• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
lilipit lilipit dikişler için bir su verdiler onunla yıkandım 2 gün, şimdi su bitti bu dikişller için yarın kontrole gidicem. Ama o su bittikten sonra birley kullanmama gerek var mı? Dikişlerim gerilir gibi oluyor bazen rahatsızlık veriyor bana. Sütüm az az geliyor bebek doyuyor hem kusuyor hem kakasını yapıyor. Ama bazen uyanmıyor emzirme aradında 2 saat geçiyor yeniden emzirmek istiyorum ama uyanmıyor. Burnunu sıktım, ayaklarını ıslak mendille sildim, ayaklarını vdum her yolı denedim yok yani uyanmıyor. Ne yapıcam :(

Biraz önce pat diye bi ses geldi kaşık bölgemden. Bi şey aktı. Lavaboya kostüm. Pedde hem sıvı hem kan hem yeşilimsi bişey vardı. Bu nedir kızlar? H suyum gelmiş olabilir mı gideyim mı hastaneye[/QU
bi saat sonra falan sancin baslarsa git benim nisan persembe gunu geldi ne agri ne sanci var nisansa bi kac saat sonrada baslayabilir bi kac gun sonrada

Hicbir belirtin yoktu dimi birden oldu o gun peki egzersiz falan yapmismiydin yani tetikleyecek birsey bende hala tik yokta cildiracagim.artik
Biz cinsel ilişkiye girmiyorduk eşimle, evde 9 ay boyumca hiç bişey yapmamıştım. Arada sadece yürüyüş yapıyordum. Suyum geldiği evde sıkıntıdan ütü yaptım, kışları dolaptan indirdim tam dinlenmek için mola verdim, bebek 3-4 kez garip bir şekilde tekme attı ve su geldi. Benim suyum fazlaydı ve hiç hareket etmedğim için rahim taşıma kapasitesi düşüktğ bence, üstüne birde ütğ vs yapınca dayanamadı

Biz cinsel ilişkiye girmiyorduk eşimle, evde 9 ay boyumca hiç bişey yapmamıştım. Arada sadece yürüyüş yapıyordum. Suyum geldiği evde sıkıntıdan ütü yaptım, kışları dolaptan indirdim tam dinlenmek için mola verdim, bebek 3-4 kez garip bir şekilde tekme attı ve su geldi. Benim suyum fazlaydı ve hiç hareket etmedğim için rahim taşıma kapasitesi düşüktğ bence, üstüne birde ütğ vs yapınca dayanamadı
Anladim canim bizdede hic cinsel iliski yok artik esime kiziyodum bisey yapmiyoruz diye gelmiyo bu bebek diye alakasi yok aslinda gelexegi zamani biliyo kendi ne yapayim bekleyim sagol kuzum bebisinede sanada huzurlu gunler

Anladim canim bizdede hic cinsel iliski yok artik esime kiziyodum bisey yapmiyoruz diye gelmiyo bu bebek diye alakasi yok aslinda gelexegi zamani biliyo kendi ne yapayim bekleyim sagol kuzum bebisinede sanada huzurlu gunler
Aynen canım kendi biliyor bir tek, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz :KK200:

Oğlumun doğmasına saatler kaldı. Gözümde gram uyku yok. Tuhaf bi his var içimde. Yani hem doğmasını istiyorum bir an önce hem de biraz daha dursun istiyorum. Böyle bi burukluk garip bişey. Sürekli bir ağlama hissi var. Normal mi bilmiyorum biri gözünün üstünde kaşın var dese salya sümük dökülcem. Geçici bir durumdur umarım
Al benden de o kadar.

Azcık kapatmadan kurumasını bekle canım ki kremin hepsini ped çekmesin ilk zamanlar oluyormuş öyle bende yeni alıştım daha geçer inşallah üzülme
Avent gogus kalkanı kullaniyorum canim çok iyi geldi. Yoksa kafayı yiyecektim. Naptin bu arada. Şeker napiyor?

