Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel sağlıkla almışsın kucağına darısı bana olsun..Geldimmm herkese teşekkür ederim öncelikle:)
Sabah 7:30'da hastahaneye girdik. İşlemler filan saat 8:00 gibi odadaydık. Kan aldılar, giydirdiler, nst bağladılar. En son lavman yaptılar.
Genel anestezi aldım. Sondayı uyutulduktan sonra taktılar. Rahmim yumuşak yapılı olduğu için, toparlanma işlemleri uzun sürmüş, 10 gibi girdiğim ameliyathaneden 12 gibi çıktım.
Çok hafif bir ağrım oldu, hala da var. Ama nasıl anlatsam, çok spor yapmışım gibi karnım sızlıyor. Aldığım serumda rahim toparlayıcı var, o da ağrı yapar dediler. Sezaryen gaz ağrısı vs yok, ama ilaçların etkisi geçince ne olur bilemem. Sadece bir kere ağrı kesici aldım.
Oğlan kuveze girmedi, ama genel anestezi sonrası hafif bir sersemlik oldu enikte. ( Benim şekerim yükseldiği için) dün akşam makarna ve dondurma yemiştim, şekerim yükselmiş. Tamamen benim suçum, son gün diye yarım tencere makarna yedim:)
Arada alıp gittiler oğlanı, memeyi tuttu, her memeyi 20'şer dakika emdi. Ama yine de mama takviyesi yaptılar, sütüm damla damla geliyor çünkü.
Topuk kanı aldılar, sonuçlarını bekliyorum.
Ayrıntılı yazmaya çalıştım, sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.
Herkese sevgiler :)
Canım alması gereken kiloyu söylemedi doktor ama Nutella nın söylediği gibi onuncu gününde Doğum kilosundan da aşağı düşmediyse hiçbir tehlike sorun yok denenmiş. Ama yemesi çişli bez sayısı normal ise bunu da düşünme. Kilo ölçüm hastaneden hastaneye bile fark ediyor kucağındaki ölçüme hiç hiç güvenip korkma benceBizim üç günlükken ölçüldü kilo vermiş hali 3350 idi geçen basküle çıktım kucağımda kendi kilomla bebekle birlikte olan arasında dört kilo fark var gibi geldi çokmu acaba ne kadar alması gerekiyormuş canım peki
Evet canım bi sorunu yok çok şükür Allah korusun yavrularımızıCanım alması gereken kiloyu söylemedi doktor ama Nutella nın söylediği gibi onuncu gününde Doğum kilosundan da aşağı düşmediyse hiçbir tehlike sorun yok denenmiş. Ama yemesi çişli bez sayısı normal ise bunu da düşünme. Kilo ölçüm hastaneden hastaneye bile fark ediyor kucağındaki ölçüme hiç hiç güvenip korkma bence
Ne sıklıkla mama ne sıklıkla anne sütü veriyorsun canım, Benin oğlanın emme sorunu var mecburen sağıp verdiğim öğünler de oluyor mama ve sütten hemen önce emziriyorum beni unutmasın diye ama beni uyumak niyetli kullandığından korkuyorumBen anlamaya çalışmıyorum pompa falan da almadım oğlumda sütüm az çıkıyordu daha çok moralim bozuluyordu o yüzden mamaya yöneldim şimdi kilo alımı iyi yutkunma sesi geliyor dudak kenarlarından süt akıyor bazen tamam diyorum süt konusunda moralim iyiyse sütüm de çok oluyor bir de sütün olması için uyumak şart.uyuyup uyanınca doluluğu hissediyorum
Canım benim epilepsi rahatsızlığım var. Doktor spinalin tetikleyebileceğini söyledi.Spinal yapmama sebepleri ne acaba canım?
