2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eşinizle ortak bir karar verip ikinizin istediği isimlerden birini koymalısınız bence sonuçta isim bir kere konuluyor ve önemli bir seçim isim o istiyor bu istiyora bırakmayın.

Biz de isimsiziz hala ve eş dost ısrarla soruyor. Bugün dayanamadım "isimli künye mi yaptıracaksınız?" Dedim. Kaba oldu ama sıkıldım sürekli adı ne olacak adı ne olacaktan.
Şu an sağsalim doğsun kucağımıza alalımın derdindeyiz insanlar keyif peşinde. İsmi Ahmet olsa ne olacak Mehmet olsa ne değişecek ben de bunu anlamıyorum. Elbet bir ismi olacak işte.

Moralini bozma canim allahın izniyle 4 hafta daha dayanacak bebegin stres yapma yeter ki

Ayaz kerem ... bence çok güzel. Hem eşinizin hem sizin isteğiniz birarada. Sonuçta sizin çocuğunuz.

yok canm ne kullanmasi kafaya gore ilac kullanilir mi tabiki degstrdgm doktoruma danscm bu konuyu cunku adalat bendeki kasilmaalari cok azaltmsti ama verdiklero dozu bilmyrm demek istedm

Biz de beraya karar verdik. Eşim de bi ön isim koymuştu. Ben de bera olsun istedim. Sizin de içinize siner inşallah

esperanzaa bence de fikir verenler kendi doğursun koysun. Kerem,ayaz ve mirza bizim de alternatiflerimiz arasindaydi. Ayaz kerem cok hoş bence. Kesinlikle eşinle birlikte karar verin, baska hic kimseye de fırsat vermeyin

Ağrı belinize vurmaya devam ederse konuşun bence doktorunuzla allah korusun beklenmedik bir durum olmasın.Ben de 37. haftaya kadar çalışmayı istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek

Kızlar bende acayip iştahsızlık var ya bi kahvaltida biraz istekli yiyorum diğer öğünler hiç aciktigimi bile anlamıyorum canım da hiçbişey istemiyor normal olmasa gerek bu durum di mi

Hazır isim konusu geçiyorken banada bir el atsanıza ya. İlk isim olarak fatma koyucaz ikinci isim olarak Azra istiyordum ama A harfi olunca tek sesli harf karakterinde sertlik oluyormuş diye zehra ya karar verdik ama Azra da aklım kaldı sizce hangisi daha yakışıyor

Aksam yemeginde o kadar cok yemisim ki anca sodayla kendime geldim sekerim 155 cikti durduramiyorum kendimi bazen inanilmaz acikiyorum. Bu arada bizim isim kesinlesti derken esim hop fikir degistirip baska isim buluyor bu muallak durumdan cok sıkıldim artik siz dua edin adam akilli isim sunuyor esleriniz benimki bir kopek ismi gibi Kaptan olsun der bir at ismi gibi Erbatur olsun der biktim valla bizim hicbir seyimiz normal olmadi ki cocugumuzun ismi normal olsun

Tam anlayamadım ama eşimin isminde de sadece a sesli harfi var ve hiç sert bi insan değildir. Azra hoş bi isim bence

Ben de resmen doyma duygumu kaybettim, surekli ama surekli yiyorum. 30.haftayi 7 kiloyla bitirdim ama sanki toplamda 20 kiloyu bulacak gibi bir istahim var. Yiyince de çok rahatsızlık veriyor ama yine de yemeden duramiyorum.
Eşim de enteresan isimler buluyordu. Gündüz vs gibi ertuğrul dizisinde ne kadar konulmayacak isim varsa getirip önüme koyuyordu. Artik kesin karar verdik. Hazırlıkları vs de ona göre yaptım. Ben dahil kimse fikir degistiremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…