- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kelime kelime katılıyorum söylediklerine canım hem emzirme konusunda hem doktorlar konusunda. Şu an tek sorun emzirdiğimde Bebek emiyor mu ne kadar yiyor anlayamıyorum sağmak bu yönden daha işine geliyor insanın. Nasıl anlaşılır ki ne kadar yendiği acabaBebekler dogduktan sonra kilo verirler ve yaklasik 10 gunlukken dogum kilosuna tekrar ulasirlar diye okumustum hep ben ilk hamileligimde. Yani bu durumda endise edilecek birsey yok bence 11.gunde dogum kilosunu gecmis. Bizim doktor da boyle abartmisti 50 gram daha verirse yogun bakima alirim bu bebegi demisti nasil korkmustum aglamaya basladim sutumu sagip sagip biberonla tiktim agzina cocugun kilo alsin diye halbuki hepsi normalmis sonradan toparladi sariligi geçtiyse bence mamaya yuklenme ilk aydan derim süt uretimi miktari ilk aylardaki emzirme sikligina bagli olarak sekilleniyo çünkü sen emzirmeye bak hala yetmiyorsa mama ver canim moralini bozma
Ben muz ve beyaz ekmek yemiyorum kabız olmasın diye. Onun dışında herşey yiyorum ama gaz yapar denilen şeylerden az yiyorum. Mesela salatalık, mercimek çorbası falan az yiyorum.Off zaten şu yemek işi beni benden alıyo. Ne yiyip ne yemiycegimş hiç bilemiyorum. Bide bebek çok agladıgı için dogru düzgün yemek bile yapamıyorum
ay evet,bütün arkadaşlar birbirimize bakakaldık..Deprem oldu istanbulda bayagi sallandik ya Allah beterinden korusun![]()
Anneler moralim çok bozuk. Kızım 2 gündür emdikten bi süre sonra yatarken kusuyo. Dün süt burnundan gelmişti, bugun de fışkırtarak sür kesiği gibi kustu. Çok üzülüyorum acaba hasta mı ettim çocuğu ? Bi de artık kusup boğulur korkusuna uyuyamıyorum o uyurken hep izliyorum. Gözlerimin sltı çöktü uykusuzluktan. Uyurken garip hırıldı gibi sesler geliyo boğazından( aranızda bu tarz bişey yaşayan oldu muü
Bnmde kontrolum vardi bgn..kanala girmisti 2 hafta once..geri kafasini yukari kaydirmis brz dedi...sanci yok..10 gun sonra suni sanci ile dogurtcm dediBugun kontrol vardi bizim de. Kanala dogru az girmis ama daha var dedi doktornst ye girince de bebek uyuyodu basta bende sanci 0 di saka gibi. Ebe geldi bebegi uyandirmaya calisti bi iki tekme atti yine uyudu. Sola döndürdü yine tik yok. Bi anda benim sanci 50lere firladi agri var mi diyo yok kasiliyo gibi hissediyorum dedim. Bebek hareket etmiyo benim sanci yukseliyo. Ebe bi panik oldu ne oldu orda cozemedim ama doktoru cagirdigina gore biseyler döndü. Tansiyonum da yuksekti basta. Doktor bakti fln alttan muayeneye gerek olacak durumda değilsin bebek hareketsizlesirse gel dedi. Panik yptirdi bana ufaklık gelse artik da noluyo icerde napiyo derdimiz bitse bi. 2haftadir kilo alimi da yok. Diger degerler ilerliyo ama kilomuz durdu ikimizin de
Benimki de kafasini dayadi ama bi girmeye niyetlenmiyo beyefendi. Suni sanci fln da demiyo doktor simdilik anca bi terslik olursa biz mudahale ederiz demisti. Bekliycez galiba. Araya bayram giriyo zaten bayrama kdr dogsun istiyorum ben. Nst de isler biraz karisti ama bana caktirmadilar guya. Biz de alsak bebislerimizi kucagimiza artik saglikla yaaBnmde kontrolum vardi bgn..kanala girmisti 2 hafta once..geri kafasini yukari kaydirmis brz dedi...sanci yok..10 gun sonra suni sanci ile dogurtcm dedi
canım benım eşim aglayınca hemen kalkıyor benle, bende dıyorumkı sen uyu. sonucta bebek emecek yanı en azından bırımız uyuyalımkı gunduz bırbırımızı dınlendırelım dıyorum. bu gece benım bebek te hıc uyumadı. ilk defa agladım ve bebek yapmakla ıyı mı yaptım bı daha dusundum ..offf cok zor bu iş hep kadında bitiyor.
benım anneden eksiği yok senınkınınde. bu buyuklerı anlamak zor.
hıc dusunmuyrlar sütümüz mü kesilir alınır mıyız kırılır mıyız.?
banyoda kv gelırım dedı tamm dedık ama cok vıdeo ızledık. yapabılırız aslında...
Ben bu kanala girme işini doktoruma sordum kanala girse kısa sürede dogurursun zaten dedi ee dedim bazı doktorlar kanala girmiş 3-4 güne doğar diyormus dedim yanlıs anlaşılma olmustr dedi anlamadım bende bayrama kadar gelse keşke bayram girer sancı tutarsa fln ekip işi bu of bilmiyorum saldım kendimi tatildeyim cumadan beri evde paso bi iş buluyorum kendime:)Bnmde kontrolum vardi bgn..kanala girmisti 2 hafta once..geri kafasini yukari kaydirmis brz dedi...sanci yok..10 gun sonra suni sanci ile dogurtcm dedi
Anneler moralim çok bozuk. Kızım 2 gündür emdikten bi süre sonra yatarken kusuyo. Dün süt burnundan gelmişti, bugun de fışkırtarak sür kesiği gibi kustu. Çok üzülüyorum acaba hasta mı ettim çocuğu ? Bi de artık kusup boğulur korkusuna uyuyamıyorum o uyurken hep izliyorum. Gözlerimin sltı çöktü uykusuzluktan. Uyurken garip hırıldı gibi sesler geliyo boğazından( aranızda bu tarz bişey yaşayan oldu muü
Bnm doktor 40 hafta dolunca bayramdan once suni sanci veririz dedi..kademeli suni vercez dedi..burda bi arkads vardi ya 2_3 gun suni samci cekmisti..ayni ona benzer...canim sikkinBenimki de kafasini dayadi ama bi girmeye niyetlenmiyo beyefendi. Suni sanci fln da demiyo doktor simdilik anca bi terslik olursa biz mudahale ederiz demisti. Bekliycez galiba. Araya bayram giriyo zaten bayrama kdr dogsun istiyorum ben. Nst de isler biraz karisti ama bana caktirmadilar guya. Biz de alsak bebislerimizi kucagimiza artik saglikla yaa
Bizim üç günlükken ölçüldü kilo vermiş hali 3350 idi geçen basküle çıktım kucağımda kendi kilomla bebekle birlikte olan arasında dört kilo fark var gibi geldi çokmu acaba ne kadar alması gerekiyormuş canım pekiCanım bugün 11 günlük oldu Bebek Doğum kilosu 3000 idi, son kontrolde 2900 ken şimdi 3100 olmuş doktor daha fazla almalıydı dedi. Bana kilo aldı gibi gelmişti halbuki çünkü çok sık yiyor ve iştahlı
Allah razı olsun :) maşallah dört aylık falan olmuşsunuz Allah bağışlasın nasıl dı süreç uyku düzeni kurabildinizmiHaziranin ortasina gelmis bulunurken haziran annelerinde doguranlar(Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin)dogurmayi bekleyenler (bir avazda kolay doğumlarınız olsun) şubat annesi olarak yaşadıklarınızı okumak yeniden o ana donmek gibi o kdr guzel bi duygu ki Allah her kadına nasip etsin..
Bi önceki günden daha iyi oluyorum her gun canim çok şükür. Kendim kalkamiyorum hala ama:) sen nasilsinİyi misin cnm nasil oldun?
Cnm beklediğim den iyiydiCanim kolay gelsin Allah yardimcin olsun nasil gidiyor iki cocuklu hayat?
Dun biz besigi kurduk hosuna gitti oglumun degisik geldi icine girmek istedi hemenkorkuyorum valla bebegin de yanina yatmak isterse diye tahminimdrn daha zor olacak gibi senin oglun nasil ne tepki veriyor kardesine
Yooo canim ya ne diyabetinden bahsedecem. Kapat o konuyu bitti geçti geride kaldı. Şeker derken yenidoğan sekerinden bahsediyorum. Bebisin nasıl yani:) biz alıştık canim. Zorlanmıyorum nedense uykusuz kalmaktan falan. Gerçi hamilelik zordu benim zaten uykusuzluk idmanlarimi yapmistim:))))))Siz nasılsınız alıştınız mı :)?