2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Benimde hareket azalması olmuştu, denk geldi kontrolüme meğersem bebiş dönmüş. Hem büyüme hem dönme olunca hareket azlığı oluyormuş. İyilerdir inşallah bebeklerimiz hepimizin

Bende dün dr.a gittim. Dr. Bana bebeğin rahim kısmında olduğununyani başının aşağıda olduğunu söyledi. Hatta dikişim olmasaymış dpğum yapmış olurmuşum. Bendeki sorun afedersiniz vajinamdaki kemikletin ağrıması idi. Pubik bölgr ve yan taraflar. Nst de sancı çıkmadı ama. Dr. Sancın olsa yatırır idim dedi. Biraz korktum açıkçası. Bebek dönünce ağrı yaşanır mı. Acaba ağırlığının verdiği ağrı mı

Selam benım doktorum 34. Hafta dedi ama ben bıraktım 33.haftada
Hm öylemi benim doktorum daha bişey soylemedi bi kac yerde okudum bırakmıslar artık kac hafta önce bilmiyorum ama bi kacı bebeğini kaybetmis acaba bizim doktor ne diyecek böyle bişey olurmu ya korktum ben biraz okuyunca onları da

Günaydın kızlar Bugün saglık ocagına tahlil vermeye gittim. 2. Doz tetanoz içinde aramamışlardı onuda sordum geç kalmışsın yapmayız artık dediler, sanki onlar aradıda ben gitmedim. Dogumdan önce söylersin yaprşar 3. Dosu dediler. Yaptırmayan var mı 2. Dozu

bana bilinçli yapmadılar canım eğer okul aşıların tamsa onlar sayılıyormuş

Bir şey soracağım bir arkadaşımız tecrübeli annelerimizden biri bir korse modeli atmıştı hem sezaryen hem normal içindi sanırım hatırlayan var mı ? Acaba @Ayaklarim3kilo siz miydiniz atan modelini ?
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar korse konusunda yada alan ve tavsiye verebilecek arkadaşlar var mı ?

cimcime- canım soramadım kendisine bugün ama sabah gördüm yine hastanede paylaşımı vardı instagramda, kontrol altında sürekli heralde bebeğin suyu azalmasın diye Allah yardımcısı olsun..

sebnemcan korseeee ben de öğrenmek istiyorum bir de emzirme sütyeni aldınız mı aldıysanız nerden aldınız =)

Canım ben kullandım çok memnun kaldım şuan ki bedeninden bir beden büyük alacaksın birde bedeninden bir beden küçük almalısın karnın küçüldükçe korseni küçültürsün

Ben tek doz yaptırdım canım benim erken doğum riskim vardı rahim ağzı yetmezliği yüzünden doktora sordum tek doz yaptır başka yaptırma dedi

Birşey sorucam kızlar ya benim sağ gögsüm çok ağrıyor sanki süt ağrısı gibi ama oğlumda olmamıştı hiç. sizde de varmı göğüs agrısı.

Birşey sorucam kızlar ya benim sağ gögsüm çok ağrıyor sanki süt ağrısı gibi ama oğlumda olmamıştı hiç. sizde de varmı göğüs agrısı.
bende var canım benimde sürekli sağ göğsüm ağrıyor ve sızlıyor genelde sızı şeklinde şeker bayramında da sağ göğsümden kolostrum akmıştı sabah kalktığımda görmüştüm tişörtüm sapsarıydı

Çok teşekkür ederim ama anlamadım bir beden küçük ve büyük derken hamile halimiz mi yoksa normal halimiz mi kusura bakmayın soruyorum ama bu konularda hiç bilgi yok cidden ama kullanmakta istiyorum korseyi detaylarıyla öğrenmek istiyorum yani :)

totoroo canım ben emzirme atletini ve sütyenini avrupa network diye bir katologdan sipariş etmiştim hatta atleti çok güzel badi gibi evde o niyetle bile giyebilirsin :)

Şişlik varmıydı peki sende canım benim sanki süt birikip sertleşmiş gibi. Birde doktoruna sordun mu bu ağrıyı dün kontrolünde sordum ben ultrason çektirmen lazım dedi ama oğlum durmadıgı için yaptıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…