2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynen kuşum. Rahim ağzım dikişli. Ondan böle dedi. Ben progestan kullanıyorum sadece . Nst de sancı da çıkmadıö adakat vb hiç kullanmadım. Ha birde magnezyum kullanıyırum

Arkadaşlar ter dedinizde bende terliyorum ama benim normalde terim yaz sıcaklarında ekstra kokmazdı ama şimdi etrafımı bile rahatsız eder oldu koku sizdede varmi böyle bi durum
Kullandığın vitaminden oluyor olabilir canim ya da demir ilacindan kaynaklaniyordur

Sıcak suyla masaj aklıma gelmemişti sağol canım deniycem bugün.

Ben klozet kullanamam hiç hep digerini kullaniyorum haftalar ilerledikce oturup kalkarken daha yavas ve dikkatli olmaya calisiyorum evden başka bir yerde ozgur olamıyorum zaten evdeysem eger bütün fazlalıkları çıkarıp öyle giriyorum çok kolay oluyor

B12 ve Ferritin değerlerim çok düşük çıktı. Doktor kan ilacını günde 2 defaya çıkardı ve Dodex diye bir iğne verdi haftada bir yapılacak.
Kullanan var mıydı bu ilaçtan ? Bebişimizde 37 cm 1.600 KG olmuş :)

Bende kan ilacımı günde 2 defa içiyorum. B12 im hep eksik benim ilaç kullanıyordum, yetmeyince dodex iğnesini bende vuruldum canım. 5 ampul var haftada bir vuruldum, bana iyi geldi iğne inşallah sana da iyi gelir.

Kızlar günaydın pembe lekelenmem oldu. Dr um yurtdışında birazdan başka bi Dr. A gidicem umarım nişan v.s. Değildir
Bi kere bende yaşamıştım az bi şey gelmişti hemen doktoruma mesaj yazdım gelmemi soyledi Muayeneye aldı ama bişey çıkmadı allahdan sivilce ya da tahriş falan olabilir dedi doktorumuz

Bende kan ilacımı günde 2 defa içiyorum. B12 im hep eksik benim ilaç kullanıyordum, yetmeyince dodex iğnesini bende vuruldum canım. 5 ampul var haftada bir vuruldum, bana iyi geldi iğne inşallah sana da iyi gelir.

İnşallah iyi gelir üzüldüm açıkçası düşük olduğunu görünce. İğneler bitince tekrar baktıracağım yükselmiş olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…