@lilipit @tencerekapakmisali
efsunsuz
kızlar sağolun.
efsunsuz
dr um bana sabah bir krem verecekmiş sezeryan yerime sürecekmişim iz kalmasını engelliyormuş. Korse yok kesinlikle dedi oysaki 2 tane almıştım. Yarın eğitim verilecekmiş anlatırım detayları.
Dua edin gazım çıksın davul gibi oldum ayaklarım kütük gibi bu ne zaman geçer. Yüzüm gözüm arı sokmuş gibi. Hiç bir şey yiyemiyorum.
@lilipit sabah kalktım çok hafif bir makyaj yaptım, annemi de süsledim tabiri caizse bayramlıklarını giydi annem babam paşamızı güzel karşılayalım diye. İlk fotolar güzel. İkinci yarı berbat, habire şişiyorum. Deli gibi terliyorum makyajım aktı. Hemşire beni ayaga kaldırır kaldırmaz lavaboya gittim elimi yüzümü yıkadım. Bu arada çok terleniyor. ben gecelik getirdim 3 tane umarım yarın çıkarırlar o bile yetmeyecek gibi.
Hastaneye giriş iyi de çıkış öyle değil. Komik bir çocuk kaşlarına kadar simsiyah düz saçları var, kaşları sarı tüy kirpikleri sarı sarı vücudu beyaz sanırım pembe pembe böyle ulvi duygulara kapılmadım ama yanımdan da hiç ayırmak istemiyorum. Sürekli kontrol halindeyim bana çok tatlı görünüyor. Memeyi alamayınca çok ağlıyor çenesine dokunca cok cok cok. Maşallah oğluma diyorum ama bu emzirme işi çok sıkıntılı gerçekten. Allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun