2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Canım o kadar sınırda olsaydın doktorun bırak 40dk yürü demeyi, yat tuvalet harici kalkma derdi sana :) tıbbi bilgim yok ama yaşadıklarımdan öğrendiğim; düzenli sancın var ise, serviks boyunda kısalma ya da rahim ağzında yumuşama var ise riskler ortaya çıkıyor. Benim kızçe de baş aşağı duruyor. Nstye bağlandım, sancım da çıktı ama düzenli değil. Doktorum önemsemedi yalancı sancı dedi, ben de günde ya 1 ya 2 defa kasılma hissediyorum zaten. Korkutma yüreğini sen de :)

bir garip oblomov
Pamuk olan ürünler için 90derece fazla değil mi?
Zaten ütülemeyecekmisin ufaklığın kıyafetlerini?
Ben oğlumda genelde 30 derecede uzun programda yıkıyorum. Lekeli veya çok tozlu kirli iseler bazen 40derecede bazen de ön yıkama ekleyerek çalıştırıyorum. Şimdi de ufaklığınkileri 30derecede uzun programda yıkayacağım. Zaten sonra ütüleyeceğim, yıkadığım ısının çok önemi yok diye düşündüm ben.

T tulperde inan çıktı çıkacak gibi olan durumları baş aşağı hastanede yatiriyorlar. Benim serviks 28 mmyken bile, doktorum büyük bi istirahat vermedi. Insallah guzel bi şekilde sonunu goruruz

Bugün gittim canım alttan muayene etti varis değil dedi akıntı var dedi fitil verdi üç günde bir kullancakmisim agrilarim içinmiş internetten araştırdım mantar için falan deniliyor ama bilemedim şimdi kasintim yok yanma ve akıntı var sadece bir de şişlik dediğim durum :/

Merhabalar kızlar ben bugün vajina agrilarim yüzünden gittim doktora alttan muayene etti önce akıntı var dedi gyno limuxin diye bir fitil verdi üç gün arayla kullanılıyormuş ağrılar için verdi bakalım iyi gelecekmi varis yok dedi daha önce varmiydi varis diye sordu hayır dedim hamileliğin başından beri mı oluyor ki acaba bu varisler..

Başka bir konu ise bebeğime de baktı doktor herşey gayet yolunda dedi çok yoğundu ve ben geç gittim hastaneye kilosuna 1300 dedi oysa ki iki hafta önce 1532 Gr demişti yanlış mı söyledi acaba çünkü çok meşguldü doktor bende o yüzden sıkbogaz etmek istemedim hatta kilosu 35 cm dedi bende kilosu mu dedim boyu diyecekti yani bugün benim doktor pek iyi değildi.. iki hafta sonra tekrar gel dedi.

Sorum şu anne karnındaki bebiş zayıflar mi acaba böyle bişey mümkün müdür? Genel olarak iyi dedi bebek için kilo ve boy fln

Canım varmı bi haber

Bu sene genel itibarı ile bebekler erkek ve bir çoğunda erken doğum kayıp yada anne karnında ölüm var. Çok ilginç. Kimi görsem durumu aynı. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Nunutte canım endişe yapma. Sızıntı akıntı va olabilir. Hatta yatış yapılır belki sancı vs olmazsa 1 2 hafta daha bebeği tutabilirler. Rabbim yardım etsin.

Canım fitilin adı ne acaba bana da verdi fitil falan o yüzden sordum bende akıntı ve kaşıntı var

Doktor olumsuz bir şey söylemedi zaten serviks iyi o tutar bebeği dedi ama işte ben kendi kendime evham yapıyorum sanırım.

arkadaşlar yakin kontrollerinizde doktor ultrason kağıdı veriyor mu acaba size. benim doktor vermiyor artık bebisin yüzünü de göstermiyor artık anlamadım ben bu işi 20 haftalıkken falan gösteriyordu her gittiğimizde bu aralar ne kağıt veriyor ne de yüzünü gösteriyor. Kilosu ve boyuyla ilgili bilgi veriyor ve genel olarak iyi olduğunu falan söylüyor. Acaba ozellikle söylemem mı lazım ultrason kağıdı verin diye. özele gidiyorum. devlet hastanesinde boyu ve kilosunu bile söylemiyorlar napcagimi şaşırmış durumdayım

Bu sene genel itibarı ile bebekler erkek ve bir çoğunda erken doğum kayıp yada anne karnında ölüm var. Çok ilginç. Kimi görsem durumu aynı. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Aslında her zaman bu riskler var bu seneye has bi durum değil sende hamile olduğun için ister istemez durumun konuların içerisinde oluyorsun
Bu düşüncen seni de bizleri strese sokar
Allah hepimizin evlatlarını sağ salim zamanında kucağımıza almamızı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…