• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anladım doğru özelde bile fiyat farkı aldıklarina gore mumkun degil epidural yapmazlar devlette hayırlısı artık nasil olucaksa
Hastaneye göre değişiyor bu durum. Devlette de kimi yapıyor kimi yapmıyor. Sormak gerek..
Pazartesi anneleri nebf nebf beatrices beatrices cgdmkrks cgdmkrks :halay: bol şans, sağlıcakla bebelerinize kavuşun inşallah :anne:

Canım ben doğumu bekliyorum. Odamızı süsledik. Spinal yerine genel anestezi yapmaya karar verdiler. Ona da eyvallah dedik. Bir an önce olsa da bitse
Biliyorum stresli canım ama her anın tadını çıkar bence :)

Benim arkadaşımın kızı da 3-4 günde bir kaka yapıyordu. Fitil falan kullandılar sonra doktor hiç bir problem yok süt yağlı olduğu için bağırsakları tamamını emiyor kaka olmuyo demiş. Şimdi 6 aylık olcak bebiş ek gıdalara başladılar bile
Sevindim.Sağol canım inşallah öyledir :dua:

Kızlar bebegimı her emzirme den sonra gazını çıkarmam gerekiyor mu bazen emerken uyuyup kalıyor Bn de yerine yatiriyorum sizde nasıl oluyor
evet canım gerekir yoksa daha sonra gaz sancısından duramaz. Suan kendi gazını cıkaramayacak kadar küçük. Daha erken ama birde memede uyutma istersen. Uyuma aracı olarak görmesin memeyi

evet canım gerekir yoksa daha sonra gaz sancısından duramaz. Suan kendi gazını cıkaramayacak kadar küçük. Daha erken ama birde memede uyutma istersen. Uyuma aracı olarak görmesin memeyi
Başka türlü uyumuyor canım ya sence nasıl uyutmaliyim

Selam kızlar uykusuz bir geceden daha yine birlikteyiz :işsiz:

Akşamları çok fazla gaz oluyor bende sezaryen olmuştum. Ondan mı yoksa başka şeyden mi bilmiyorum. Çözüm bulan var mı?

Hayırlı haftalar kızlar..
Bugün Doğum yapacaklara kolaylıklar diliyorum,darısı başımıza inşallah..
heksi heksi sen ne durumdasın? Eşin gelebildi mi?

Afedersiniz bende dünden beri ishalim,kiminin belirtisi böyle oluyormuş..aranızda yaşayan var mı?

Hala çalıştığım için 1-2 gün daha olmasın istiyorum ama bir yandan da daha fazla kilo almadan artık gelsin istiyorum.. kv de ye artık haber versem mi acaba çok kararsızım..eşim yalnızken çok panik yapar biliyorum,en iyi kendi annesi sakinleştirir onu,eşim için istiyorum
Yani gelmesini...

ben de bekliyorum odamizda saat 9 dan beri bekliyoruz off cok acim ve susuzum.anestezi alicam cok uykusuzum.ameliyathaneler doluymus bugunde sansimiza.bi dogursam da bitse bu stres annem ve kv de esim ablam kizim hepsi burda insallah saglikla alirim kucagima.gelismeleri paylasirim...

Hadi bakalim hayirlisi ile sende al insallah bebisini kucagina
Yalanci sancidid artik o
Ay inşallah, gaz sancısıydı galiba 2 gündür gurul gurul sesl
Canım ben doğumu bekliyorum. Odamızı süsledik. Spinal yerine genel anestezi yapmaya karar verdiler. Ona da eyvallah dedik. Bir an önce olsa da bitse
Hadi hayırlısı bakalım çok heyecanlı

ben de bekliyorum odamizda saat 9 dan beri bekliyoruz off cok acim ve susuzum.anestezi alicam cok uykusuzum.ameliyathaneler doluymus bugunde sansimiza.bi dogursam da bitse bu stres annem ve kv de esim ablam kizim hepsi burda insallah saglikla alirim kucagima.gelismeleri paylasirim...
Allah kolaylık versin tek nefeste tek avazda inşallah

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz, ben baştan Prima kullandım ama pişik kremi sürmeye dikkat etmeme rağmen hafif pişik oldu, sizin tavsiyeleriniz neler ona göre bende deneyeyim?

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz, ben baştan Prima kullandım ama pişik kremi sürmeye dikkat etmeme rağmen hafif pişik oldu, sizin tavsiyeleriniz neler ona göre bende deneyeyim?
Canım bende sleppy kullanıyorum. Bir numaradan memnun kaldım. İki numaraya gecince bebegin poposuna yapıstu. Sikayetvar. Com a şikayettevbulundum. Anında aradılar. Hediye olarak 11li 2 numara,12li 3 numAra gönderdiler. Yapışan bezdende kargocuya ikş adet verin laboratuarda inceletelim dediler. İlgi ve alakadan memnun kaldım. Pişik filanda olmadı. Gerçi her alt temizlemede sudocrem sürüyorum. Belkide ondan pişik olmamıştır

IMG_2159.webp

Başka türlü uyumuyor canım ya sence nasıl uyutmaliyim
Emzik kullanıyormusun bilmiyorum canım ama hem sakinleştiriyor hem hazımsızlığa iyi geliyor hemde uykuya geçişini kolaylaştırıyor. Sırtını sıvazlaya sıvazlaya uyutmaya calıs bi süre. Sonra kendi kendine uyumasını bekle kontrollü. Memede uyursa bi süre sonra daha uyanık olacaklar memeden çekince uyancak
kızımda prima kullandım ama bunda sleepy aldım. Yapısı hoşuma gitti. Pişik kremi sudokrem nemlendirici olarak da bepanten mavi aldım

Back
X