- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #23.521
canım çokoprensese de yazdım dediğiniz dereceler tozu kiri belki giderir ama bakterileri öldürmezSadece üzerinde tozlar olduğu ve etiketlerinde 30 derece yazdığı için , 30 da yıkadım ben ama çift durulama yaptım canım.
oy maşallah ya büyüsünlerde sağlıkla gelsinler ne güzel bence çok almamış bundan sonra biraz daha yavaşlayacak doğum pozisyonuda normal canım bu haftalarda hiç moralini bozma yerleri tam daralmadan dönmüş işte ne güzel dönecek mi diye düşünmeyeceksin. kendinde 40 dk yürüyecek takati buluyor musun canımSelam kızlar. Kontrolüm vardı bugün. Bebiş 40 cm 1910 gram olmuş. 4 hafta önce 890 gramdı. Dört haftada 1 kilo almış : ) doktora fazla değil mi kilosu dedim sen de bir ayda 3 kilo almışsın ama dedi. Bana çok geldi ama doktor normal diyor. Moralimi bozan şey bebek doğum pozisyonunu almış. Kafası nı mesanenin altına sokmuş. Serviks uzunluğum iyi olduğu için doktor onda da endişelenme dedi. Serviksim kısa olsa bebiş durmayacak. Ağır kaldırmak ve yorulmak yasak. 32.haftada izne ayrıl dedi. Normal doğum görünüyor dedi. doğumu kolaylaştıracak egzersizler verdi bi de günde 40 dk yürü dedi.
canım ben de çok araştırdım internette, özellikle instagramda fiyatlar çok uçuk geldi. Bence istanbuldaysan Eminönüne git, orada envai çeşit süsleme var.Kızlar,
Hastane odası süslemeyi düşünüyor musunuz? Yapıcaksanız nasıl şeyler olur? Bana biraz fikir verir misiniz? Baya araştırıyorum ama toparlayamadım bir türlü nasıl bir şey yapıcamı.
Bilmiyorum ki canım inşallah endişelenecek bir şey değildir. Doktor öyle kötü konuşmadı ama ağır kaldırma ıkınma falan dedi çıktı çıkacak sanırım bebek. Allahtan serviks uzunluğum iyi. Ben tahmin ediyordum zaten bebeğin hareketleri hep aşağıda göbek deliğimin üstünde hissetmedim hiç bi de karnım aşağıda duruyor inşallah durur 35 lere kadar. Düz yolda yürüyüşte hiç yorulmuyorum ama azıcık yokuş çıkayım ya da merdiven çıkayım hemen yoruluyorum.oy maşallah ya büyüsünlerde sağlıkla gelsinler ne güzel bence çok almamış bundan sonra biraz daha yavaşlayacak doğum pozisyonuda normal canım bu haftalarda hiç moralini bozma yerleri tam daralmadan dönmüş işte ne güzel dönecek mi diye düşünmeyeceksin. kendinde 40 dk yürüyecek takati buluyor musun canımben her yere yürüyerek giden insan şimdi 15 dk ayakta durunca mafoluyorum
37 ye kadar çalışma düşüncen var mıydı peki =)Bilmiyorum ki canım inşallah endişelenecek bir şey değildir. Doktor öyle kötü konuşmadı ama ağır kaldırma ıkınma falan dedi çıktı çıkacak sanırım bebek. Allahtan serviks uzunluğum iyi. Ben tahmin ediyordum zaten bebeğin hareketleri hep aşağıda göbek deliğimin üstünde hissetmedim hiç bi de karnım aşağıda duruyor inşallah durur 35 lere kadar. Düz yolda yürüyüşte hiç yorulmuyorum ama azıcık yokuş çıkayım ya da merdiven çıkayım hemen yoruluyorum.
ay okurken içim şiştiNunutte Kapıya grek tül alıp, kapı süsünü takarsın , yatak ucuna ve bebek küvezine de tül alıp bağlayabalrsn çok sade oluyormuş yoksa , aynı şekilde masa içinde güzel bi örtü , hoşgeldin panoları oluyo onlardan yaptrabilirsin büyük masanın arkasına koymak için kartondan, cam sebil ve minik bardaklar olur limonata ya da serbet için, hediyelik dağıtacaksan masanın üzerine onları koyarsın sepet içine kına gecenden falan kalmıştır sepet , çikolata lokum vs koyarsın güzel bi kaba ya da tepsiye, bir de banner duvar için, en son da bir kaç balon , oldu bitti
Yoktu açıkçası zaten 32 de ayrılacaktım : ) izin sonrası aylıksız izin düşündüğüm için 37 ye kadar beklemek istemiyordum.37 ye kadar çalışma düşüncen var mıydı peki =)
ben düz yolda bile tıkanıyorum dün yemek almaya gittim restorana yemeği hazırlarlarken sandalyeye zor atmışım kendimi hemen arkamızda halbuki gittiğim yer 2 dklık yazık orda çalışan kız ayaklarını uzat su getireyim fenalaştın mı diyor dedim yok bişi azcık nefesim kesildiBilmiyorum ki canım inşallah endişelenecek bir şey değildir. Doktor öyle kötü konuşmadı ama ağır kaldırma ıkınma falan dedi çıktı çıkacak sanırım bebek. Allahtan serviks uzunluğum iyi. Ben tahmin ediyordum zaten bebeğin hareketleri hep aşağıda göbek deliğimin üstünde hissetmedim hiç bi de karnım aşağıda duruyor inşallah durur 35 lere kadar. Düz yolda yürüyüşte hiç yorulmuyorum ama azıcık yokuş çıkayım ya da merdiven çıkayım hemen yoruluyorum.
