2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bende gezemiyorum malesef birde herkes yürüyüşlere başladın mı diye soruyor 15 dk sonra yoruluyorum nasıl yürüyüş yapacağım

Ben şu güne kadar her gün muhakkak 30-60 dk kadar spor yaptım ağırlık-yürüyüş yerinde squat vb. Hareketler. Öncesinde de geçmişim vardı. Fakat 30 a gelirken işin rengi değişti. Artık yürümek bile anormal ağrılara sebep olmaya başladı o yüzden doktorumla da konuşarak yürümeleri ve yoğun tempo hareketleri 36-37. Haftaya kadar (inşallah o haftaları görürsek) erteledim. Sanırım şu sıralar hepimizin biraz daha yavaş olması lazım, tetikleyebiliyormuş

Kızlar doktora geldim nts ye bağladılar doğum sancısı çıktı serum taktılar şimdi iğne vurdular vajina muayene etti doktor rahimde biraz açılma var dedi. 31+ 2 bugün . Dua edin erken doğum olmasın

Ayy Allah korusun inşallah gelmesin daha minik kuzu bolca yat dinlen hiç kalkma. En kötü ihtimal 5 hafta daha dayansın inşallah minik

10 kasımdan bende korkuyorum bizim sezeryan olacagı için iki hafta önden alınıyor diye biliyorum bakalım bize hangi tarihi verecek

Günaydın kızlar.siddrtki baş ağrısı için doktora gittim,sinüzit olmuşum.antibiyorik verdi bebegi etkilemez artık rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi.cikista da bebeğe bikac parça kıyafet aldım fena halde yoruldum.bundan sonraki alışverişleri internet üzerinden tamamlamayı dusunuyorum

Cok gecmis olsun. Berbat bi ağridir bilirim sallama papatya çayını içecek gibi demle bir fincana. Soguyunca burnuna cek bol bol, veya burun spreyi sisesine koy, bol bol sık. Çok iyi geliyor sinuzite, bosaltiyor

Nunutte dunden beri sesin cikmadi acaba suyu gelince doguma almis olabilirler mi aksam cok kafaya takinca gece ruyama girdi bende ruyamda sancilanmisim ruyasi bile cok etkiledi. Allahim evlatlarimizi bize bagislasin.

Nunutte dunden beri sesin cikmadi acaba suyu gelince doguma almis olabilirler mi aksam cok kafaya takinca gece ruyama girdi bende ruyamda sancilanmisim ruyasi bile cok etkiledi. Allahim evlatlarimizi bize bagislasin.
Off sorma, ben de cok kafaya taktim, hic haber de gelmeyince aklimda bununla uyumusum demek ki. Bütün gece erken doğum falan gördüm

Dün sabah ıslaklık var çamaşırımda demişti, önceki gece de ağrısı olduğundan bahsetmişti. Arkadaşlar doktora git nstye alsın demişti hatta. Ben de o yazdığından sonra sabah bu mesajını görünce belki sadece sızıyordur diye dua ediyorum. Sızması durumunda doktor gözetiminde hastanede yatarak gittiği yere kadar götürüyorlar gebeliği, hemen doğuma almıyorlar ya. Belki öyledir diye dua ediyorum. Ama çok merak ettim... İnşallah iyidir ikisi de..

Tesekkur ederiz canim bilgilendirdigin icin. Allah yardimcisi olsun dua ediyorum onun icin.mesajları her zaman okuma firsatim olmuyor erken dogum riski varmiydi ki yoksa aniden olusan bir durum mu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…