2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Şimdiki kilona göre bir beden büyüğü olsun canım maksat sadece toparlasın diye bir beden küçüğü de karnın küçüldükten sonra sıkılaşması için
Ben öyle yapmıştım çok işe yaradı hiç karnım kalmadı 24 kilo almama rağmen

Kizlar BI de bende erken dogum riski var surekli yatıyorum kan sulandirici igne kullanmam gerekli mi ya
Kan sulandırıcı iğneyi bende kan pıhtılaşması olduğu için kullanıyorum ilk çocuğumda iğne ile oldu. Kan pıhtılaştığı zaman bebeğe besin gitmiyor ve yaşayamıyor yani sende böyle bi sıkıntı olsaydı bebegin bu zamana kadar durmazdı bana pıhtılaşma teşhisi konulmadan önce 4 düşüğüm oldu hepside 3 aydan küçüktü. Başka sebeple kullanan da vardır belki.

Çok sağol alayım hemen dursun kenarda erteleyince hep araya bir şeyler giriyor ve unutuyorum :)

Ha anladım canim benim erken dogum riskim var 5 haftadır yatıyorum hareketsizlik var ister istemez gerekli olsaydı doktorum verirdi herhalde

Kızlar normal doğuma yardimci olduğu için alaturka tuvalet kullanmamız gerektiğini biliyorum ama siz de zorlanmjyormusunuz bebek sanki sıkışıyor ve rahatsiz oluyor kıpır kıpır ediyor nasıl olacak bu tuvalet işi ben hep klozet kullaniyorum bu yüzden yaa

Canım ben de klozet kullanıyorum. Alaturkayı o sebepten kullanayım dedim ama oturdum kalkamadım ayağa inanki. Göbek aşırı engelliyi zaten eğilmeye

Kızlar yeni doğum yapan bi arkadaşımın mevlüdü olucak da takı mı takılmalı yoksa hediye mi götürülmeli nasıl oluyo bu işler, çok deneyimsizim yardım edin bana

Kızlar yeni doğum yapan bi arkadaşımın mevlüdü olucak da takı mı takılmalı yoksa hediye mi götürülmeli nasıl oluyo bu işler, çok deneyimsizim yardım edin bana

Canım ona yakınlık derecesine göre sen karar vereceksin :) mesela çok yakınsa illa altın ya da ne bileyim nazarlık tarzı bir şey olur ama normal arkadaşsa alt üst kıyafet yada ne bileyim o tarz şeyler alabilirsin :) hatta çiçek sepetinde bebek hediyeleri çok güzel oradan da bakabilirsin.

Canım ben de klozet kullanıyorum. Alaturkayı o sebepten kullanayım dedim ama oturdum kalkamadım ayağa inanki. Göbek aşırı engelliyi zaten eğilmeye
Aynen canım kalkmak zor oturmak da zor bebek sıkışıyor ciddi ciddi hissediyorum yani kullanabilecegimi sanmıyorum ne kadar normal doğum için önerilse de

Kızlar hamilelikte sivilcelerinde çoğalma olan var mı benim en başından beri bariz cildim bozuldu ya ve bebek kız kendi guzellesiyor sanırım içerde

ben umumi yerlerde girmemeye özen göstersemde mecbur kaldığım zamanlarda alaturka kullanıyorum hep alafranga olsa da oturmamak için 2büklüm oluyorum bence bebek sıkışmaz çok şükür zorlanmıyorum ama geçenlerde mutfağımın yerini sileyim dedim baya ağrım oldu

yakınlık derecesine göre değişir ama illa yakının diye de altın almak zorunda da değilsin ben teyze oğlumun kızı için yaklaşık 1 senelik prima bez almıştım ah ah o zamanlar maddi durum iyiydi tabi hala onu söylerler ne hora geçmişti diye kapılarına ev kadar koliyle dayanınca şok olmuşlardı arkadaşlarımın çocuklarına hep alt üst takımlar aldım ya da dalin bakım setleri oluyor ya onlardan götürdüm ben bu tarz hediyelerin altından daha değerli olduğunu düşünüyorum bana gelen hediyelere de o nedenle çok sevinirim bazen ihtiyaçlar hemen elinin altında olunca tadından yenmiyor

yaa sanki takı götürmeyince ayıp oluyo gibi hissediyorum niye bu hisse kapılıyorum bilmiyorum, çok aşırı yakın değiliz de bebek bezi iyi fikir bizim bebişin koli koli bezlerinden bi kolisini hibe edebilirim

Kizlar seker yüklemesi yaptıran var mi zararlı diyorlar doğru mu sizce
Ben yaptırdım bi zararını görmedim hamile kalmadan 1 ay önce şekerimi ölçtürmüştüm yüksek dedi doktor şekeri bayaa azalttım sonra hamile kaldım ve 25. Haftada yükleme yapıldı şekerim düşük çıktı tüksek olması iyi değil ama düşük olması da iyi değil dedi doktor yaptır derim sadece yükleme yapıldığı gün için bi tuhaf oluyo sürekli uyku hali yapmıştı bende başka da bi şeyi olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…