Herkese merhaba hanımlar bebiş doğduktan sonra ancak teli alıyorum elime..
Kim doğum yaptı kimler bekliyo takip edemedim 1 haftadır. Doğum yapan herkese hayırlı olsun, yapacaklara da kolay doğum olsun inşallah..
Bir haftadır kendimle uğraşıyorum. Zaten doğum öncesi nezleydim doğumdan sonra vücut direnci iice düştü çok hssta oldum antibiyotik kullanıyorum. Bebeğimin kokusunu bile alamadım hastalıktan..Diğer taraftan göğüs ucu yaralarıyla uğraşıyorum lansinoh hiçbişeye yaramadı garmastan pomat kısmen geçirdi. Ama asıl beni zorlayan dikişlerim oldu. Sanki bacağımın arasında jilet var oturamıyorum kalkamıyorum sürekli bi yanma.. Doğum yapmak hiçbişeymiş. Normal doğum dikişi böyleyse sezaryen kim bilir nasıldır diyorum, bi taraftan da bu kadar dikiş acısı çekiyorum sezaryenden ne farkı kaldı diyorum.. Lohusalık dönemine kendi hastalıklarım, sıkıntılarım damga vurdu.. Yoksa bi annenin bebeğiyle ilgilenmesi dünyanın en güzel şeyiymiş.. Ama hareletlerim o kadar kısıtlı ki onu bile düzgün yapamıyorum. Keşke kendimi ii hissetsem tadına varabilsem.. Şu günler hızlıca akıp geçse de düzelsem diye bakıyorum.