2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tecrübeli annelere bir sorum olacaktı:) 3-6 ay kıyafetler 6 aya kadar giyilebilir mi? Ben çoğunluk 3-6 alıyorum da 6 aya kadar giyer diye. Giyebilir mi acaba?

Tecrübeli annelere bir sorum olacaktı:) 3-6 ay kıyafetler 6 aya kadar giyilebilir mi? Ben çoğunluk 3-6 alıyorum da 6 aya kadar giyer diye. Giyebilir mi acaba?
Tamamen çocuğun gelisimine ve kıyafetin kalıbına bağlı. Bazen 3 aylık çocuğa 1 yaş etiketli kıyafet bile olabiliyor

Azra Zehra koy yada Azra Fatma . Böylece sertlik kalkar. Zehra da Fatma da kıymetli isimler. Ancak çocuklar ilerde neden diyorlar. Biri modern öteki geleneksel olsun bence

Bizler kesin duygusal aclik cekiyoruz o nedenle bu kadar yeme ihtiyaci cekiyoruz.
Ben sadece sabahları çok aç hissediyorum
Gün içerisinde çok aç değilim. Ara sıra da maden suyu krizim geliyor. Genel anlamı ile suyu daha çok tüketiyorum. En son iki hafta önce kontrol vardı. Yani 29. Haftamda sadece totalde 3.5 kilo almışım. Hamilelikte az kilo almakta sorun mu bilmiyorum. Ben alamıyorum almıyorum. Zaten balık etli idim. Hamile kalınca herkes tanker olursun dedi ama benim bi karnım çıktı

guanaydn kizlar bu sabah ust uste hapsirikla uyandm... sag kasigima inanilmaz bir sanci girdi tuvakwte gttm ama agri sanki adet sancisi gbi 5 dk gecmedi daha sonra rahatladm hafif sancm kaldi sizce bir sikinti varmidr basina gelen var mi

guanaydn kizlar bu sabah ust uste hapsirikla uyandm... sag kasigima inanilmaz bir sanci girdi tuvakwte gttm ama agri sanki adet sancisi gbi 5 dk gecmedi daha sonra rahatladm hafif sancm kaldi sizce bir sikinti varmidr basina gelen var mi
Hayirli pazarlar cabim. Bende önceleri cok olurdu su son zamanlar olmuyor. Bebeisinin hareketlerini hissediyorsun zaten. O agri hapsurunca oluyormus genelde.

Azra Zehra koy yada Azra Fatma . Böylece sertlik kalkar. Zehra da Fatma da kıymetli isimler. Ancak çocuklar ilerde neden diyorlar. Biri modern öteki geleneksel olsun bence
Fatmayı eşim istiyor onu koyucaz kesin ama ikinci isime karar veremedim ama sanırım Azra yı koyucam ismini söylerken hep Azra diyesim geliyor

Günaydın kızlar iyi pazarlar grip olmadan hamileliği atlattım derken galiba hasta oluyorum ilaç ta içemiycem neyapcam bilmiyorum varmı tavsiyeleriniz hem grip bogazlarım

Günaydın kızlar iyi pazarlar grip olmadan hamileliği atlattım derken galiba hasta oluyorum ilaç ta içemiycem neyapcam bilmiyorum varmı tavsiyeleriniz hem grip bogazlarım
1 lira buyuklugunde kabugu soyulmus taze zencefil, yarım limon suyu, 2 3 tatlı kaşığı bal. Bu üçünü blenderdan gecirin, sulaniyor zaten, bogaza cook cok iyi geliyor. Burnunuza da demlenip sogumus papatya çayını fıslayın, burna bogaza tuzlu su çekin. Ilerlemeden önlemiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…