Bizimde 5. Gun ve bugun yani 9.gun 11 cikti. Dr onemsemedi.Geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir kuzucuk bizde şimdi tahlil verdik 11 çıkmış değerimiz 5. Gün de 11 çıkmıştı ne düşüyor ne çıkıyor sarılık bu kadar uzun sürüyormuydu 16. Günümüz
Ikimiz cok kilo almistik. Tam 25 kilo almistim sadece bebegin kilosu gitmisti. Simdi istahim yok hergun 1 kilo gidiyo gibi. En kotusude sirf basenden almisim...Valla ben göbeği pek dert etmiyorum dedikleri gibi göbeğin 1 ayda büyümedi ki 1 ayda gitsin. 9. Aya kadar baya gidiyor. Benim derdim yürürken 8 çizen kocaman popom. Nasıl bu kadar büyüdün sen nasıl küçüleceksin... Ben aldığım 23 kg nun 3 ünü bebeğe kalanını kalça ve bacaklara almışım. Kendimi tebrik ediyorum önden göbek arkadan kalçam nasıl bir görüntü siz düşünün insanın evden çıkası gelmez 40 ım.çıksın koşu bandı beni bekliyor
Hala dogurmadim canim simdi yuruyuse cikoyorumBizimde 5. Gun ve bugun yani 9.gun 11 cikti. Dr onemsemedi.
Ikimiz cok kilo almistik. Tam 25 kilo almistim sadece bebegin kilosu gitmisti. Simdi istahim yok hergun 1 kilo gidiyo gibi. En kotusude sirf basenden almisim...
Zaten kalindi simdi iyice kalin. Aslinda dogum paketimde diyetisyen hediyem var. Kullanirsam burada yazarim.
beatrices hadi gozun aydin kurtuldun,
mavimli nasilsin bebisler kediler herkes iyi mi, D Degemen acil sifalar gozde bebege.@kelebekmrve neredesin kuzum?@TuruncuHayal emzirme calisman nasil gidiyor?
Çok güzel bi uyku ritmi var ama teyzesi bu ritim biraz kayık :))) öğlen 12 een akşam 9 a kadar ki uyku düzeni gece 12 den sabah 9a alsak super olacak:)))) sizin nasilHehehe benim meşhur yalnış anlamalarım işte :) iyi benim şekerde çok şükür akıllı :) sevindim senin adına benim uykum hamilelikte de çok iyi olduğundan gece uykusuzlukları çok yoruyor huysuz ve tahammülsüz bir insana dönüştürüyor neyseki alıştım galiba :) gece uyumuyor mu tosbaa
Oooo en kötüsü o işte :) gündüz azcık uyanık tutmayı dene canım gece de karanlık loş bi ortam deniyor ya ondan ayarla :) ben sabah akşam konuşuyorum sabah uyandığında günaydın diyorum perdeyi açıyorum yüksek sesle konuşuyorum falan akşam olunca da bak oğlum akşam oldu gece uyunur falan :))) gündüz akşama doğru biraz uyanık tutarsan gece uykuları düzenlenir inşallah canım bizimki iyi çok şükürÇok güzel bi uyku ritmi var ama teyzesi bu ritim biraz kayık :))) öğlen 12 een akşam 9 a kadar ki uyku düzeni gece 12 den sabah 9a alsak super olacak:)))) sizin nasil
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kavumussun çok şükür. Allah oğluma uzun ömür nasip etsin annesi ve babası ile birlikte. Bol sütlü günlerin olsun.Geldimmm herkese teşekkür ederim öncelikle:)
Sabah 7:30'da hastahaneye girdik. İşlemler filan saat 8:00 gibi odadaydık. Kan aldılar, giydirdiler, nst bağladılar. En son lavman yaptılar.
Genel anestezi aldım. Sondayı uyutulduktan sonra taktılar. Rahmim yumuşak yapılı olduğu için, toparlanma işlemleri uzun sürmüş, 10 gibi girdiğim ameliyathaneden 12 gibi çıktım.
Çok hafif bir ağrım oldu, hala da var. Ama nasıl anlatsam, çok spor yapmışım gibi karnım sızlıyor. Aldığım serumda rahim toparlayıcı var, o da ağrı yapar dediler. Sezaryen gaz ağrısı vs yok, ama ilaçların etkisi geçince ne olur bilemem. Sadece bir kere ağrı kesici aldım.
