2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar.sanirim sinüzit oldum.kac gündür basim catlicak gibi ağrıyor.burun tıkanıklığı vs.doktora gitsem antibiyotik kullanabilirmiyim acaba? Aramızda kullanan varmiydi antibiyotik?

Günaydın kızlar.sanirim sinüzit oldum.kac gündür basim catlicak gibi ağrıyor.burun tıkanıklığı vs.doktora gitsem antibiyotik kullanabilirmiyim acaba? Aramızda kullanan varmiydi antibiyotik?
Kullanilan antibiyotikler var cnm hamilelikte.
Gerek gorurse dr un verir elbet.

Benim dün sabahtan beri sürekli kasıntım var. Bebek hep sol tarafımda yumruk gibi toplanıyor. Akşam üzeri ağrıda başladı. Kasıntıyla birlikte özellikle kasıklarıma doğru sancım var. 10 dk. Falan düzeliyor sonra tekrar başlıyor. Gece boyunca hep böyle sürdü. Korkmaya başladım açıkçası birazdan doktora gideceğim.

Geçmiş olsun...Ben ay başında kullandım antibiyotik idrar yolları enfeksiyonu için.Zaten en hafif olanı veriyorlar merak etme...

Günaydınlarrr, meme uçlarına takmış durumdayım ben de, rüyalarımda çok acıyo kopuyo falan, umarım acı cekmeden ya da minimum acıyla atlatırız ilk emzirme dönemini =)
Krem kullanmaya şimdiden başlarsan doğumdada problem yaşamazsın canım ben annemden biliyorum ağlıyordu kardeşimi emzirirken onun için oğlumda 3 ay önce başlamıştım kullanmaya hiçte problem yaşamadım

bebişlerinin kıyafetlerini yıkayan hatunlar ve deneyimli anneler kaç derecede yıkadınız? benim makinemde bebek giysileri programı var dün bakayım kaç derecede yıkıyor diye dedim bir baktım 2 saat 95 derece ben hayatımda bu kadar yüksekte hiç yıkamadım anca beyazları kaynaması gerekenleri yıkadım. bir akıl verin cumartesi makinemi boş çalıştırıp temizlicem pazar sabahıda yıkıcam çamaşırları sizce derece doğru mu yoksa çok mu yüksek

132 gayet yüksek benim sabah tokluk 122 çıktı dünya başıma yıkıldı
ara ogunleri bu iki saat ölçümden sonra mi yiyorsnz.yoksa iki saatlik olcumin icinde mi anlayamadim.
hemsire bana 140 in altinda olmasi gerek dedi de o yuzden iyi diye dusundum
ay bu ara ogun kahvaltıdan kac saat sonra yenmeli acaba

Canın ne yaptın doktora gittim mi varis için ne dedi ? Sordum ama kusura bakma benzer durum ben de var iç dudakta şişlik var doktorum önce alerji dedi sonra da önemli bir durum değil buna yapılacak bir şey yok dedi onun için sordum
Aynen şişlik var canim damarlar sanki kocaman olmuş ve kan toplamış gibi rengi mora yakın yarın doktora gideceğim bu durum yüzünden bakalım ne diyecek

Evet cok fena bende cıktım biraz bayag yoruldum

ara ogunleri bu iki saat ölçümden sonra mi yiyorsnz.yoksa iki saatlik olcumin icinde mi anlayamadim.
ben kahvaltı yaptıktan 1 saat sonrasına kadar bir şey yemiyorum sadece su içiyorum ve 1 saat sonunda ölçüm yapıyorum ondan sonra öğle yemeğini ne zaman yiyeceksem o saat aralığında ara öğün yapıyorum çalıştığım için belli saatim olmuyor malesef öğle yemeğini bazen 3te yediğim bile oluyor birde size 2 saat sonra mı ölç dedi doktor? bana yemek yemeği bitirdikten 1 saat sonra ölç dedi

EVET benim de 90 derecede yıkıyo 2.30 saat, ama bebek kıyafetlerinin etiketlerine baktım renklilerde 30 derece de 40 derecede yıkayın diyodu , 40 derecede yıkadım koyu renklileri soldu azcık bi tuhaflaştılar beyazları da 60 da yıkamayı düşünüyorum bugün, 90 da cok yıpranır ya sanki

Acaba kasılmamı doktorunuza sordunuzmu yalancı kasılmalarda oluyormusda gerci bi doktorunuza danısın cok agrınız varsa

birde benim 95 düşün artık ağızları burunları yamulur kıyafetlerin olmadı bende yıkama derecelerine bakayım etiketlerinden zaten çift durulama yaptıracağım.

ilk ac karnina sonra ilk birinci saat olcum ve ikinci saat olcum istedi.o yuzden ikinci saate geciste bisey yemeli miyim yani ara ogun yemekten ir saat sonra mi iki saat sonra mi onu bilmiyrm.

Canım ara öğünler 2 saat aralıkla yeniyor. Ölçümden sonra yemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…