2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ilginize çok teşekkür ederim. Mantardan dolayı lekelenmişim. Bebek iyi çatın iyi dedi ben kilo almamışım ama bebek kilolu diyet yap dedi yoksa sezeryanla almak zorunda kalırız dedi. Çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik fitil kullanıcam hayırlısı bakalım :)

çok geçmiş olsun bende de mantar var galiba acayip kaşınmaya başladı dünden beri. doktora yarın gidecem. ne yazdı canım fitil?

ay çok şükür canım ee lekelenme olduğuna göre ağır mı geçiriyorsun sızı kaşıntı falan olmadı mı hiç? aman canım ilacını gününde al yoksa tekrarlıyor

Canım göğsünüze dokunmayın. Rahim kasılmalarını ve doğumu tetikliyor. Süt bezesi vs ise doğumdan sonra emzirirken geçer. Ya da korkutuyorsa seni doktora sor ama kendin dokunma.
Doğumu tetikledigini biliyorum yoksa sağıcam sütse eğer boşalsın rahatlıyım diye ama dokunamıyorumda ama masajın okadar tetikliycegini sanmıyorum bu şekile ağrıda çok rahatsız ediyor. Doktorum ultrason istedi ama oğlum durmadığı için çektiremedim

Benimde iki kaybım var cnm dediğin gibi doktora danışmak en iyisi teşekkür ederim

Ben hamileliğimin başından beri üçüncü paket b12 vuruluyorum vurulmadığım aralarda hap kullandım hamilelik öncesinde b12 sorunum vardı iğne kulanmıştım endişelinicek birşey yok Allahın izniyle

Ya kizlar bugün sabah 9 da sağlık ocağına sonra diyetisyene gittim ondan da civille e-bebeke gittim oglen eve geldim karnim semsert gecmedi hala ne yapacam ben ya
Evham yapmayin herseye :) yorulmussunuz belli ki. Sancı ve düzenli kasilma yoksa korkmayin, ayaklarınızı yükseğe koyup uzanın, dinlenin. Ben 20 dakika yuruyunce ağrıdan anladığım oluyor, serviksim biraz kisa ve bebek cok cok cok aşağıda, çok baskı yapıyor. O yüzden hiç yuruyemiyorum. Siz de cok yormayin kendinizi, bölün dışarıdaki islerinizi

Ben 32+1 de alıcam canım girişini de 32+3de yapıcam bana iş yerim sorun olmaz dedi ama bende senin gibi tereddutte kaldım 2 gün arada kaynar mi diye

Canim benim de serviks boyun kısa erken dogum riskim var sancin yok kasilmam da 2 saattir var yani karnimin sertliği gecmdi

Geçmiş olsun ben de var maalesef enfeksiyon ve uzun süredir geçmiyor.Doktorunuz bir ilaç yazdı mı? Kızılcık suyuna ben de başlayacağım günde kaç bardak içeceksiniz?

Enfeksiyon mağdurları biz
Bir antibiyotik bitirmiştim ardından kum dökmede tekrar suda eriyen bir şey vermişti ama şimdi yine antibiyotik verdi Kızılcık suyunu da bir kilo kızılcığı büyük bir tencerede kaynattım almaya yakın servis kaşığı ile 2 buçuk kaşık şeker attım çünkü çok mayhoş oluyor aklıma geldikçe içiyorum canım ama iki bardağı geçirmiyorum günlük...Ne derler bilirsin her şeyin fazlası zarar :)

Canim benim de serviks boyun kısa erken dogum riskim var sancin yok kasilmam da 2 saattir var yani karnimin sertliği gecmdi
Ama servikste kisalma varsa neden o kadar uzun süre ayakta kaldınız doktor bana yarim saatten fazla yürümek yok dedi. Ayaklarinizi mutlaka yuksege koyup uzanın. Magnezyum da alın. Kasilmalar düzenli olmadikca korkma dedi doktorum. Yani mesela duzenli 10 dakikada bir sertlesip gevserse o kasilma oluyor. Simdi siz yorulunca bebek de yorulmustur. Dinlenin birlikte

çok geçmiş olsun bende de mantar var galiba acayip kaşınmaya başladı dünden beri. doktora yarın gidecem. ne yazdı canım fitil?
Ben de şöyle bi durum var mantar olduğumu anlayamıyorum ne kaşıntı ne akıntı. Fitil ve fitil sonrası tekrarlanması diye bi koruyucu verdi canım kod var ilaçları almadım henüz

Gevşeme olmuyor da canim bebek için alışveriş yapayım dedim zaten karnim kasilinca fazla biseye de bakamadim ki heryere de arabayla gittim sadece yu rudugum mağaza içinde bize 15 dk yol

ay çok şükür canım ee lekelenme olduğuna göre ağır mı geçiriyorsun sızı kaşıntı falan olmadı mı hiç? aman canım ilacını gününde al yoksa tekrarlıyor
Oblomovcum ben mantar olunca hiç anlamıyorum akıntı kaşıntı koku hiç olmuyo. Dr ada söyledim iç tarafta ve katı o yüzden anlamıyosundur dedi. Baya yoğunmuş rahimi bile göremiyorum dedi.
Pelvik muayene yaptı çatın güzel dedi bebek biraz kilolu ben hiç almamışım yine de diyet verdi normal doğum istiyorum diye.
Pelvik Muayeneyi hiç sevmedim

Gevşeme olmuyor da canim bebek için alışveriş yapayım dedim zaten karnim kasilinca fazla biseye de bakamadim ki heryere de arabayla gittim sadece yu rudugum mağaza içinde bize 15 dk yol
Aynısı başımda olduğu için biliyorum. Daha bebegime tek bir parca bile alamadım. Evde dikilecek, hazirlanacak seyleri yapıyorum biraz. Ananesi babannesi aldı biraz sağolsun. Ben de mobilya için yordum kendimi. O daha elzem diye düşündüm. Artık zibindi, tulumdu birileri alacak, çünkü ben hiç çıkamıyorum. Sonra Allah sağlık verirse dogumdan sonraki kısmı birlikte alırız. Hakikaten dediğiniz gibi, büyük bir bebek magazasinin içinde bile 15 20 dakika ayakta kalamiyorum. Ne yapalim artik yuzduk kuyruguna geldik. Herşey dört dörtlük olmasa da olur, yeter ki bebeklerimiz sağlıkla ve vaktiyle gelsin. Eksikler bi sekilde tamamlanır

Canim cok gecmis olsun bebisin kilosu kac acaba haftamiz ayni diye soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…