2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Devlet hastanesine canım genelde orda böyle oluyor çünkü

Bugün gittim canım her gittiğimde de veriyor renklisini de veriyor diğerini de. Geçen gittiğimde yüzü dönüktü göstermemişti bugün gittiğimizde de elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyordu aç yavrucum :d o yüzden çok net görünmüyordu yüzü yarısı kapalıydı zaten elinden dolayı. Doktor vermiyorsa sen iste canım hatırlat.

Ben saha dün gittim özele gidiyorum özellikle yüzünü yakalamak için çok uğraşıyor doktorum ve çıktı da veriyor, insan çok merak ediyor sonuöta

Hahha bana hala tüm görenler erkek di mi diyor. Hayır kızım olacak diyorum imkansız diyorlar. Yani cinsiyetin belirtisi olduğuna ben inanmıyorum. Benim yüzüm güzelleşti, sivri bir göbeğim var, gögüslerim dolgunlaştı ama kızım olacak Allahın izniyle.

Ben saha dün gittim özele gidiyorum özellikle yüzünü yakalamak için çok uğraşıyor doktorum ve çıktı da veriyor, insan çok merak ediyor sonuöta
Devlet hastanesine canım genelde orda böyle oluyor çünkü
evet işte ilk hamileligimde devlet Hastanesi'ne gidiyordum bebek iyi diyorlardı sadece ne kilo söylüyorlar ne ultrason kağıdı veriyorlardı hatta hamile bir kadın bebisinin kilosunu sormuştu doktor terslemisti napcan boyunu kilosunu iyi iyi demişti :/ bende ozele gitmiştim o muameleden sonra. ilk gitmeme rağmen oğlumun yüzünü falan gösterdi hatta fotosunu yakaladı doktor verdi bize ama değişti tabi doktor. Bu hamileliğimin başından beri özele gidiyorum ilk başta her gidisimizde hafta hafta gitsem bile o zamanlar ultrason kağıdını verdi doktorum 20 li haftalarda yüzünü göstermeye çalıştı falan sakladı bizim kız :) şimdi ne ultrason kağıdı veriyor ne de 4d bakıyor.

bir dahaki kontrolumde öyle yapacağım canım bakalım ne dicek surda ne kaldı hem bir kerecik görseydim bebisimin yüzünü dünyalar benim olurdu :)

Yushus canim benim en son 15. Haftamda verdi ultrason kagidini benim sipa yuzunu gostermiyor siyah beyaz yandan gorebiliyoruz ama renklide hic bisi belli olmuyor yuzunu rahme dayiyor cunku ve yuzunu donsun diye resmen karnimi calkaliyor doktor yok banamisin demiyor pasamin rahatini bozamiyoruz ben cok takmiyorum saglikli oldugu haberini alayimda onemli olan o ee tabi yzunu merak ediyorum ama dogdugunda doyasiya gorecegim diye avutuyorum kendimi

Sen de özele gidiyordun dimi canım bende bir tek bana denk gelen doktorlarmi vermiyorlar mı ne diye düşünmeye başladım. Aynen bende sağlıklı olduğunu duyunca bana yetiyor ama önceden sürekli biz özellikle istemememize rağmen kendi gösterince bu aralar gostermeyince acaba noldu dedik. Bu sefer ki kontrolümde alttan muayene ettiği için eşimi almadı içeri çıktıktan sonra da eşim bebisin kilosunu sordu benden daha çok merak ediyor bende 1300 diyince sok oldu kızdı biraz da biz para veriyoz sonuçta niye doktora sormadın iki hafta önce 1532 Gr dı diye falan. Ama ben doktorun o yoğunluğunu falan gördüğüm için sıkbogaz etmek istemedim bir de iki hafta sonra kontrol var diye..

Evet canim ozele gidiyorum Canim yuzunu gosterdigi halde vermiyorsa isteyebilirsin benim bebis gostermiyor ve doktorum gostersin diye baya ugrasiyor. Birde cok erken ve gec gidilince doktorlar sapitabiliyorlar kolau degil o kadar insanla ugrasmak ben malesef calistigim icin en erken saati aliyorum kiyamam doktorum kahvesini yapmak icin musade istiyor. Bizde hic tutarsizlik olmadi kilo boy arasinda ama bazen pek ilgilenemedigini hissediyorum ama ona ragmen guler yuzu sorunlarimi dinlemesi beni mutlu etmeye yetiyor.

Ne sıkboğazı canım ya aklında ne varsa sor sonuçta işi bu kadar tutarsızlık iyi değil bence iki hafta önce ki kilosundan düşük kiloda olması da iyi değil aslında bu konuyu bence sormalıydın

Ne sıkboğazı canım ya aklında ne varsa sor sonuçta işi bu kadar tutarsızlık iyi değil bence iki hafta önce ki kilosundan düşük kiloda olması da iyi değil aslında bu konuyu bence sormalıydın
doktor acilden gelmişti ve ben odadayken telefonla konuştu baya bir de telaşlı falan görünce onu yanlış söyledi herhalde diye düşündüm ustelemedim canım iki hafta sonra gel dedi bir de bakalım o zaman ne kadar olmuş olcak. büyük ihtimalle yanlış söyledi çünkü gelişimi durmuş bebiş duydum ama zayıflamış bebiş duymadım hiç bir de ultrasonda bakarken herşey yolunda kilosu falan iyi dedi yoksa 31 haftalık bebisin kilosunun 1300 olması az gelebilir doktorlara göre bence
Haklısın canım bende seviyorum bizim doktorun ilgisini her seferinde nasılsın falan soruyor hep sağolsun. bir daha ki kontrolümde rica edeyim bakayım gorebilcekmiyiz. ve bende erken saatte gideceğim artık karar verdim çünkü ilk defa onu böyle gördüm diyeceklerini hep karıştırdı mesela 35 cm kilosu dedi bir ara

Canım varmı bi haber
Hastaneye yatırdılar canım. Kontrol altında tutacaklar. Umarım çok kalmam. Şuan iyiyim kasılma ve sancım pek yok. İlaçlar fayda etti çok şükür. Birde Miyomdan dolayı bebeğin plasentadan ayrılma riski varmış. Bebeğim biraz daha dayanır umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…