2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kizartma patatesse cok normal yuksek cikmasi. Hatta 137 iyi bile denebilir :)
Acken normal de tokken 190 a kada cikiyo cok nadir dusuk cikiyo. Dikkat ediyorum aslinda ama yine yuksek bakalim ne olucak. InsAllah canim Rabbim butun hamilelerin bebeklerine zamaninda kavusmasini nasib etsin

yok degildi et urunlerndendi.insallah canim insallah amin cumlemizinkini

Ben sut konusunda soyle bir seye denk geldim.benim de sekerim gecici olarak ciger gelistiriciden dolayi yukselmisti o donem hastanede hep diyet yemekler veriyorlardi ve ara ogun olarak sut yogurt vs veriyorlardi kahvaltida da sut veriyorlardi.yani gunde uc porsiyon olacak sekilde sut ve yogurt veriliyordu.kutu sut ve kucuk kutu da yogurttu verdikleri.ayrica yemekler hep tuzsuz oluyordu sifir tuz

Aranızda ara ara alt karın bölgesinde adet ağrısı gibi gerilme yaşayan var mı? Muhtemelen normaldir de insan merak ediyor :) Bizimki de hep tarihinden 2 hafta ilerde, çok mu büyüdü bir anda nolduysa artık... :)

Çok sıksa sancılar doktora görünün. Yalancı doğum sancıları da adet sancısı gibi oluyor ama yinede görünün. Ara ara günde bir iki kez farklı zamanda ağrı girip çıkıyorsa sorun değil de devamlı ise sıkıntı.

Günaydınlarrr, meme uçlarına takmış durumdayım ben de, rüyalarımda çok acıyo kopuyo falan, umarım acı cekmeden ya da minimum acıyla atlatırız ilk emzirme dönemini =)

Günaydın kızlar. Ben geceleri çok acı çekiyorum. Bahsettiğiniz gibi adet sancısı ama baya şiddetleniyor durup durup başlıyor sonrasında uyuya kalırsam ne ala. Bu postu yazarken bile bu ağrıyı çekiyorum. Ve şu sıralar aşırı derece akıntım var. Günlük ped yetiştiremiyorum. Oturduğum yerde dolup taşıyor. Çalışmama rağmen sürekli iç çamaşırı değiştirmem gerekiyor. Baya yoğun ve sabah kalktığımda wc bir gittim altım ıslak su gibi. Akıntıdan ziyade baya ıslanmıştı altım. Bu konuda deneyimli hamişler beni bilgilendirir misiniz?

Benim memişler taaa kaç hafta öncesinden fire verdi. Uçlar yarıldı, çatladı. Bazen akıyor. Sütyen falan takarken baya zorlanıyorum.

Canim Bence bir önce doktora git nst yle bir sancina baksinlar

ben de coğu kez ıslak görüyorum iç çamaşırımı ama terlediğimi düşünüyorum , akıntıda var sürekli ben de değiştiriyorum sık sık enfeksiyon riskine karşı, ama sancı yok, sen bi git yine de adet sancısı korkutuyo beni çünkü

benimde iç çamaşırım sürekli ıslak ama terle akıntıyı karıştırmamak lazım akıntı genelde beyaz kremsi oluyor sanmıyorum ki tüm iç çamaşırı ıslatacak kadar gelsin sadece iç çamaşırımın ortasında oluyor. eğer rahatsızsan ve ayrım yapamıyorsan doktora git canım. göğüs uçların için krem kullanmaya başla. ben kıştan ayva çekirdeği biriktirmiştim onu jel haline getirip kullanacağım benimde sızlamaya başladılar

Arkadaşlar günaydın :)
Yine böbrek ağrısı ile uyandım, böbrek büyümesi varmış ve gece uykusu bitti artık Sizde de var mı üstüne yatınca böbrek ağrısı ?

Canim Bence bir önce doktora git nst yle bir sancina baksinlar
Teşekkürler kızlar. Gidicez sanırım bugün hastaneye.
Normalde terlediğimde anlıyordum. Artık terlemiyorum havalardan dolayı. Lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum inşallah etki göstermeye başlar. Hastaneyede gidicez ama bana sanki aldığım cevaplar tatmin edici gelmiyor. Gitmeden bide sizlere sorim dedim.

geçmiş olsun canısı =) böbrek ağrısı nasıl oluyo bilmiyorum bile çözümü nedir?

Sağol canım çekenlerin çoğu doğum sancısına eşdeğer diyor ki bende hamile kalmadan önce kum dökmüştüm sanırım eşdeğer :) Bugün doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek en son gittiğimde ben söylemeden kendisi kontrol etmişti zaten ve kendisi söylemişti doktor ama bugün ne diyecek bilmiyorum.

demekki sut kullanilabiliyo.sagol canim iyi oldu bu.tuz zaten pek sevmiyrm iyice azaltmam lazim

bi sor bakalm bende 1 hafta sonra gidicem o zaman sorarm artk.bide aksam kactan sonra yemek yemiyosn yada meyve sut gibi seyleri kacta kesiyosn yemeyi.ben gecede cok acikiyrm bazen yatmadn once sut iciyrm meyve yiyorm da
Sütü akşam 10:30 gibi içiyorum. Meyve de öğle yemeğinden 2 saat sonra yiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…