- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce pat diye bi ses geldi kaşık bölgemden. Bi şey aktı. Lavaboya kostüm. Pedde hem sıvı hem kan hem yeşilimsi bişey vardı. Bu nedir kızlar? H suyum gelmiş olabilir mı gideyim mı hastaneye[/QU
bi saat sonra falan sancin baslarsa git benim nisan persembe gunu geldi ne agri ne sanci var nisansa bi kac saat sonrada baslayabilir bi kac gun sonrada
Biz cinsel ilişkiye girmiyorduk eşimle, evde 9 ay boyumca hiç bişey yapmamıştım. Arada sadece yürüyüş yapıyordum. Suyum geldiği evde sıkıntıdan ütü yaptım, kışları dolaptan indirdim tam dinlenmek için mola verdim, bebek 3-4 kez garip bir şekilde tekme attı ve su geldi. Benim suyum fazlaydı ve hiç hareket etmedğim için rahim taşıma kapasitesi düşüktğ bence, üstüne birde ütğ vs yapınca dayanamadıHicbir belirtin yoktu dimi birden oldu o gun peki egzersiz falan yapmismiydin yani tetikleyecek birsey bende hala tik yokta cildiracagim.artik
Anladim canim bizdede hic cinsel iliski yok artik esime kiziyodum bisey yapmiyoruz diye gelmiyo bu bebek diye alakasi yok aslinda gelexegi zamani biliyo kendi ne yapayim bekleyim sagol kuzum bebisinede sanada huzurlu gunlerBiz cinsel ilişkiye girmiyorduk eşimle, evde 9 ay boyumca hiç bişey yapmamıştım. Arada sadece yürüyüş yapıyordum. Suyum geldiği evde sıkıntıdan ütü yaptım, kışları dolaptan indirdim tam dinlenmek için mola verdim, bebek 3-4 kez garip bir şekilde tekme attı ve su geldi. Benim suyum fazlaydı ve hiç hareket etmedğim için rahim taşıma kapasitesi düşüktğ bence, üstüne birde ütğ vs yapınca dayanamadı
Aynen canım kendi biliyor bir tek, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzAnladim canim bizdede hic cinsel iliski yok artik esime kiziyodum bisey yapmiyoruz diye gelmiyo bu bebek diye alakasi yok aslinda gelexegi zamani biliyo kendi ne yapayim bekleyim sagol kuzum bebisinede sanada huzurlu gunler
Al benden de o kadar.Oğlumun doğmasına saatler kaldı. Gözümde gram uyku yok. Tuhaf bi his var içimde. Yani hem doğmasını istiyorum bir an önce hem de biraz daha dursun istiyorum. Böyle bi burukluk garip bişey. Sürekli bir ağlama hissi var. Normal mi bilmiyorum biri gözünün üstünde kaşın var dese salya sümük dökülcem. Geçici bir durumdur umarım
Avent gogus kalkanı kullaniyorum canim çok iyi geldi. Yoksa kafayı yiyecektim. Naptin bu arada. Şeker napiyor?Azcık kapatmadan kurumasını bekle canım ki kremin hepsini ped çekmesin ilk zamanlar oluyormuş öyle bende yeni alıştım daha geçer inşallah üzülme
Slmlar. Naptin canim dogum oldu mu senin.Al benden de o kadar.
Bendede öyle oluyor canım uyandırıpta gazını çıkarınca baya zor uyuyor geri zaten rahatsız ve gazı varsa mızlıyor o zaman dik pozisyonda azcık ayakta dolaşıyorum gazı çıkınca uyuyup kalıyor omzumda bazen de yerine yatırırken kendiliğinden geğiriveriyo :)Kızlar bebegimı her emzirme den sonra gazını çıkarmam gerekiyor mu bazen emerken uyuyup kalıyor Bn de yerine yatiriyorum sizde nasıl oluyor
Sevindim canım bende almamıştım kalkan ama burdaki arkadaşlar iyi geldi deyince düşünmedim değil ama neyse geçti benimde ara sıra sızlıyorlar sadeceAvent gogus kalkanı kullaniyorum canim çok iyi geldi. Yoksa kafayı yiyecektim. Naptin bu arada. Şeker napiyor?
Kızlar bebegimı her emzirme den sonra gazını çıkarmam gerekiyor mu bazen emerken uyuyup kalıyor Bn de yerine yatiriyorum sizde nasıl oluyor
Siz nasılsınız alıştınız mı :)?Avent gogus kalkanı kullaniyorum canim çok iyi geldi. Yoksa kafayı yiyecektim. Naptin bu arada. Şeker napiyor?
Cnm bnm doktorum sadece su ile temizlik oneriyorlilipit dikişler için bir su verdiler onunla yıkandım 2 gün, şimdi su bitti bu dikişller için yarın kontrole gidicem. Ama o su bittikten sonra birley kullanmama gerek var mı? Dikişlerim gerilir gibi oluyor bazen rahatsızlık veriyor bana. Sütüm az az geliyor bebek doyuyor hem kusuyor hem kakasını yapıyor. Ama bazen uyanmıyor emzirme aradında 2 saat geçiyor yeniden emzirmek istiyorum ama uyanmıyor. Burnunu sıktım, ayaklarını ıslak mendille sildim, ayaklarını vdum her yolı denedim yok yani uyanmıyor. Ne yapıcam
![]()
İyi misin cnm nasil oldun?Slmlar. Naptin canim dogum oldu mu senin.
Hadi bakalim hayirlisi ile sende al insallah bebisini kucaginaGünaydın güzel anneler. Bugün doğumu olan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum, kolaylıkla saglıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini...
Berbat bir gece geçirdim, gaz sancısımıydı yalancı sancı mıydı bilmiyorum.. bir an önce persembe gelse de ben de doğumumu yapsam diyorum.