- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #23.581
Devlet hastanesine canım genelde orda böyle oluyor çünküarkadaşlar yakin kontrollerinizde doktor ultrason kağıdı veriyor mu acaba size. benim doktor vermiyor artık bebisin yüzünü de göstermiyor artık anlamadım ben bu işi 20 haftalıkken falan gösteriyordu her gittiğimizde bu aralar ne kağıt veriyor ne de yüzünü gösteriyor. Kilosu ve boyuyla ilgili bilgi veriyor ve genel olarak iyi olduğunu falan söylüyor. Acaba ozellikle söylemem mı lazım ultrason kağıdı verin diye. özele gidiyorum. devlet hastanesinde boyu ve kilosunu bile söylemiyorlar napcagimi şaşırmış durumdayım
Bugün gittim canım her gittiğimde de veriyor renklisini de veriyor diğerini de. Geçen gittiğimde yüzü dönüktü göstermemişti bugün gittiğimizde de elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyordu aç yavrucum :d o yüzden çok net görünmüyordu yüzü yarısı kapalıydı zaten elinden dolayı. Doktor vermiyorsa sen iste canım hatırlat.arkadaşlar yakin kontrollerinizde doktor ultrason kağıdı veriyor mu acaba size. benim doktor vermiyor artık bebisin yüzünü de göstermiyor artık anlamadım ben bu işi 20 haftalıkken falan gösteriyordu her gittiğimizde bu aralar ne kağıt veriyor ne de yüzünü gösteriyor. Kilosu ve boyuyla ilgili bilgi veriyor ve genel olarak iyi olduğunu falan söylüyor. Acaba ozellikle söylemem mı lazım ultrason kağıdı verin diye. özele gidiyorum. devlet hastanesinde boyu ve kilosunu bile söylemiyorlar napcagimi şaşırmış durumdayım
Ben saha dün gittim özele gidiyorum özellikle yüzünü yakalamak için çok uğraşıyor doktorum ve çıktı da veriyor, insan çok merak ediyor sonuötaarkadaşlar yakin kontrollerinizde doktor ultrason kağıdı veriyor mu acaba size. benim doktor vermiyor artık bebisin yüzünü de göstermiyor artık anlamadım ben bu işi 20 haftalıkken falan gösteriyordu her gittiğimizde bu aralar ne kağıt veriyor ne de yüzünü gösteriyor. Kilosu ve boyuyla ilgili bilgi veriyor ve genel olarak iyi olduğunu falan söylüyor. Acaba ozellikle söylemem mı lazım ultrason kağıdı verin diye. özele gidiyorum. devlet hastanesinde boyu ve kilosunu bile söylemiyorlar napcagimi şaşırmış durumdayım
Hahha bana hala tüm görenler erkek di mi diyor. Hayır kızım olacak diyorum imkansız diyorlar. Yani cinsiyetin belirtisi olduğuna ben inanmıyorum. Benim yüzüm güzelleşti, sivri bir göbeğim var, gögüslerim dolgunlaştı ama kızım olacak Allahın izniyle.selam kizlar..doguma az kalmis sizin ne guzel saglikla kavusun insallah.benim.ikinci hamileliyim.1kizim var.erkek bebis belirtilerini sormaya geldim.yazarsaniz cok sevinirim.ilk 3aydaki belirtiler gogus agrisi uyku hani falan sag sol yumurtlaama.cok heyecanliyim.Rabbim saglil versin ilk once
Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız sen ve bebişinleKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Ben saha dün gittim özele gidiyorum özellikle yüzünü yakalamak için çok uğraşıyor doktorum ve çıktı da veriyor, insan çok merak ediyor sonuöta
evet işte ilk hamileligimde devlet Hastanesi'ne gidiyordum bebek iyi diyorlardı sadece ne kilo söylüyorlar ne ultrason kağıdı veriyorlardı hatta hamile bir kadın bebisinin kilosunu sormuştu doktor terslemisti napcan boyunu kilosunu iyi iyi demişti :/ bende ozele gitmiştim o muameleden sonra. ilk gitmeme rağmen oğlumun yüzünü falan gösterdi hatta fotosunu yakaladı doktor verdi bize ama değişti tabi doktor. Bu hamileliğimin başından beri özele gidiyorum ilk başta her gidisimizde hafta hafta gitsem bile o zamanlar ultrason kağıdını verdi doktorum 20 li haftalarda yüzünü göstermeye çalıştı falan sakladı bizim kız :) şimdi ne ultrason kağıdı veriyor ne de 4d bakıyor.Devlet hastanesine canım genelde orda böyle oluyor çünkü
bir dahaki kontrolumde öyle yapacağım canım bakalım ne dicek surda ne kaldı hem bir kerecik görseydim bebisimin yüzünü dünyalar benim olurdu :)Bugün gittim canım her gittiğimde de veriyor renklisini de veriyor diğerini de. Geçen gittiğimde yüzü dönüktü göstermemişti bugün gittiğimizde de elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyordu aç yavrucum :d o yüzden çok net görünmüyordu yüzü yarısı kapalıydı zaten elinden dolayı. Doktor vermiyorsa sen iste canım hatırlat.