Kızlar bebegimı her emzirme den sonra gazını çıkarmam gerekiyor mu bazen emerken uyuyup kalıyor Bn de yerine yatiriyorum sizde nasıl oluyor

Kızlar bebegimı her emzirme den sonra gazını çıkarmam gerekiyor mu bazen emerken uyuyup kalıyor Bn de yerine yatiriyorum sizde nasıl oluyor
Bendede öyle oluyor canım uyandırıpta gazını çıkarınca baya zor uyuyor geri zaten rahatsız ve gazı varsa mızlıyor o zaman dik pozisyonda azcık ayakta dolaşıyorum gazı çıkınca uyuyup kalıyor omzumda bazen de yerine yatırırken kendiliğinden geğiriveriyo :)
Avent gogus kalkanı kullaniyorum canim çok iyi geldi. Yoksa kafayı yiyecektim. Naptin bu arada. Şeker napiyor?
Sevindim canım bende almamıştım kalkan ama burdaki arkadaşlar iyi geldi deyince düşünmedim değil ama neyse geçti benimde ara sıra sızlıyorlar sadece
Şeker derken benim şeker hastalığı mı? Doktor dikkat et dedi yine doğumdan sonra sadece bir açlık bir tokluk ölçebildim normaldi hastane dede ölçtüler yine normaldi inşallah hep öyle olur

Günaydın güzel anneler. Bugün doğumu olan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum, kolaylıkla saglıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini...
Berbat bir gece geçirdim, gaz sancısımıydı yalancı sancı mıydı bilmiyorum.. bir an önce persembe gelse de ben de doğumumu yapsam diyorum.

Günaydın güzel anneler. Bugün doğumu olan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum, kolaylıkla saglıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini...
Berbat bir gece geçirdim, gaz sancısımıydı yalancı sancı mıydı bilmiyorum.. bir an önce persembe gelse de ben de doğumumu yapsam diyorum.

Alıntı yapmadan yazıyorum
Biberon emzik kaynar suya atıp 5-6 dk kaynattım
Bende cok bu aralar duygusalım arada aglıyorum hem dogsun istıyorum hem bi tuhaf csamba temizlik yaptırcam beşik kurulcak inş arada vajinada sıZlamalar oluyor yürüyüş yapmaya çalısıyorum
Bayrama kadar gelse sezeryan ameliyatından korkuyorum inş normali nasip eder
Kalkan kuzenim verdi o kullanmıs 1 hafta memnun kalmış silikon uc almadım gerek olursa alırım
Dogurmayan az kişi kaldık bu da beni heyecanlandırıyor sanki herkes dogurdu
Gerçi benim günüme var bakalım

lilipit lilipit dikişler için bir su verdiler onunla yıkandım 2 gün, şimdi su bitti bu dikişller için yarın kontrole gidicem. Ama o su bittikten sonra birley kullanmama gerek var mı? Dikişlerim gerilir gibi oluyor bazen rahatsızlık veriyor bana. Sütüm az az geliyor bebek doyuyor hem kusuyor hem kakasını yapıyor. Ama bazen uyanmıyor emzirme aradında 2 saat geçiyor yeniden emzirmek istiyorum ama uyanmıyor. Burnunu sıktım, ayaklarını ıslak mendille sildim, ayaklarını vdum her yolı denedim yok yani uyanmıyor. Ne yapıcam :KK43:
Cnm bnm doktorum sadece su ile temizlik oneriyor
O yuzden ben hic birsey kullanmiyorum, hem sut olsun diye dun iki kez dus aldim
Sutum cok azdi, bu gece biraz daha artti, bebegin sarilik oldu, bazen uyandirmak zor oluyor
Tek caremiz emzirmek ama sut az oldugu icin iki saatlik bir sure cok uzun, ben saatte bir hatta bazdn yaarim saatte bir emziriyorum,
Uyandirma isi, altini acarak daha rahat oluyor, ya da topunun altini cimdikleyeceksin, ben yapamiyrm baba yapiyor, ben kiyamiyrm
Bebege sende yeterince yapmadigin için uyanmiyordur, baba falan yapsin bence
Biz burnunu sever gibi sikiyoruz :)

Bende bebegimin yutkundugunu bildigim icin, kustugu icin mama vermedim, eger karninda ve bacaklarinda sarilik var ise bugun kan tahlili yaptirin, degeri cok artmissa hemen mama vermek gerekebilir

Hadi bakalim hayirlisi ile sende al insallah bebisini kucagina
Yalanci sancidid artik o

Günaydın bayanlar bugun doğum yapacaklar Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebislere.agrisiz bol sütlü günlerimiz olsun

Back
X