- 20 Eylül 2014
- 233
- 89
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prima premium kullaniyrzKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz, ben baştan Prima kullandım ama pişik kremi sürmeye dikkat etmeme rağmen hafif pişik oldu, sizin tavsiyeleriniz neler ona göre bende deneyeyim?
Canımm çok teşekkür ederimm foruma giremiyorum bayadır malum bebek olunca vkit pek kalmıyor sen ne yaptın dopum oldumu dha varmı?
Yenidogan bebek memede uyumaya alismazBaşka türlü uyumuyor canım ya sence nasıl uyutmaliyim
Canım tansiyonum yükseldi aniden 3 gğn takip edip sezeryana aldılar foruma oek giremiyorum sayfalar çok birde bebekten vakit olmuyor tabi sende tez zamanda kucağına alırsın inşallh belkide almışsındır geç yazıuorum cevabbıdasen dogum yaptinmi cnm biz senle ayni gidiyorduk ani falanmi oldu cok sevindim.Allah anali babali buytsun insallah saglikla gule gule buyut poncik kizini.foto da koymussun masallah subhanallah kuzuya.kilosuda cok iyi masallah 37 +3 de.benim 12 haziran gizukuyor bakalim bir dogursamda kurtulsam sizler kurtuldunuz oh ne guzel.sezeryan oldu galiba..
Bugun kontrole gidecegim bakalim ne diyecek artik beklemesin yaniGunun bitmis sanirim..doktor ne diyor..ne zamana kadar bekleyecek?
Insallah canim cok.cok gecmis olsnAkşam saat 21.00 de 17 ye düştü bilirubin. Bu gece hastanedeyiz sabaha kadar fototerapi almaya devam edecek... sabah tekrar bakılacak değerine... inşallah sabaha evimize dönebiliriz
Doktoruma guveniyorum..seni kesinlikle normal dogurtcm merak etme dedi..ilki normal bu daha kolay olacak..sanciyi kademeli artiricam dedi..sabah baslatir 5 te keseriz..ertesi gun sabahtan tekrar devam dedi..umarim buna gerek kalmadan kendiliginden gelir..mad1410 Ben bir buçuk gün suni sancı aldım 3 serum bitti .sancı olmuyor su bir türlü dolayisiyla acilmada. Sadece suni sancı bende deli gibi böbrek ağrısı yapmıştı
Tam sezeryanla olsun diye istemeye basladigim anda birden 15 dakika içinde açılma sancı ve doğum oldu
İlk kizimda 6 saatte doğum.yapmistim suni sancı ile yine
Süreç inşallah bana benzemez ama doğumun inşallah benim kadar kısa ve hızlı olur
Doktoruna güveniyorsan gerisi daha kolay
@beatrices gozun aydin allah anali babali buyutsun
Benim ilk kizimda doktor emziği kesin öneriyorum Allah korusun bebek ölümlerini azaltıyor demişti bende kullandım sonrasida özellikle uyuturken ,asi zamani ve hasta iken kurtarıcı oluyor.insallaj bu kizimda alisir
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın
Arkadaşlar bebeğim burnu tıkalı gibi hırıltı çıkarıyo. Ne yapmam lazım acaba
Kizlar suyum sizinti halinde geliyomus yattim hastaneye birazdan suni sanci verecekler dualarinizi eksik etmeyin
Canım benim de aynı seninki gibiydi 40+3 e geldik bebek gene kanala girmemişti senin ki gibi sancılarım vardı. Bebeğimin hareketleri azaldı. Doktor mecbur doğumu başlatcaz dedi. 40+5 te sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğuna kadar suni sancı aldım ölüyordum az kalsın 6 cm açılmam oldu suyum geldi ama bebek kanala bir türlü yerleşmedi. Sonra da sezeryana alındım. Hem sancı çektim hem sezeryana alınmak zordu. Doktorunla iyice konuş doğumu benim yaşadıklarımı yaşamaİyi geceler arkadaşalr 40. Haftaya geldik günümüz doldu bebiş gelmiyor malesef :). Sancımda çıkıyomuş nst ben çok hissetmesemde bebek ters dönmüş ama başı kanala yerleşmemiş diye bekletiyor doktorum . Benim durumda olan varmı acaba . Bekletilince allah korusun pisliğini yer falan dediler tedirgin oldum bide hiç çatı muaneside olmadım. Kafam karıştı . Normal mi acaba böyle olması .
İyiyiz canım büyümekle meşgulüz giremiyorum bir türlü buraya :) kimler doğum yaptı durumlar nasıl çok merak ediyorum aslında.Bizimde 5. Gun ve bugun yani 9.gun 11 cikti. Dr onemsemedi.
Ikimiz cok kilo almistik. Tam 25 kilo almistim sadece bebegin kilosu gitmisti. Simdi istahim yok hergun 1 kilo gidiyo gibi. En kotusude sirf basenden almisim...
Zaten kalindi simdi iyice kalin. Aslinda dogum paketimde diyetisyen hediyem var. Kullanirsam burada yazarim.
@beatrices hadi gozun aydin kurtuldun,mavimli nasilsin bebisler kediler herkes iyi mi, D Degemen acil sifalar gozde bebege.@kelebekmrve neredesin kuzum?@TuruncuHayal emzirme calisman nasil gidiyor?
Canım benim de aynı seninki gibiydi 40+3 e geldik bebek gene kanala girmemişti senin ki gibi sancılarım vardı. Bebeğimin hareketleri azaldı. Doktor mecbur doğumu başlatcaz dedi. 40+5 te sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğuna kadar suni sancı aldım ölüyordum az kalsın 6 cm açılmam oldu suyum geldi ama bebek kanala bir türlü yerleşmedi. Sonra da sezeryana alındım. Hem sancı çektim hem sezeryana alınmak zordu. Doktorunla iyice konuş doğumu benim yaşadıklarımı yaşama
Son durum ne insaallah evdesinizdir. Düşmeye baslamis deger. Sifa diliyorumAkşam saat 21.00 de 17 ye düştü bilirubin. Bu gece hastanedeyiz sabaha kadar fototerapi almaya devam edecek... sabah tekrar bakılacak değerine... inşallah sabaha evimize dönebiliriz
Doktorum hiç sezeryandan bahsetmiyor bile. Hiç çatı muaneside olmadım oda normalmidir bilmem. Bişe olmazsa 42yi bekliyecek kafamallak bullak oldu .Canım benim de aynı seninki gibiydi 40+3 e geldik bebek gene kanala girmemişti senin ki gibi sancılarım vardı. Bebeğimin hareketleri azaldı. Doktor mecbur doğumu başlatcaz dedi. 40+5 te sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğuna kadar suni sancı aldım ölüyordum az kalsın 6 cm açılmam oldu suyum geldi ama bebek kanala bir türlü yerleşmedi. Sonra da sezeryana alındım. Hem sancı çektim hem sezeryana alınmak zordu. Doktorunla iyice konuş doğumu benim yaşadıklarımı yaşama