2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tesekkur ederiz canim bilgilendirdigin icin. Allah yardimcisi olsun dua ediyorum onun icin.mesajları her zaman okuma firsatim olmuyor erken dogum riski varmiydi ki yoksa aniden olusan bir durum mu merak ettim.
Yok aniydi hepimiz şaşırdık o yüzden canım, umarım zamanında gelir tüm bebişler

Ben bi kaç gündür klozt değil normal wc kullanıyorum. Kullnırken de epey zorlandım. Oturup kalkarken. Şimdi afedersiniz vajinamda ağrı var. Sizde de oluyormu normalde

Ben bi kaç gündür klozt değil normal wc kullanıyorum. Kullnırken de epey zorlandım. Oturup kalkarken. Şimdi afedersiniz vajinamda ağrı var. Sizde de oluyormu normalde
Serviks probleminden sonra ben hiç kullanmadım alaturka tuvaleti. Hatta klozette bile kendimi çok zorlamamaya, uzun oturmamaya gayret ediyorum. Doktor özellikle birşey demedi ama mantıken düşününce normal doğuma yakın bir pozisyon, senin durumun için de çok uygun olmayabilir. Doktoruna sor ama bence kullanma yine de

Benim varislerden oldugu icin normal tuvalete en basindan beri oturamiyorum patliycakmis gibi hissediyorum. İlk hamileliğimde varis sorunum yoktu ama son ayda yine sıkıntı olmustu agri yapıyordu tuvalete girince.

Kızlar boyle dogum haberlerini aldıkca ne olur ne olmaz diye hazılık yapmaya başaladım lohusa kilodu göğüs kalkanı falan aldım şimdide lohusa geceliği bakıyırum ama kafama yatan bi model bulamadım istanbul Anadolu da otuyorum yalnız cıkacak dermanım yok gibi internetten hangi siteye bakmalıyım ya da önereceğizniz instagramdan olur n11 falan olur varmı kızlar

Ben de serviks problemi var ama alaturka kullanıyorum kayinvaldemlerdr klozet yok insallah bisey olmaz

Mecburiyetten kullandım canım 3 gün. Yoksa bende serklajdan beri hiç kullanmıyorum

Bende internetten almaya cesaret edemedim istedigim gibi cikmaz diye. Esimle bir gun cikip hepsini tamamladim cantam hazir benimde bebeginde. Dedigin gibi disarda biraz dolasinca bayginlik hali geliyor banada. Hic cikasim yok benimde bu saatten sonra. Neyse ki tamamladim herşeyi. Kizimi parka goturebilsem ona şükrediyorum :)

Canim lohusa sepeti diye bir site var oranın mallarının guzrl olduğunu söylüyorlar hatta buradan da alan arkadaşlar vardı bir bak istersen canim

Allah yardimcisi olsun insallah dualarimiz onunla canim tekrar gorusursen soyle insallah onun ve bebeginin hakkinda hayirlisi olsun

kizlar moralim cok bozuk herkesin karni catlar ben bugun gordum ki bacagimn arkasi catlamis ustelik derim sert degil gergin degil ic kismin arka kalca tarafi catlamos kocamn soktayom ya bacak baldir catlar mi sismediki ;(

oyle dusunme aklina da oyle seyler getirme soylw dusun nicin oylw bsy gelsin ki gebeligin saglikliysa.. her gebelik gbi zamani gelince sonlanacaktir mantiken bu boylw dimi evhamlanma serin ol canim
Canim benim erken dogum riskim var bir aydir yatıyorum onun için korkuyorum ama sende de varmış demek ki hamilelikte normal

kizlar moralim cok bozuk herkesin karni catlar ben bugun gordum ki bacagimn arkasi catlamis ustelik derim sert degil gergin degil ic kismin arka kalca tarafi catlamos kocamn soktayom ya bacak baldir catlar mi sismediki ;(
Ben sadece göbeğimi nemlendirdim. Benim de kalça, basen, bacaklarım komple çatladı. Hiç aklıma gelmedi oraların çatlayacağı.. çok pişmanım komple kremlemediğime...

Canim beni hep bu konuda uyardilar kimsenin aklina gelmiyor galiba oralari nemlendirmek en cok catlatan yerlerdenmis bacak arkalari baldirlar

Canim lohusa sepeti diye bir site var oranın mallarının guzrl olduğunu söylüyorlar hatta buradan da alan arkadaşlar vardı bir bak istersen canim
Teşekkürler kızlar suwenden iki takım almıstım ama yalnız gecelik olmadıgı için sıkıntı olabilir diye düşündüm galiba gecelik en az iki adet gerekli olacakmıs hastahane de eşimle pazarları cıkıp bakacagız artık genellikle avm lere bakıyorduk pek bişi bulamadık lohusa sepeti iyiyse bakmak lazım o zamn en kotu oradan alırım galiba:)

Kızlar dünden beri erken doğurcam diye çok korkuyorum. Bebeğin gelişimi korkutuyor beni. Bir ayda nasıl bu kadar fazla kilo aldı hep geriden geliyorduk ilk defa öne geçti bacak 1 hafta kafa 2 hafta karnı 3 hafta önde. YaKaMoZz-z senin bebek de öndeydi değil mi kilosu fazlaydı. Doktor sana şunu bunu yeme vs.dedi mi?

canım benimde hep önde. hatta öyle 1 hafta falan da değil en son 28+6 haftalıkken gitmişim. kafa 32+5, karın 31+0 çıkmış. geneli de 28+6 iken, 30+6 gözüküyor. doktor hiçbişey demedi mesela bana. her bebek aynı olacak diye bişey yok, kimi büyük kimi minyon olur dedi. hiç yeme içmeye girmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…