2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar doktora geldim nts ye bağladılar doğum sancısı çıktı serum taktılar şimdi iğne vurdular vajina muayene etti doktor rahimde biraz açılma var dedi. 31+ 2 bugün . Dua edin erken doğum olmasın

Canım benim Allah yardımcın olsun. Nasıl bir his olduğunu çok iyi anlıyorum. İçini ferah tut, bebeklerimiz annelerinden hemen etkileniyorlar.

Kızlar doktora geldim nts ye bağladılar doğum sancısı çıktı serum taktılar şimdi iğne vurdular vajina muayene etti doktor rahimde biraz açılma var dedi. 31+ 2 bugün . Dua edin erken doğum olmasın
Çok geçmiş olsun. Doktorun ne diyor doğumla ilgili? Cok zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. En kötü ihtimalle, artık 28 haftalık bebişler bile hayata tutunuyor, böyle düşün. Inşallah en azından 1 ay daha bekler

canım geçmiş olsun sakin kalmaya çalış hastanede kalacak mısın? en azından doktor kontrolunde olursun açılma olması hemen doğum olacağı anlamına gelmez

Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut benim oğlumdada aynı şekilde oldu ama 38 haftada doğdu güzel düşün ki güzel olsun herşey. Acılman kaç cm.

Inşallah erken dogum değildir canim ilaclarla ignelerle erken doğumu engelleyip diğer geliştirici igne yapıyorlar

Kizlar ya ben de karin agrisi var az önce uyudum uyandım oldu doktoru arayıp sordum bebek ve karnin büyüdüğü için oluyordur diyor siz de de oluyor mu karin agrisi

Kizlar ya ben de karin agrisi var az önce uyudum uyandım oldu doktoru arayıp sordum bebek ve karnin büyüdüğü için oluyordur diyor siz de de oluyor mu karin agrisi

oluyor bende de. günde 1 veya 2 kere gibi geriliyor içerisi. zaten büyüdüğü de dışardan bile hemen anlaşılıyor. basket topu yutmuş gibiyim :)

oluyor bende de. günde 1 veya 2 kere gibi geriliyor içerisi. zaten büyüdüğü de dışardan bile hemen anlaşılıyor. basket topu yutmuş gibiyim :)
Benim karnim daha yeni çıkmaya başladı insan tedirgin oluyor ya erken dogum riskim var agrinin normal olduğuna inanmaya calisiyorum

Benim karnim daha yeni çıkmaya başladı insan tedirgin oluyor ya erken dogum riskim var agrinin normal olduğuna inanmaya calisiyorum

eğer öyleyse onu bilemem bak. benim de bir ara öyle olmuştu hatta ciğer geliştirici iğne adalat vs kullandım ama son kontrolde hem rahim ağzı kapalı hem de uzunluğu 4 cm çıkınca doktor hepsini kesti, kasılmalarım da azalarak bitti. ben de o sebepten çok takmıyorum. bir de dediğim gibi 1-2 kere oluyor sonra bir daha gelmiyor, ama bildiğin adet ağrısı gibi, ha oldum olacam hissi :)

fakat şöyle bişey de ekleyeyim sen 24.haftadaymışsın, ben neredeyse 30 olana kadar çok iş yapmadım, daha çok yatarak dinlenerek geçirdim. çalışıyorsan da eğer akşamları ayaklarını kaldırarak yat dinlen, bir anda büyüyecek şimdi seninki, yormasın annesini :))

Geçmiş olsun canım korkma inşallah bişey olmaz bi arkadasım 24 haftalık hamileydi erken dogum denildi 36 da dogum yaptı sende korkma inşallah hayırlısı olur

Ca

Yatak stiharatim var Canim progestan prukluton BI de magnezyum kullaniyorum serviks boyum 2.5 cm düşmüş senin kaçtaöğrendiğinde serviks boyun canim serviks boyu uzayabiliyor mu

Yatak stiharatim var Canim progestan prukluton BI de magnezyum kullaniyorum serviks boyum 2.5 cm düşmüş senin kaçtaöğrendiğinde serviks boyun canim serviks boyu uzayabiliyor mu

burdan gördüğüm uzuyor. doktorum panik olmayayım diye bana o seferinde hiç bişey söylememişti ama 60 lara varan kasılmalarım vardı ve bebek kafa geliş dönmüştü. 10 gün içinde de ilaçlarla dinlenmeyle vs tekrar herşey normale döndü. içini ferah tut kendini de gereksiz yorma. yani bugün iyi hissediyorum hemen şunu şunu halledeyim deme. dinlenmeye devam et.

Canım merak etme 29+5 te bende erken doğum tehtidiyle yatış yaptım. Adalat içirdiler 12 saat ara ile serum taktılar 20 saat müşade altındaydım sonra çıktım. Şuan bir sıkıntımız yok. Seninkide inşallah öle olacaktır, ufaklıklar action seviyor sanırım accık.

Sadece üzerinde tozlar olduğu ve etiketlerinde 30 derece yazdığı için , 30 da yıkadım ben ama çift durulama yaptım canım.

Kızlar ben 15dk.da 30 derece de yıkayayım diyodum çift durulama yaparım demiştim
bakteriler 60 derecede yok oluyor diye ben 60dan aşağı derecede yıkamam sanırım canım eğer düşük ısıda yıkamam gerekenler varsa ön yıkama yapacağım yenidoğanlar çünkü çok savunmasız oluyorlar ciltleri çok hassas aldığımız yerlerde malum steril ortamlar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…