2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar hamile cekimi yaptirmayi dusunuyormusunuz yaptiran varsa hangi hafta yaptirdiniz
Peofesyonel makinem var, geçen ay tatilr gittiğimizde yanimda elbise de götürmüştüm. Eşim çekti bol bol bi de ekimde falan ya abim ya gorumcem ceker, bize yeter diye düşündüm

Kızlar mide yanması olan varsa, 2 dolu dolu yudum soğuk süt öneririm. Bir kahve fincanı kadar yani, daha fazla değil. Benimkini hemen kesiyor. Yarım saat sonra tekrar yanarsa, tekrar iki yudum içiyorum

Birşey sorucam kızlar ya benim sağ gögsüm çok ağrıyor sanki süt ağrısı gibi ama oğlumda olmamıştı hiç. sizde de varmı göğüs agrısı.
Bende bir gece boyunca oldu, hatta koca bir yuvarlak beze geldi elime çok korktum göğsümde kitle mi var diye. Ilık su ve masaj yaptım canım sabah kitlede kaybolmuştu agrıda geçmişti. Sanırım süt bezelerinin oluşumuyla ilgili olabilir, doktoruma sormadım.

Bende
Ben de evde oturamam sıkılırım 37 ye kadar çalışırım diyordum ama şu an 32.haftayı iple çekiyorum. İşten ziyade yol yoruyor beni. Hergün iki dolmuş bir saat bozuk yollardan sarsıla sarsıla korkarak gidiyorum bebeğime bir şey olacak diye. Göze alamam hiç 32.hafta ayrılacağım inşallah 28 eylüle denk geliyor.

Valla canim sormayi dusunuyorum birde goguslerim ilk zaman biraz buyudu sonra sondu yine acaba sutum.olur mu diye sorcam ama cekiniyorum kime sorsam alakasi yok buyuklukle sut olmasinin sen emzir diyorlar
Aynen ben de sadece 1 beden büyüdü çok şükür ucu var ama hiç emziren anne göğsü gibi değil emzirme sütyeni Alcam kara kara düşünüyorum

Kızlar B12 eksikliği çıkan ve iğne kullanan var mı? Faydası oldu mu?
Benim yıllardır eksik iğne tedavisini genelde değerler çok düşük olunca veriyorlar galiba tamamlamak için üniversitede bana da vermişlerdi şu bende 1 aydır dil altı hap şeklinde kullanıyorum ve değerim toparlandı senin iğne daha hızlı toplar

Azkullanilmiskaynanamvar alıntı yaptım silinmiş asprin konusunda bende bırakmaktan korkuyorum senin dediğin gibi o yüzden neyapcam bilmiyorum doktorumu dinlesem neyapsam ne olur içsem sonuna kdr
Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah canım. Benim bebek kaybım vardı ondan çok rahatsızdım bu konuda. Doktorum da paniğimi görüp desteklemişti Ama doktorunun bilgisi dahilinde kullanmalısın ve ona göre doktorun hazırlık içinde olması lazım. Benim spinal sezaryende mesela doktorum yanındaki doktora diyordu bu hasta 2 gün önce hapı bıraktı bir kez daha şuraları temizleyelim falan diye malum haplar iğneler kan çoğaltıyor ama dediğim gibi doktorum buna hazırlıklıydı, ona göre temizleyip etti sanırım. Kafana göre gizliden kullanmaya devam edersen büyük risk olur, kafandaki soruları endişeni doktorunla paylaş belki seni rahatlatmak için süreyi biraz uzatır.

Bende 34 falan çıkmış olucak inş dayanabilirsem 2 haftacik eklenecek bebeğimle olan vaktime bu da bende vicdan azabı yapıyor dağa çok dayanmaliydim diye ama dayanamicam sanjrim

Istanbula yine aşırı sıcaklar geldi, gece bile nefes alınmıyor sanırım bu haftalardan sonra hava serinlese bile uykusuzluk doğuma kadar bizi bırakmayacak
Bugün verdiğim tahlilde, hemoglobin, ferritin, demir serum normal aralıklarda. Demir bağlama cok cok yüksek. Anlayamıyorum bunu mesela. Ferritin normal sınırlar icindeyken demir baglama nasıl yükselebiliyor? Bilgisi olan var mi
Kan ilaci kullanmıyorum bu arada. Omeganin içinde biraz var sadece

Şu anda 16 kilo ile rekor bende sanırım.ama boyum olduğundan hiç caktirmiyorim zaten 46 kilo ile hamile kalmıştım.kucik oğlumda da 24 kilo almıştım.yine öyle olcak ve doğum sonrası verecem sanırım.

Hayır tatlim 18 ile rekor bende. Var mi arttiran

Canım ben de klozet kullanıyorum. Alaturkayı o sebepten kullanayım dedim ama oturdum kalkamadım ayağa inanki. Göbek aşırı engelliyi zaten eğilmeye

Gobegin engellemesini gectim benim diz kapaklarim catir cutur ediyo

kızlar sizi de sıcak basıyor mu yüzümden alev fışkırıyor benim yanıyorum

Bende ayniyim hep mi ter akar insanin suratindan. Makyaj durmuyor hic yüzümde yaaaa

Arkadaşlar ter dedinizde bende terliyorum ama benim normalde terim yaz sıcaklarında ekstra kokmazdı ama şimdi etrafımı bile rahatsız eder oldu koku sizdede varmi böyle bi durum

Arkadaşlar ter dedinizde bende terliyorum ama benim normalde terim yaz sıcaklarında ekstra kokmazdı ama şimdi etrafımı bile rahatsız eder oldu koku sizdede varmi böyle bi durum
Soğan sarımsak yiyorsan ondandır. Yemediğinde kokmuyor seninkinin sebebi bu değilse temiz tut roll on sür canım

Begumsav cnm bnde rahim ağzı yetmezliği var. Ondan korktu dr. senin rahim ağzı uzunluğun normalse korkma. Bu haftalarda başının aşağı inmesi normal diyor nette

Kol altiniza karbonat sürün. En en en etkili deodoranttan bile cok cok daha etkili. Kesinlikle koku olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…