ben düğün kına işlerinden yeni cıkmış sayılırım ve bütün detaylarla hep kendim ilgilendim davetiyeleri bile kendim yaptım ahşaplar jütler vs vs midem bulandı artık, ama bulaşmış bulundum bi kere sonra yapmama kararı aldım en son , zaten giden gelen olmaz cok hastaneye , gelirlerse de eve gelirler ve mevlüde, boşa masrafa gerek yok , sonra neyse dedim fırsat olursa süsleriz, fotoğraflarda falan hatıra kalır en azından , tabi ani bi doğum olmazsa belki hiç fırsat bile bulamayız =)ay okurken içim şiştiablamda falan bütün hazırlıkları ben yaptığımdan sanki bunları hazırlasam o hamile ve sancılı halimle yine bana kalacakmış gibi geliyor kimse elini sürmez gibi geliyor nedense bana ondan pek bişi yapmak içimden gelmiyor banner yaptım bir tek alırsam birde balon alırım. şerbet dağıttıracaktım ondanda vazgeçtim millet yemeğe içmeye gelmesin kimse olmasın oda da istiyorum ablamda resmen kokteyl vermiştik oda da milyon kişi soru soruyorsun ağızlar dolu ben ne normal doğumdan ne de sezeryandan çıktığımda çekemem sanırım
ben kimseye haber vermeyeceğim zaten bir ablam bir kayınvalidem hastaneye kimse gelsin istemiyorum çıkacağım gün arattıracağım gece ani doğum oldu derlerben düğün kına işlerinden yeni cıkmış sayılırım ve bütün detaylarla hep kendim ilgilendim davetiyeleri bile kendim yaptım ahşaplar jütler vs vs midem bulandı artık, ama bulaşmış bulundum bi kere sonra yapmama kararı aldım en son , zaten giden gelen olmaz cok hastaneye , gelirlerse de eve gelirler ve mevlüde, boşa masrafa gerek yok , sonra neyse dedim fırsat olursa süsleriz, fotoğraflarda falan hatıra kalır en azından , tabi ani bi doğum olmazsa belki hiç fırsat bile bulamayız =)
Canım bence belirtilerle cinsiyetin hiçbir alakası yok. Benim bütün belirtiler erkeğe yönelikti ama kız bekliyorum inşallah.selam kizlar..doguma az kalmis sizin ne guzel saglikla kavusun insallah.benim.ikinci hamileliyim.1kizim var.erkek bebis belirtilerini sormaya geldim.yazarsaniz cok sevinirim.ilk 3aydaki belirtiler gogus agrisi uyku hani falan sag sol yumurtlaama.cok heyecanliyim.Rabbim saglil versin ilk once
ben çok özeniyorum özenmesine de özenen yerlerim ağrıyorSüsleme ve ikramlık olarak hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum kızlar. Sadece magnet yaptırıcam yakınlara vermek için ve hastaneye de lokum kolonya götüreceğim bu kadar. Bu tarz şeylerle uğraşmayı sevenler için iyi ama bana göre değil ya hevesim yok. Düğünüm de sade geçmişti zaten benim hatta kınayı da düğünde yapmıştım ikisini bi arada :) bebeğim için bazen özeniyorum ama üşeniyorum böyle şeylere. Zaten becerim de yok hiç :)
Ay ben de eşime hastanede sadece sen ve annem olur sizinkilere de doğumdan sonra duyururuz öyle gelirler dedim. Olur mu hiç öyle şey dedi. Doğuma giderken haber verecekmişiz herkese. Ne gerek varsa.ben kimseye haber vermeyeceğim zaten bir ablam bir kayınvalidem hastaneye kimse gelsin istemiyorum çıkacağım gün arattıracağım gece ani doğum oldu derlerzaten ilk doğumu olan herkes görecek acayip gereksiz kalabalık oluyor bebek ve anne sudan çıkmış balık misali oluyor anne emzirmekle ya da biraz sessizlik olsun da dinleneyim uyuyayım diye düşünmekle bebek karnını doyurmakla ağlamakla meşgul. gelenlerde ikramları yemekle ya da bebeğin fotolarını çekmekle meşgul oluyor genelde
hiç belirti arama oğlum olacak erkek bebeğe hamileler tatlı aş erer derler ya alakası yok 6 ay boyunca çikolatadan tiksindim. şimdi bile sadece çikolata yiyemiyorum anca kakaolu bisküvi falanselam kizlar..doguma az kalmis sizin ne guzel saglikla kavusun insallah.benim.ikinci hamileliyim.1kizim var.erkek bebis belirtilerini sormaya geldim.yazarsaniz cok sevinirim.ilk 3aydaki belirtiler gogus agrisi uyku hani falan sag sol yumurtlaama.cok heyecanliyim.Rabbim saglil versin ilk once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?