- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
Doğumum çok zor oldu kızlar bebeğim kanala bir türlü inmedi o kadar sancı çekmeme rağmen sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğa kadar sancı çektim nst hep 100 gösteriyordu. Ama bebeğim inmedi kanala bende ölü gibi olmuştum zaten sancılardan. Acil sezeryana alındım. Hem boşuna sancı çektim bir de sezeryan ağrım oldu. Kesinlikle kanala inmeyen iri bir bebeğiniz varsa sezeryan olun neyseki ben de bebeğim de iyiyiz evimize geldik tek tesellim bu![]()
Arkadaşlar kızım gece sürpriz yaptı allaha şükürler olsun kavuştuk ama çok küçük bi bebek 2350 gr doğdu nasıl büyüyecek bilmiyorum![]()
Kızlar ben doğum yaptım sezaryen oldu genel anestezi ile oğluşum 3580 gr doğdu 50 cm ikimizde iyiyiz şükür
Merhaba salı günü spinal sezeryanla bebeğim doğdu. Emzirme çabaları devam ediyor. Sarılık değeri yükselmeye başlayınca hala memeyi tam tutamadığı için silikon göğüs ucu aldık ve bebeğim güzelce emmeye başladı. En azından sarılık düzelene kadar anne sütüyle beslenmiş olur diye düşündük. Meme tutturamayan annelere tavsiye ediyorum. Sevgiler![]()
@ela32 canim ben cuma gunu aksami sancilandim ama normal dogum yapamadim acilara katlanamadim sonra da genel anestezj ile seseryan istedim. Simdi cok sukur iyiyiz agrim falan var ama bebegim yanimda sen neler yaptin.
Kizlar hepinizin gozu aydın allah sağlıklı sıhhatli anali babali buyutsun kuzularinizi.normal yada sezeryanla her doğumun zorluğu var ama meleklerimize kavusunca herşey unutuluyor.hatta acı çekilen o anlar zaman geliyor gülerek anlatılıyor.