Ay canim sok oldum su an sizinti seklinde mi oldu idrar falan olmasin cunku cok karistigini soyluyorlar bizi haberdar et insallah mudahele edilebilecek bir seydirKızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Sen de özele gidiyordun dimi canım bende bir tek bana denk gelen doktorlarmi vermiyorlar mı ne diye düşünmeye başladım. Aynen bende sağlıklı olduğunu duyunca bana yetiyor ama önceden sürekli biz özellikle istemememize rağmen kendi gösterince bu aralar gostermeyince acaba noldu dedik. Bu sefer ki kontrolümde alttan muayene ettiği için eşimi almadı içeriYushus canim benim en son 15. Haftamda verdi ultrason kagidini benim sipa yuzunu gostermiyor siyah beyaz yandan gorebiliyoruz ama renklide hic bisi belli olmuyor yuzunu rahme dayiyor cunku ve yuzunu donsun diye resmen karnimi calkaliyor doktor yok banamisin demiyor pasamin rahatini bozamiyoruz ben cok takmiyorum saglikli oldugu haberini alayimda onemli olan o ee tabi yzunu merak ediyorum ama dogdugunda doyasiya gorecegim diye avutuyorum kendimi
Evet canim ozele gidiyorum Canim yuzunu gosterdigi halde vermiyorsa isteyebilirsin benim bebis gostermiyor ve doktorum gostersin diye baya ugrasiyor. Birde cok erken ve gec gidilince doktorlar sapitabiliyorlar kolau degil o kadar insanla ugrasmak ben malesef calistigim icin en erken saati aliyorum kiyamam doktorum kahvesini yapmak icin musade istiyor. Bizde hic tutarsizlik olmadi kilo boy arasinda ama bazen pek ilgilenemedigini hissediyorum ama ona ragmen guler yuzu sorunlarimi dinlemesi beni mutlu etmeye yetiyor.Sen de özele gidiyordun dimi canım bende bir tek bana denk gelen doktorlarmi vermiyorlar mı ne diye düşünmeye başladım. Aynen bende sağlıklı olduğunu duyunca bana yetiyor ama önceden sürekli biz özellikle istemememize rağmen kendi gösterince bu aralar gostermeyince acaba noldu dedik. Bu sefer ki kontrolümde alttan muayene ettiği için eşimi almadı içeriçıktıktan sonra da eşim bebisin kilosunu sordu benden daha çok merak ediyor bende 1300 diyince sok oldu kızdı biraz da biz para veriyoz sonuçta niye doktora sormadın iki hafta önce 1532 Gr dı diye falan. Ama ben doktorun o yoğunluğunu falan gördüğüm için sıkbogaz etmek istemedim bir de iki hafta sonra kontrol var diye..
Ne sıkboğazı canım ya aklında ne varsa sor sonuçta işi bu kadar tutarsızlık iyi değil bence iki hafta önce ki kilosundan düşük kiloda olması da iyi değil aslında bu konuyu bence sormalıydınSen de özele gidiyordun dimi canım bende bir tek bana denk gelen doktorlarmi vermiyorlar mı ne diye düşünmeye başladım. Aynen bende sağlıklı olduğunu duyunca bana yetiyor ama önceden sürekli biz özellikle istemememize rağmen kendi gösterince bu aralar gostermeyince acaba noldu dedik. Bu sefer ki kontrolümde alttan muayene ettiği için eşimi almadı içeriçıktıktan sonra da eşim bebisin kilosunu sordu benden daha çok merak ediyor bende 1300 diyince sok oldu kızdı biraz da biz para veriyoz sonuçta niye doktora sormadın iki hafta önce 1532 Gr dı diye falan. Ama ben doktorun o yoğunluğunu falan gördüğüm için sıkbogaz etmek istemedim bir de iki hafta sonra kontrol var diye..
doktor acilden gelmişti ve ben odadayken telefonla konuştu baya bir de telaşlı falan görünce onu yanlış söyledi herhalde diye düşündüm ustelemedim canım iki hafta sonra gel dedi bir de bakalım o zaman ne kadar olmuş olcak. büyük ihtimalle yanlış söyledi çünkü gelişimi durmuş bebiş duydum ama zayıflamış bebiş duymadım hiç bir de ultrasonda bakarken herşey yolunda kilosu falan iyi dedi yoksa 31 haftalık bebisin kilosunun 1300 olması az gelebilir doktorlara göre benceNe sıkboğazı canım ya aklında ne varsa sor sonuçta işi bu kadar tutarsızlık iyi değil bence iki hafta önce ki kilosundan düşük kiloda olması da iyi değil aslında bu konuyu bence sormalıydın
Haklısın canım bende seviyorum bizim doktorun ilgisini her seferinde nasılsın falan soruyor hep sağolsun. bir daha ki kontrolümde rica edeyim bakayım gorebilcekmiyiz. ve bende erken saatte gideceğim artık karar verdim çünkü ilk defa onu böyle gördüm diyeceklerini hep karıştırdı mesela 35 cm kilosu dedi bir araEvet canim ozele gidiyorum Canim yuzunu gosterdigi halde vermiyorsa isteyebilirsin benim bebis gostermiyor ve doktorum gostersin diye baya ugrasiyor. Birde cok erken ve gec gidilince doktorlar sapitabiliyorlar kolau degil o kadar insanla ugrasmak ben malesef calistigim icin en erken saati aliyorum kiyamam doktorum kahvesini yapmak icin musade istiyor. Bizde hic tutarsizlik olmadi kilo boy arasinda ama bazen pek ilgilenemedigini hissediyorum ama ona ragmen guler yuzu sorunlarimi dinlemesi beni mutlu etmeye yetiyor.
Kızlar benim suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Hastaneye yatırdılar canım. Kontrol altında tutacaklar. Umarım çok kalmam. Şuan iyiyim kasılma ve sancım pek yok. İlaçlar fayda etti çok şükür. Birde Miyomdan dolayı bebeğin plasentadan ayrılma riski varmış. Bebeğim biraz daha dayanır umarım...Canım varmı bi haber
Kesinlikle olmuyooo gece uyku tutmuyo sabın köründede uyarıyorumGeceler sabah olmuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?