2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar doktorum izindeymiş aptal sekreteri randevu sistemini kapatmadığı gibi randevulu hastaları arayıp bilgi vermemiş acayip sinirliyim hastane yönetimi nasıl özür dileyeceğini bilemedi birde ben ayın 18inde tam 32+0 oluyorum doktor çarşamba günü iş başı yapacakmış aradım konuştum 32+2de rapor alsan problem olmaz dedi sizler tam 32+0da mı alıyorsunuz raporu bir iki gün geçse problem olur mu

Ben de en son gittigimde sordum nezaman gelmem gerek diye tam 32+0 da gel dedi. Insan ilk defa alacak olunca raporu bilemiyor

ben 33. hafta olarak gözüküyordum hastane kayıtlarında rapor alırken. sorun olmaz dedi doktorum

Ewet dediğin gibi ama zor bi durum günde 3 kereye kadar düş aldımı biliyorum
Hangi vitaminleri kullaniyorsun canim ben de ferro sanol duedenal cok kokuyor eger onu kullaniyorsan degistir canim gyneferon vaya ferro sanolla.bi ara ben yanlislikla ondan almisim berbatti:/

ben 33. hafta olarak gözüküyordum hastane kayıtlarında rapor alırken. sorun olmaz dedi doktorum
Ben de en son gittigimde sordum nezaman gelmem gerek diye tam 32+0 da gel dedi. Insan ilk defa alacak olunca raporu bilemiyor

muhasebeyi aradım şimdi herhangi bir sorun olmaz dediler inşallahta olmaz bakalım hayırlısı artık

Hangi vitaminleri kullaniyorsun canim ben de ferro sanol duedenal cok kokuyor eger onu kullaniyorsan degistir canim gyneferon vaya ferro sanolla.bi ara ben yanlislikla ondan almisim berbatti:/
Gyneferon kullanıyorum canım doktora soracaktim unuttum 2 hafta sonra kontrolüm var sorarım artik

Canim ben rapor aldım gecen cuma hatta 31+6 idim cumartesi günü 32 oluyorum demiştim doktora doktor da cuma günü adet tarihimi bir gün eksik gösterdi raporu cuma günü verdi bende kuruma teslim ettim bir gün problem olmaz dedi hatta istiyorsan pazartesi gel 32+2 olsun dedi ona göre de 37+2 ye kadar çalışırsın dedi

Bir problem olmuyor 32 +1de aldim. Hatta baska yerlerde 32+5 te alanlar oldugunuda okumustum. O yuzden dert etme 1-2gunden bisey olmaz.

Ben calisabilir raporumu aldim ama 37ye kadar beklemeyi dusunmuyorum acikcasi dayanabilirsem 35. Haftada ayrilcam. Dayanamazsam daha once bile ayrilabilirim.

Kızlar 37ye kadar çalısınca doğum sonrasına toplamda 13hafta mı izin kalıyo ekstra baska Bişi yok heralde dimi

Geçmiş olsun ben de var maalesef enfeksiyon ve uzun süredir geçmiyor.Doktorunuz bir ilaç yazdı mı? Kızılcık suyuna ben de başlayacağım günde kaç bardak içeceksiniz?

Kızlar dün tahlil vermiştim 32. Hafta rapr öncesi doktorum genel bi tahlil yaptır demişti b12 cok düşük çıktı pazartesi kontrolüm. Saglık ocagındaki dpktor muhtemelen iğne başlatır dedi. Korkmam gerekenbir durum var mı acaba intermette okudm biraz tedirgin oldum

bende dün iğneye başladım değerlerim baya düşüktü. bakalım iğne ile yükselecekmi.
et yumurta yoğurt çok tüketmiyorum sevemediğimden sanırım ondan kaynaklıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…