Oğlan kuveze girmedi, ama genel anestezi sonrası hafif bir sersemlik oldu enikte. ( Benim şekerim yükseldiği için) dün akşam makarna ve dondurma yemiştim, şekerim yükselmiş. Tamamen benim suçum, son gün diye yarım tencere makarna yedim:)
Arada alıp gittiler oğlanı, memeyi tuttu, her memeyi 20'şer dakika emdi. Ama yine de mama takviyesi yaptılar, sütüm damla damla geliyor çünkü.
Aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz uyuduğunda bağırıyor ve özellikle gidip payını seviyor kulağı ile oynuyor çok yapma etme demek istemiyorum dikkat etmesini söylüyorum ters tepmesin diyeCnm beklediğim den iyiydi
Bagirarak konusuyor, bebek sıçrıyor
Basina geliyor bebek uyuyor diye heyecanli konuşuyor falan
Surekli onu kollamak sikintili
Ağlayınca sut getiriyor cezve getiriyor
Cok anac oglum :)
Tebrik ederim..saglikla büyüsün eniginGeldimmm herkese teşekkür ederim öncelikle:)
Benim oğlumda sütüm azdı mama ile başladık öyle devam ettik ama ben çok da mücadele etmedim sanki ona vicdan yaptım herhalde kızımda emzirmeye çok.şstedim ve mücadele edeceğim demiştim çok şükür kızıma mama vermiyorum şimdilik.Ne sıklıkla mama ne sıklıkla anne sütü veriyorsun canım, Benin oğlanın emme sorunu var mecburen sağıp verdiğim öğünler de oluyor mama ve sütten hemen önce emziriyorum beni unutmasın diye ama beni uyumak niyetli kullandığından korkuyorum
Ne güzel benden her gün 1 kg gitmiyor hatta hiç gitmiyor napıcam ben yaaaaa dombili dombili geziyorum ortalıklardaBizimde 5. Gun ve bugun yani 9.gun 11 cikti. Dr onemsemedi.
Ikimiz cok kilo almistik. Tam 25 kilo almistim sadece bebegin kilosu gitmisti. Simdi istahim yok hergun 1 kilo gidiyo gibi. En kotusude sirf basenden almisim...
Zaten kalindi simdi iyice kalin. Aslinda dogum paketimde diyetisyen hediyem var. Kullanirsam burada yazarim.
beatrices hadi gozun aydin kurtuldun,
mavimli nasilsin bebisler kediler herkes iyi mi, D Degemen acil sifalar gozde bebege.@kelebekmrve neredesin kuzum?@TuruncuHayal emzirme calisman nasil gidiyor?
Gunun bitmis sanirim..doktor ne diyor..ne zamana kadar bekleyecek?Hala dogurmadim canim simdi yuruyuse cikoyorumyurumekten bacaklarim fena agriyo normal dogum olursa nasil gucum olacak onu dusunuyorum
Bnm doktor 40 hafta dolunca bayramdan once suni sanci veririz dedi..kademeli suni vercez dedi..burda bi arkads vardi ya 2_3 gun suni samci cekmisti..ayni ona benzer...canim sikkin
Geldimmm herkese teşekkür ederim öncelikle:)
Aynen canım doktoru aradım oda meme ucu yaralarını söyledi benim de acayip şekilde yara oldu inşallah başka bişey olmasın da ...
Dediğin gibi yatiriyorum allah korusun kusar sonra boğazına geri gider diye hep yan pozisyonda yatıyor canım
Benim eşim biraz emzige karşı şimdi denedim emzigi almıyorda en iyisi alistirmamak :) sen en güzelini yapmissin benim gibi uykusuz kalmiycan bnce emzik de gerekli bişey :)
Kızlar sabah 9:43 te oğlum dünyaya gelmiş. Ben yeni yeni kendime geliyorum. Sabah hemen ayılamadım. Çok sancım vardı şimdi yürürken canım acıyor biraz ama o da geçecek. Oğlum çok uslu gibi hiç ağlamıyor. Mememi beğenmedi bizde de meme savaşları başladı. Silikon göğüs ucu aldık. Mememin ucu doğumdan sonra içine kaçtı. Allahım doğum yapacak herkese kolaylıklar versin inşallah