. Kesinlikle kanala inmeyen iri bir bebeğiniz varsa sezeryan olun neyseki ben de bebeğim de iyiyiz evimize geldik tek tesellim bu:anne:

Doğumum çok zor oldu kızlar bebeğim kanala bir türlü inmedi o kadar sancı çekmeme rağmen sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğa kadar sancı çektim nst hep 100 gösteriyordu. Ama bebeğim inmedi kanala bende ölü gibi olmuştum zaten sancılardan. Acil sezeryana alındım. Hem boşuna sancı çektim bir de sezeryan ağrım oldu. Kesinlikle kanala inmeyen iri bir bebeğiniz varsa sezeryan olun neyseki ben de bebeğim de iyiyiz evimize geldik tek tesellim bu:anne:
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Arkadaşlar kızım gece sürpriz yaptı allaha şükürler olsun kavuştuk ama çok küçük bi bebek 2350 gr doğdu nasıl büyüyecek bilmiyorum ☺️
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün gerçekten çok küçükmüş ya yerim ben onu :) ama merak etme düşük kilolu doğanlar daha çabuk toparlıyormuş galiba

Kızlar bi saat önce nişanım geldi ve anladım ki öyle farkedilemeyecek bişey değilmiş... netten okudum biraz hemen doktora gitmeli miyim diye.nişandan birkaç gün sonra doğum yapanlar varmış.sancıların düzene girmesini bekliyorum ama çok sürmeyecek gibi ağrılarım keskin vuruyor bi kaç saattir...

Kızlar bi saat önce nişanım geldi ve anladım ki öyle farkedilemeyecek bişey değilmiş... netten okudum biraz hemen doktora gitmeli miyim diye.nişandan birkaç gün sonra doğum yapanlar varmış.sancıların düzene girmesini bekliyorum ama çok sürmeyecek gibi ağrılarım keskin vuruyor bi kaç saattir...
Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim inşallah

Sancıların düzene girsin araları siklassin öyle git hadi inşallah bi avazda kurtulursun bize de dua et allah'ım yardımcın olsun

Gecmis olsun gozun aydin cnm
Neyseki atlattin gecti, bebegine kavustun
Umarim bundan sonraki surecin rahat olur
Bnm oglum dogum aninda indi kanala
Belli olmuyor
En azindan denedin, icin rahattir
Insan aciyla oyle dusunuyor
Cuma gunku dusuncelerimi kimse etkilenmedin diye yazmadim valla :) ( dogum yaptigin gun)

Kızlar doğumun başlaması için illa nişan yada su gelmesi lazım mı benim çok sancım var bel ve karnımda kasıklarımda da ağrı var azalıp artıyor acaba gitsem mi dra
Cnm arkadasımın direk sancıyla başlamıs zamanla artmıs doktora gitmiş 3 cm ne su ne sancı gelmiş herkesin farklı oluyor

Back
X